eMeS Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 CM ma immuniuniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 8 minut temu, eMeS napisał: CM ma immuniuniu Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 10 minut temu, karpik napisał: Nie ma. Ma. Ten zapis dodatkowy został dopisany za późno i Knicks jeszcze nie dotyczy. 36 minut temu, karpik napisał: Zalecam zapoznanie się z regulaminem Zalecam zapoznanie się z wcześniejszą dyskusją w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) WILKI c***A DO PAPY DOSTANIECIE A NIE DAVISA Edytowane 26 Października 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 13 minut temu, cvbe napisał: Ma. Ten zapis dodatkowy został dopisany za późno i Knicks jeszcze nie dotyczy. Zalecam zapoznanie się z wcześniejszą dyskusją w tym temacie No nie ma. Zapis dotyczy immunitetu w danym sezonie, a nie roku kalendarzowym. Poprawiane było co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 38 minut temu, człowiek...morza napisał: WILKI c***A DO PAPY DOSTANIECIE A NIE DAVISA ile razy mam Ci pisać ze nie jesteśmy nim zainteresowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 W dniu 13.10.2021 o 11:24, january napisał: Wiesz, myślę że będzie oceniany trochę na tym jak gra na parkiecie bez LeBrona, bo u Ciebie ma niezmiennie taką rolę. Mam nadzieję że będzie jak piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 3 godziny temu, january napisał: Małe dawki na razie są, zobaczymy. Niemniej może Vogel ogarnie rotację docelowo, jak dotąd z tym słabo dość, przede wszystkim Jordan jak rok temu w Nets kiedyś musi zostać w końcu wyjebany xd Dlaczego nie napiszesz, że RW był +1, a Monk +31? Aż się prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego nie napiszesz, że RW był +1, a Monk +31? Aż się prosi dziwne, że Fluber tego nie napisał, taki z niego skrupulatny człowiek przecież fanbase Lakers jest tak pocieszny, kryzys odwołany, wygraliśmy z bandą dzieciaków po dogrywce, no i ten Westbrook, ahh jak on się odblokował '-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Westbrook miał okazję pierwszy raz w sezonie prowadzić atak Lakers i to nie jest żadne odblokowywanie. Zagral świetnie przeciwko jednemu z najlepszych obrońcy na pozycji PG w lidze czyli dejounte murrayowi i przede wszystkim przejął mecz w decydujących momentach czyli w końcówce 4 kwarty i w dogrywce. A i tak ten skład z Davisem i Jordanem w piątce nie jest dla Westbrooka najlepszym fitem. Plusominusy wynikają że słabej obrony. Nieprzypadkowo w offseason opuściłem kennardow tej ligi na rzecz poprawienia defensywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 6 minut temu, january napisał: Zakładam, że oglądacie NBA, więc do opisów raczej nic o swoich graczach nie piszę jak grają w RL NBA x) Wszystkiego się nie da obejrzeć. Kto bez sprawdzania wie że Kuzma jest top 5 zbierającym w tym sezonie w NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 tak sobie dziś pomyślałem oglądając mecz z Jazz, że może w tym sezonie w końcu docenicie siłe mojej głębi i fakt, że od 3 lat mam stabilniejszy i po prostu mocniejszy roster, serio, wszyscy, którzy dali 1 seed Socie na finiszu rs, mają krew na rękach mówie oczywiście tylko o rs, bo Murraya w bańce przeskoczyć było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tak sobie dziś pomyślałem oglądając mecz z Jazz, że może w tym sezonie w końcu docenicie siłe mojej głębi i fakt, że od 3 lat mam stabilniejszy i po prostu mocniejszy roster, serio, wszyscy, którzy dali 1 seed Socie na finiszu rs, mają krew na rękach mówie oczywiście tylko o rs, bo Murraya w bańce przeskoczyć było ciężko a sota nie miala glebi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 9 minut temu, człowiek...morza napisał: a sota nie miala glebi? Soty drugi skład z zeszłego roku by zrobił PO za Zachodzie przecież Brunson-Melton-KCP-Tate-Robert Williams a tam jeszcze Miye Oni i Howard byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: a sota nie miala glebi? miała, nic im nie zabierając, ale to jednak Nuggets od marca mieli najlepszy bilans grając bez Jamala, Bartona i Doziera, u mnie brakowało tylko Bartona, a reszta nazwisk była jednak bardziej uznana Teraz, Qcin_69 napisał: Soty drugi skład z zeszłego roku by zrobił PO za Zachodzie przecież Brunson-Melton-KCP-Tate-Robert Williams a tam jeszcze Miye Oni i Howard byli lol, chyba w PLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: miała, nic im nie zabierając, ale to jednak Nuggets od marca mieli najlepszy bilans grając bez Jamala, Bartona i Doziera, u mnie brakowało tylko Bartona, a reszta nazwisk była jednak bardziej uznana A ilu miałeś graczy z RL Nuggets, bo już teraz nie pamiętam kogo miałeś w zeszłym roku? 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: lol, chyba w PLK Może nawet w Bundeslidze by powalczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Teraz, cvbe napisał: A ilu miałeś graczy z RL Nuggets tylko Joka, Monte i Bartona, ale nie uważam żeby to mnie osłabiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tylko Joka, Monte i Bartona, ale nie uważam żeby to mnie osłabiało Przecież Monte Morris był c***owy, a na Bartona już nawet Ty nie broniłeś pod koniec sezonu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tylko Joka, Monte i Bartona, ale nie uważam żeby to mnie osłabiało No to c'mon - nie porównuj swoich wyników do wyników RL drużyny jeśli masz z niej 3ch graczy Choć też uważam, że overall miałeś personalnie lepszy skład niż RL Nuggets, ale tego nie da się brać 1x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Przecież Monte Morris był c***owy, a na Bartona już nawet Ty nie broniłeś pod koniec sezonu xd Morris miał uraz i w okresie o którym pisałem opuścił połowę spotkań, gdy grał spisywał się bardzo dobrze, co widać w statach w jego miejsce wchodził Caruso, gdy w rl Nuggets musieli grać młody Howard z Austinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi