fluber Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Czy ja wiem? Pacers tym składem zrobili lepszy bilans za T3 niż Knicks i np tylko 1W gorszy niż ja więc może jest szansa Szansa jest tylko wtedy kiedy głosujący zaczną głosować na gorszy team bo to tylko jeden mecz i może być niespodzianka ale już chyba @BMF wspominał o tym jakie w naszych warunkach jest to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 nie no bez jaj - z całym szacunkiem dla @RonnieArtestics to NYK ma ogromną przewagę talentu - wystarczy że jeden z BIG3 (a akurat wszyscy są zdrowi licząc początek PO) odpali i pociągnie mecz może bez blowoutu ale to easy win dla @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 11 minut temu, fluber napisał: Szansa jest tylko wtedy kiedy głosujący zaczną głosować na gorszy team bo to tylko jeden mecz i może być niespodzianka ale już chyba @BMF wspominał o tym jakie w naszych warunkach jest to bez sensu Ogólnie to żartowałem, tu raczej nie ma dyskusji choć szacunek dla Ronniego za chociaż podjęcie walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 30 minut temu, cvbe napisał: Czy ja wiem? Pacers tym składem zrobili lepszy bilans za T3 niż Knicks? co k****? powznie mieli lepszy? no to moze rzczywiscie powinni wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 ZT_BEGM[TM=='IND'] TM OPP TM_SCR OPP_SCR TW TL 1: IND CHI 136.60 73.50 1 0 2: IND MIN 160.70 192.35 0 1 3: IND ORL 60.10 128.58 0 1 4: IND MEM 139.40 144.90 0 1 5: IND LAC 93.50 115.20 0 1 6: IND HOU 104.60 148.98 0 1 7: IND UTA 110.00 61.70 1 0 8: IND ATL 84.80 158.83 0 1 9: IND SAS 84.70 106.60 0 1 10: IND OKC 143.48 187.36 0 1 11: IND DET 92.10 135.50 0 1 12: IND ORL 157.24 167.20 0 1 13: IND POR 144.58 89.30 1 0 14: IND BRK 216.68 162.70 1 0 15: IND OKC 160.65 209.78 0 1 16: IND WAS 103.40 150.20 0 1 17: IND SAC 179.82 145.62 1 0 18: IND ATL 144.95 166.30 0 1 19: IND WAS 142.21 86.20 1 0 20: IND CLE 219.39 186.91 1 0 21: IND PHI 144.55 155.80 0 1 22: IND MIL 175.98 195.03 0 1 23: IND LAL 150.01 94.60 1 0 24: IND TOR 107.70 124.90 0 1 TM OPP TM_SCR OPP_SCR TW TL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: co k****? powznie mieli lepszy? no to moze rzczywiscie powinni wygrac Wiesz.. Steph Curry przegrał z Memphis - mimo że wszyscy byli przekonani, że wygra Wydaje mi się, że tu bardzo szczegółowy i dogłębny opis Twojej taktyki jest niezbędny. To tylko jeden mecz.. wszystko jest możliwe ja tam cały czas się waham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 40 minut temu, Alonzo napisał: Wiesz.. Steph Curry przegrał z Memphis - mimo że wszyscy byli przekonani, że wygra Wydaje mi się, że tu bardzo szczegółowy i dogłębny opis Twojej taktyki jest niezbędny. To tylko jeden mecz.. wszystko jest możliwe ja tam cały czas się waham To jest całkiem sensowny argument ( podobnie jak Januarego w temacie serii, że CM może chcieć uniknąć orlando z 2seedem ). Można śmiało założyć, że Kawhi == Stephen Curry. Dodatkowo, cp3 jest lepszy niż jakikolwiek gracz real Memphis. Cóż, skoro real Mem pokonali real GSW, no to tutaj może Indiana powinna pokonać NYK rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Wydaje mi się, że tu bardzo szczegółowy i dogłębny opis Twojej taktyki jest niezbędny. To tylko jeden mecz.. wszystko jest możliwe Swiete slowa. Po ewentualnej porazce z Pacers na NYK pewnie beda czekac rozpedzeni Hornets. Zaczyna byc ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 3 minuty temu, tangiers napisał: Swiete slowa. Po ewentualnej porazce z Pacers na NYK pewnie beda czekac rozpedzeni Hornets. Zaczyna byc ciekawie. widze kolega bardzo obawia sie naszego starcia. tylko tak jestem w stanie zrozumiec wypisywane brednie ale nie martw sie. dam ci ucalowac pierscien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 3 godziny temu, cvbe napisał: Ogólnie to żartowałem, tu raczej nie ma dyskusji choć szacunek dla Ronniego za chociaż podjęcie walki Przecież Indiana ma świetny skład. Może drugi mecz wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: widze kolega bardzo obawia sie naszego starcia. tylko tak jestem w stanie zrozumiec wypisywane brednie ale nie martw sie. dam ci ucalowac pierscien Czekam na wyczerpujaca analize w odpowiednim watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 13 minut temu, tangiers napisał: Swiete slowa. Po ewentualnej porazce z Pacers na NYK pewnie beda czekac rozpedzeni Hornets. Zaczyna byc ciekawie. Westbrook grał niewiarygodnie w meczu o 8 seed w play in - warto o tym pamiętać. Knicks przezornie zachowali swój 1st pick z draftu '21 Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Westbrook grał niewiarygodnie w meczu o 8 seed w play in - warto o tym pamiętać. No a sabonis zrobił w tym meczu triple double. @człowiek...morza żarty żartami ale jak zatrzymasz " będącego w gazie nianga"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ja brak opisu w meczu play-in będę traktował jako totalne zlekceważenie rywala i myślenie, że samo się wygra. Coś w stylu Kyrie mówi do Davisa: "Ej, Ejdi, cho do klubu dzisiaj" A: "Nie no Kajri jutro mamy mecz". K: "Ej no weź nie pierdol, przecież jebniemy tych pejsers czydziestoma do połowy, nawet się nie spocisz". A: "No dobra, ale tylko na chwilę, zadzwonię jeszcze ino do Kałaja". K: "Kałaj już na nas czeka na miejscu, he he he". No i wrócili o 7 rano i do przerwy było czydziestoma, ale dla pejsers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Wschód jest niemiłosiernie mocny. GM Knicks będzie musiał wznieść się na wyżyny swoich strategicznych możliwości by przekonać nas w play in do swojego game planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 do kiedy wgl mam termin? 16 minut temu, karpik napisał: No i wrócili o 7 rano znaczy, ze bylo fajnie. count mi in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 W dniu 30.05.2021 o 20:44, Eld napisał: Komunikat XIII: --------------------------- Kalendarz play-in i play-offs. drużyny grające w play in do Wtorku, czyli do 2 Czerwca trwa dyskusja. 3-4 Czerwiec głosowanie. drużyny które są już w play-off i znają już swoich oponentów na razie swobodne dyskusje bez żadnych dat bo czekamy jeszcze na wyłonienie pozostałych 4 par Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) 24 minuty temu, Alonzo napisał: Knicks przezornie zachowali swój 1st pick z draftu '21 Przypadek? w sumie pod tym kątem lokata zajebista xd mistrzostwo, a przy tym stosunkowo wysoki pick. to jak zjesc ciasto i miec ciastko! no i to bedzie niczym powtorka z historii, knicks 99' tylko ze lepsze zakonczenie! lezka w oku sie kreci Edytowane 1 Czerwca 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 19 minut temu, karpik napisał: Ja brak opisu w meczu play-in będę traktował jako totalne zlekceważenie rywala i myślenie, że samo się wygra. Coś w stylu Kyrie mówi do Davisa: "Ej, Ejdi, cho do klubu dzisiaj" A: "Nie no Kajri jutro mamy mecz". K: "Ej no weź nie pierdol, przecież jebniemy tych pejsers czydziestoma do połowy, nawet się nie spocisz". A: "No dobra, ale tylko na chwilę, zadzwonię jeszcze ino do Kałaja". K: "Kałaj już na nas czeka na miejscu, he he he". No i wrócili o 7 rano i do przerwy było czydziestoma, ale dla pejsers. No w sumie mogłoby tak być:) Niech Pacers ma chociaż jeden głos na wygraną:) Pomyśli 20 osób w środowym głosowaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: zajebiscie, troche ciut malo czasu.... co to wgl ma byc, 2 dni na opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi