Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Lucas napisał:

Bol to nie wiem czy będzie grał, bo słuchałem jednym uchem co prawda przy sprzątaniu, ale w No Dunks rozważali go do ROTY za rok, on jest na two-way, więc nie wiem czy mogą go już teraz aktywować na regular. 

Mogą :)

W tym sezonie wyjątkowo gracze 2way mogą grać w playoffs.

1 minutę temu, Lucas napisał:

To może coś źle usłyszałem lub oni się jebli

Po tym bloku na kimś (nie pamiętam na kim), przeklepaniu gały przez całe boisko i walnięciu tej trójki niby od niechcenia kopara mi opadła.. szkoda by było gdyby Nuggets nim nie grali. 

8 minut temu, Alonzo napisał:

Po tym bloku na kimś (nie pamiętam na kim), przeklepaniu gały przez całe boisko i walnięciu tej trójki niby od niechcenia kopara mi opadła.. szkoda by było gdyby Nuggets nim nie grali. 

Mnie jak na treningu dostał podanie od Jokicia i potem zdobył punkty sięgając prawie góry tablicy. 

Godzinę temu, Alonzo napisał:

Nuggets muszą grać Sapem, Grantem i Śliwką, nie ma miejsca na Ból Bóla i też nie widzę sensu aby to forsować, historia nie zna zbyt wielu przypadków gdy szczaw bez regularnej gry w rs nagle był wartością dodaną podczas PO. Niemniej szykuje się kolejny soczysty steal (MPJ w tych sparach wygląda świetnie i znowu pięknie crashuje ofensywną deske)

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Nuggets muszą grać Sapem, Grantem i Śliwką, nie ma miejsca na Ból Bóla i też nie widzę sensu aby to forsować, historia nie zna zbyt wielu przypadków gdy szczaw bez regularnej gry w rs nagle był wartością dodaną podczas PO. Niemniej szykuje się kolejny soczysty steal (MPJ w tych sparach wygląda świetnie i znowu pięknie crashuje ofensywną deske)

.. z pickiem od Miami.. :) Gratulacje.

Może mu dają jakieś minuty w seeding games. 

12 minut temu, człowiek...morza napisał:

No coż, dobrze mieć dwóch najlepszych zawodników w spotkaniu dwóch najlepszych drużyn w lidze :)

ale jacys magic maja byc problemem 🤣🤣🤣🤣🤣

A LeBron czasami Leonarda nie zgasił jak peta w końcówce? ;) 

Davis był rewelacyjny.. ale w I połowie :) 

Nawiasem mówiąc Mitchell świetnie kreował O'Nealea i Goberta, a w końcówce wyprowadził Jazz na prowadzenie i dograł w ostatniej akcji do Goberta, gdzie Favors go faulował. 

Nikt nie kwestionuje tego, że masz dwóch graczy z top10, problem w tym, że kijowo im dobrałeś resztę składu. Tak się składa, ze gramy ze sobą pierwszy mecz wg grafiku i czekam na to jak wypadną inni, bo wygląda mi na to, że Knicks mieliby więcej strat w tym meczu niż łącznie Davis i Leonard rzucili dziś osobistych :P 

2 godziny temu, january napisał:

No co Ci mam powiedzieć Alonzo, Oubre to łajza, niepotrzebnie go podpisywałeś :P 

Klaya nie będę traktował może jak 100% najlepszego Thompsona, ale na pewno jako +- top50 gracza ligi, Sixers na przerwie zyskali, ale nie marudź, bo Ty na powrocie Townsa chyba też:)

Rozgrywa swój najlepszy sezon, znalazł się w top 100 w bleacherreprt i łajza :D Oczywiście ;) 

Powrót po tak długiej przerwie i tak poważnej kontuzji, trochę trwa - o poszczególnych graczach jeszcze się będę wypowiadał z czasem, natomiast Oubre zamierzam wprowadzać stopniowo, żebym w I rundzie playoffs mógł nim już grać regularnie po te 15-20min. 

76ers zyskali na przerwie, a Knicks stracili - Bojan i syf jaki narobił Irving. 

U mnie z KATem - mam nadzieję, że to już ostatni tego typu sezon i w realu ten Russell - którego zachwalasz, ten Beasley którego zachwala C_M pomogą mu w końcu wprowadzić drużynę do playoffs. :) KATowi nie planuje ograniczać minut - przed tą marcową przerwą po prostu mu przedłużali przerwę o kolejne 2 tyg. czyli możliwe, że zdążyłby jeszcze coś pograć z Twoim Russellem. 

Jeszcze chciałem tylko zauważyć, że poza KATem i Oubre, którzy są rewelacyjni w ofensywie, nie mam już żadnego słabego defensora - wszyscy pozostali są solidni, dobrzy, albo bardzo dobrzy - mój team coraz bardziej nabiera tożsamości rl Miami Heat ;) Może też nie mam 2 graczy top 10 jak Ty, czy C_M, ale mam 3 graczy top25. :) 

Wschód u nas jest przemocarny. Nie mam pojęcia jak u nas udało sie skumulować tyle talentu w tak dużej ilości ekip.. tzn. wiem - kilka teamów u nas w BeGM dostawałoby regularny oklep od większości drużyn z polskiej ligi :P 

Niezależna opinia z nocy. 

Davis jeżeli gra przeciw niskim ogórka dominuje ale daj mu dwóch mocnych obrońców to może reklamować Gerbera lub Pampersa. 

właściciele ADEBAYO CP3 Gasola Ibaka Siakama oraz Lowrego maja się z czego cieszyć 

szczególne wyróżnienie dla młodszego Holidaya 

w kontekście walki o wyższe cele powrót Dipo

show skradł Warren kto go ma?

Warren już w 1qw. wymiatał - chyba 19pkt. 

ale Embiid flopa walną po niby zderzeniu z najlżejszym graczem Pacers - Edmondem Sumnerem koziołkował jakby go pędzący pociąg potrącił, albo jak Michael Dudikoff w Niezniszczalny 552526 po explozji granatu. Sumnerowi o mało d.. ze śmiechu nie odpadła :D 

Godzinę temu, january napisał:

no, dziwnie po tej przerwie, człowiek sobie ułożył w głowie przez cały RS kto co gra mniej więcej, a tu dup jakiś Warren transformuje się w Kawhiego :D 

Wypraszam sobie, kawhi nie miał w karierze meczu powyżej 45 punktów a co dopiero 53;)