cvbe Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 6 minut temu, fluber napisał: Jakie są teraz kary? Cytat Regulamin: 1 punkt karny= brak kar 2 punkty karne = brak kar 3 punkty karne = -15 pozycji w two-way wężyku ( w I rundzie ) 4 punkty karne = przesunięcie na sam koniec wężyka two-way w obu turach 5 punktów karnych = minus 1 oferta na każdą turę w kolejnym free agents i offseason 6 punktów karnych = minus 1 oferta na każdą turę w kolejnym free agents i offseason + 500.000 kary od ligi odliczane od wyniku finansowego 7 punktów karnych = minus 2 oferty na każdą turę w kolejny okienku free agents i offseason 8 punktów karnych = minus 2 oferty na każdą turę w kolejny okienku free agents i offseason + 1.000.000 kary od ligi odliczane od wyniku finansowego 9 punktów karnych = minus 3 oferty na każdą turę w kolejny okienku free agents i offseason 10 punktów karnych = minus 3 oferty na każdą turę w kolejny okienku free agents i offseason + 2.000.000 kary od ligi odliczane od wyniku finansowego 11 punktów karnych = brak możliwości składania ofert na FA, poza ostatnią turą gdzie ukarany GM będzie mógł złożyć tylko oferty w wysokości 1y/min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 To chyba karty rozdane. Heat - Cavs Magic - Sixers Wolves - Lakers Nuggets - Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 16 godzin temu, RonnieArtestics napisał: pacers i cp3 zostali skrzywdzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Chyba jest lepszy niz Hardaway jr, ale do DFS mu jeszcze troche brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 30 minut temu, tangiers napisał: Chyba jest lepszy niz Hardaway jr, ale do DFS mu jeszcze troche brakuje No i mam już pierwsze zdanie do opisu na ECSF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 c*** z wami, gdzie gra Terance Mann ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: c*** z wami, gdzie gra Terance Mann ?? Detroit i robi za backup Moranta gdzie chyba jeszcze jest DAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Teraz, shevcu napisał: Detroit i robi za backup Moranta gdzie chyba jeszcze jest DAR Detroit > Minnesota w takim razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Detroit > Minnesota w takim razie! DFS> George! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 godzinę temu, shevcu napisał: Detroit i robi za backup Moranta gdzie chyba jeszcze jest DAR Otóż nie bo T-Man już dawno nie gra na PG tylko na SF/SG. No i cóż mogę powiedzieć. Po co komu PG13 na maksie. Jak wystarczy jeden chłop na minimum Po raz kolejny moje czujne oko 2nd round diamentów pokazuje swoją moc. Paschall Mann Trent Jr. Wagner Mykhailiuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Trzeba było docenić Detroit w T3 @RonnieArtestics Fajnie to zaczyna wyglądać w Pistons, tylko po co ten DLO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 50 minut temu, ozzy110 napisał: Otóż nie bo T-Man już dawno nie gra na PG tylko na SF/SG. No i cóż mogę powiedzieć. Po co komu PG13 na maksie. Jak wystarczy jeden chłop na minimum Po raz kolejny moje czujne oko 2nd round diamentów pokazuje swoją moc. Paschall Mann Trent Jr. Wagner Mykhailiuk Oko jest i tylko musisz się teraz przebić ale ten DAR to jest tam k**** zbędny gość powinien grać z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 24 minuty temu, shevcu napisał: Oko jest i tylko musisz się teraz przebić ale ten DAR to jest tam k**** zbędny gość powinien grać z ławki Nigdzie nie pisałem że DLO będzie grał w S5. Tak właśnie planuję go postawić jako 6th mana w przyszłym sezonie. Może Richardson i Markkanen się odbiją, Trencik przedłużenie i lecimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 42 minuty temu, ozzy110 napisał: Nigdzie nie pisałem że DLO będzie grał w S5. Tak właśnie planuję go postawić jako 6th mana w przyszłym sezonie. Może Richardson i Markkanen się odbiją, Trencik przedłużenie i lecimy. Co za upadek gwiazdy Lakers…szybka weryfikacja i rola 6th mana ale ma mistrzowskie doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Teraz, shevcu napisał: Co za upadek gwiazdy Lakers…szybka weryfikacja i rola 6th mana ale ma mistrzowskie doświadczenie to ten DLO którego Sota miała podwajać rok temu żeby urwać choć 1W z Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 41 minut temu, shevcu napisał: Co za upadek gwiazdy Lakers…szybka weryfikacja i rola 6th mana ale ma mistrzowskie doświadczenie No prawda jest taka, że chłop wygląda lepiej z ławki od gry w S5. Można było to zobaczyć po jego powrocie w tym sezonie po kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) 16 minut temu, ozzy110 napisał: No prawda jest taka, że chłop wygląda lepiej z ławki od gry w S5. Można było to zobaczyć po jego powrocie w tym sezonie po kontuzji Jasne i Rubio w s5 bez niego tez wyglada poprawnie a nie jak jakiś mop 58 minut temu, Qcin_69 napisał: to ten DLO którego Sota miała podwajać rok temu żeby urwać choć 1W z Lakers? Nie wiem ja hejtowalem role Ingrama i DARa ale Lakers mieli takie dwa konie ze byśmy zgrzeszyli nie dając im tytułu Edytowane 19 Czerwca 2021 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) 16 minut temu, january napisał: Pamiętam -> -> Usprawniłem fit -> -> Teraz hejtujesz rolę w Socie Mi się piątka LeBron - Butler - Ingram - Batum - Capela podoba i nie będę tego ukrywał i jest seria dla mnie. Matchupy tez są kozackie i są dylematy po jednej i drugiej stronie bez Conleya, każdy ma argumenty ale i tez widoczne minusy przebieram nogami jak Karolina Kowalkiewicz na jednej konfie po tekstach Conora Edytowane 19 Czerwca 2021 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 18 minut temu, shevcu napisał: po jednej i drugiej stronie bez Conleya Poszlo insiderskie info ze sztabu jazz, ze Conley mial grac w game5, ale po informacji o braku Kawhiego, UTAH uznalo, ze mecz sie sam wygra. Wiec Conley dostepny w grach 5-7 chyba ? Ofc w pelni zdrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi