Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 4 minuty temu, fluber napisał: A mecz numer 7? Sirvydis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Sirvydis Sirvydis grał w 8, w 7 nie grał. Przynajmniej wegług basketball reference https://www.basketball-reference.com/players/s/sirvyde01/gamelog/2021/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Sprawdzasz mnie? Tylko mój i swój team, czy inne też? 2 minuty temu, fluber napisał: Sirvydis grał w 8, w 7 nie grał. Przynajmniej wegług basketball reference https://www.basketball-reference.com/players/s/sirvyde01/gamelog/2021/ No to się tu walnąłem i mamy 17 teamów. I tak tu mam porażkę z Cavs wg mojej rozpiski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: Sprawdzasz mnie? Tylko mój i swój team, czy inne też? No to się tu walnąłem i mamy 17 teamów. I tak tu mam porażkę z Cavs wg mojej rozpiski. Pamiętaj, że wypełniałem absencje i jak wrzuciłeś teraz, to po prostu miałem wrażenie, że widziałem u Ciebie jakąś dziurę na początku sezonu i się zdziwiłem, że teraz napisałeś, że miałeś zawsze 8 grających:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 8 minut temu, fluber napisał: Pamiętaj, że wypełniałem absencje i jak wrzuciłeś teraz, to po prostu miałem wrażenie, że widziałem u Ciebie jakąś dziurę na początku sezonu i się zdziwiłem, że teraz napisałeś, że miałeś zawsze 8 grających:) Sirvydisa nie mam w rotacji, czyli musiałeś liczyć Przy takiej ilości stats jakie spisywałem pewnie jeszcze w paru miejscach się walnąłem, ale grunt, że nie zmienia to ogólnego obrazu. Ogólnie myślałem, że Bucks i Bulls maja większe problemy z rotacją dopóki nie policzyłem. Ashigaru też nie będzie zadowolony, bo oni tylko w g7 mieli 7 graczy, a w pozostałych 8 i więcej, czyli może nie być u mnie najgorszego bilansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Sirvydisa nie mam w rotacji, czyli musiałeś liczyć No bo teraz sobie sprawdziłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) W uśrednieniu wychodzi mi 9,08 gracza na mecz. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 A w Cavs regularnie pewnie 10 graczy spokojnie no u mnie Wizards będą cierpieć niestety, ale chętnie bym zobaczył rozpiskę kto jeszcze miał takie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgadzam się. @Alonzo jak już zrobiłeś taka rozpiskę to wrzuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 12 minut temu, cvbe napisał: A w Cavs regularnie pewnie 10 graczy spokojnie no u mnie Wizards będą cierpieć niestety, ale chętnie bym zobaczył rozpiskę kto jeszcze miał takie problemy 10,7 gracza w rotacji Najmniej graczy - 8 w g22 przeciwko Clippers. W każdym meczu rotację 8 i więcej graczy mieli - Bucks, Hornets, Cavs, Knicks, Hawks, Heat, Wolves, Lakers, Pels, Rockets, Mavs, Thunder i Nuggets - choć czasami nawet przysłowiowy kasztan tu zawyża rotację, ale statsy to statsy Kings, Blazers, Pacers, Pistons i Magic mieli po 1 takim meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 6 minut temu, cvbe napisał: A w Cavs regularnie pewnie 10 graczy spokojnie no u mnie Wizards będą cierpieć niestety, ale chętnie bym zobaczył rozpiskę kto jeszcze miał takie problemy Na szybko zrobiłem w naszym pliku pod zakładką INJURIES formułę zliczającą nieobecności. Wizzards Jazz Blazers Nets Grizzlies Suns Clippers Hornets Pistons Lakers Spurs Bulls Kings Raptors Magic Thunder Hawks Warriors Mavericks Knicks Pelicans Wolves 76ers Bucks Cavaliers Rockets Pacers Heat Celtics Nuggets Lista jest mocno orientacyjna bo nie uwzględnia graczy out of season ( Klay, Winslow, T. Bryant, Fultz, Issac itd. ) oraz nie którzy mają tylko 9 graczy podanych do zliczania nieobecności, a niektórzy 12. Poza tym kilka drużyn ma taki sam wynik, ale patrząc na zdanie wcześniej to po prostu leciałem "więcej graczy=niższe miejsce". 5 minut temu, Alonzo napisał: W każdym meczu rotację 8 i więcej graczy mieli - Bucks, Hornets, Cavs, Knicks, Hawks, Heat, Wolves, Lakers, Pels, Rockets, Mavs, Thunder i Nuggets No. Lubię to. 5 kasztanów ( no OG to nie kasztan ) na C można postawić, każdy potrafi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 8 minut temu, Eld napisał: Na szybko zrobiłem w naszym pliku pod zakładką INJURIES formułę zliczającą nieobecności. Wizzards Jazz Blazers Nets Grizzlies Suns Clippers Hornets Pistons Lakers Spurs Bulls Kings Raptors Magic Thunder Hawks Warriors Mavericks Knicks Pelicans Wolves 76ers Bucks Cavaliers Rockets Pacers Heat Celtics Nuggets Lista jest mocno orientacyjna bo nie uwzględnia graczy out of season ( Klay, Winslow, T. Bryant, Fultz, Issac itd. ) oraz nie którzy mają tylko 9 graczy podanych do zliczania nieobecności, a niektórzy 12. Poza tym kilka drużyn ma taki sam wynik, ale patrząc na zdanie wcześniej to po prostu leciałem "więcej graczy=niższe miejsce". No. Lubię to. 5 kasztanów ( no OG to nie kasztan ) na C można postawić, każdy potrafi co innego. Ale jak to? Przecież Netsi mieli być tacy zdrowi i mocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 13 minut temu, Alonzo napisał: 10,7 gracza w rotacji Najmniej graczy - 8 w g22 przeciwko Clippers. W każdym meczu rotację 8 i więcej graczy mieli - Bucks, Hornets, Cavs, Knicks, Hawks, Heat, Wolves, Lakers, Pels, Rockets, Mavs, Thunder i Nuggets - choć czasami nawet przysłowiowy kasztan tu zawyża rotację, ale statsy to statsy Kings, Blazers, Pacers, Pistons i Magic mieli po 1 takim meczu. A wydawałoby się że Bucks nie mają kim grać a tu taka niespodzianka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1 minutę temu, fluber napisał: A wydawałoby się że Bucks nie mają kim grać a tu taka niespodzianka:) Też mi się tak wydawało, ale ich sobie sam wcześniej sprawdziłem bo miałem takie przeczucie i byłem pozytywnie zaskoczony, w przeciwieństwie do Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Teraz, fluber napisał: A wydawałoby się że Bucks nie mają kim grać a tu taka niespodzianka:) Właśnie pisałem wcześniej - sam byłem zaskoczony. Chociaz tam średnie nabijali też Thon Maker, Sabien Lee, czy w sumie słabo wyglądający w Hawks Goodwin, ale maja ponad 10 grających graczy. Ten dodatkowy szybki nabór graczy za minimum juz podczas startu sezonu uratował Bux. Goodwin i Lee to gracze 2way i w sumie nie wiadomo, czy będą grać - zobaczymy w opisie. Jak ich tam nie będzie, to ich wykreślę pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ja rozumiem ataki bezpośrednich konkurentów ale mimo wszystko jest to prawie tak żenujące jak proponowane przez was bilanse dla własnych drużyn. Dodatkowo te rozpiski nieobecności są dość śmieszne bo taki Tony Bradley niby nie zagrał w 15 meczach jednakże nie miał żadnej kontuzji, więc u mnie nie opuściłby zapewne żadnego meczu. O reszcie napiszę więcej jutro w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 14 minut temu, kolader napisał: Ale jak to? Przecież Netsi mieli być tacy mocni no ekspert @tangiers moze ma cos w tym temacie jeszcze do powiedzenia Edytowane 16 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 6 minut temu, Sylvinho. napisał: Dodatkowo te rozpiski nieobecności są dość śmieszne Jak jesteś chętny żeby poświęcić kilka dni żeby zrobić mniej śmieszne rozpiski nieobecności to ja bardzo chętnie nie będę się tym zajmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 19 minut temu, Sylvinho. napisał: Ja rozumiem ataki bezpośrednich konkurentów ale mimo wszystko jest to prawie tak żenujące jak proponowane przez was bilanse dla własnych drużyn. Dodatkowo te rozpiski nieobecności są dość śmieszne bo taki Tony Bradley niby nie zagrał w 15 meczach jednakże nie miał żadnej kontuzji, więc u mnie nie opuściłby zapewne żadnego meczu. O reszcie napiszę więcej jutro w opisie. Sylwek, ja nic nie pisałem o Wizards. Policzyłem sobie po prostu wg bbref kto grał w których meczach, żeby zrobić ogólnie siłę rotacji drużyn. To pokazuje też, że chociażby tacy Bux są silniejsi, niż się tu nam wydawało. Tak samo pozorni tankerzy - jak Blazers, czy Bulls maja silniejsze rotacje głębsze niż powszechnie uważaliśmy. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 5 minut temu, fluber napisał: Jak jesteś chętny żeby poświęcić kilka dni żeby zrobić mniej śmieszne rozpiski nieobecności to ja bardzo chętnie nie będę się tym zajmował. Rób co chcesz. Nie za bardzo mnie to interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi