Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 minuty temu, january napisał: Qcin weź mi wyślij te ostatnie strony w temacie wymian co mam wklepać przez edycję, tak ładnie, bym miał tylko ctrlc ctrlv, bo Ty zawsze "tylko, tylko", a potem muszę 100 razy pisać tam Wolves, MIN out, MIN in i niedługo to większość graczy ligi będzie ex-Wolvesami. Od dawna jestem spokojny na rynku robię tylko kosmetykę pod fit typowo w tym roku inna drużyna postanowiła się przebudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Godzinę temu, january napisał: Kontrola taboru! Nie no, jakby każdy GM miał zostać na następne 5 lat w grze (będąc aktywnym, a nie widmo) to spoczko, niech tam baranów ocygania jak chce, ale 2 zeszłe okienka to ostre zerżnięcie w multiway nowych GMów, z których 1 po takim letnim wyruchaniu zimą o mało co nie zrezygnował (zanim w kolejnym qcinowym dealu totalnie nie orżnął następnego nowego GMa) ten deal to ja tworzyłem od zera sam a QCin to tylko po Kevona do mnie przyszedł Godzinę temu, karpik napisał: Wskaż mi punkt cba, który tego zabrania Panie. szukałem a nie znalazłem a moralizatorstwo jest meh; co do wypominania dealu, to wymiana Paula za Fourniera i Schroedera z dopłatą picku została zablokowana i to przysługuje każdemu GMowi, który wstępuje do gry 52 minuty temu, january napisał: Butler za Walla albo możliwość wyjebania Walla to jest no brainer 32 minuty temu, Qcin_69 napisał: Panie, ja ruszyłem tylko Robersona i Okafora nikogo więcej musiałem poszerzyć rotacje i to wszystko, Andre raczej mi nie pomoże w tym roku, a Okafor po pozyskaniu Looneya był zupełnie zbędny- to naturalne zmiany Andre to raczej już nigdzie nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Co myślicie o ficie Griffin-Bagley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Co myślicie o ficie Griffin-Bagley? c***owy. kto broni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Co myślicie o ficie Griffin-Bagley? chyba czas się przygotować na wyrzucenie zdjęć Wigginsa z szafki nocnej @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: c***owy. kto broni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 14 minut temu, eMeS napisał: Dodatkowo rozwazam oferty za Melo @MarcusCamby czy stanę się w twoich oczach faworytem w finale z lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 32 minuty temu, karpik napisał: A Ty przypadkiem mi kiedyś nie oferowałeś jakiegoś kasztana z placu Pigalle? Nigdy nie widziałem go w Knicks. Ani przedtem ani potem Kwintesencja pośrednictwa i działania wbrew etyce. Czekamy na odpowiedz @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: @MarcusCamby czy stanę się w twoich oczach faworytem w finale z lakers? Bierz Melo do Knicks! Ten tytuł mu się należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 33 minuty temu, karpik napisał: A Ty przypadkiem mi kiedyś nie oferowałeś jakiegoś kasztana z placu Pigalle? Nigdy nie widziałem go w Knicks. Ani przedtem ani potem Kwintesencja pośrednictwa i działania wbrew etyce. W przeszłości mogło tak być. Niemniej moje poglądy zmieniły się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: W przeszłości mogło tak być. Niemniej moje poglądy zmieniły się. Akurat nic w tym dziale się tak często nie zmienia jak poglądy Twoje i Januarego, wiec to żadna nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Akurat nic w tym dziale się tak często nie zmienia jak poglądy Twoje i Januarego, wiec to żadna nowość Dobrze, że chociaż szeryf Camby jest nieugięty i z kryształową przeszłością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Co myślicie o ficie Griffin-Bagley? Jezeli coś z ta noga będzie chronicznie nie teges to pasują idealnie do siebie. Jemu się niezaleczony do końca uraz odnowił i to martwi. Mocne nazwisko i fajnie pozyskany. Ale Eld po coś go sprzedawał tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Dobrze, że chociaż szeryf Camby jest nieugięty i z kryształową przeszłością i jak to interpretować, w końcu z Luizjany blisko do Meksyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Jezeli coś z ta noga będzie chronicznie nie teges to pasują idealnie do siebie. Jemu się niezaleczony do końca uraz odnowił i to martwi. Mocne nazwisko i fajnie pozyskany. Ale Eld po coś go sprzedawał tak szybko Sam się zastanawiam które value poleciało mocniej latem. Miles Bridges czy Marvin Bagley. Patrząc po cenie to chyba jednak Bagley. Ogólnie latem dawałem więcej i za Bagleya i za zrzucenie Walla, także warto było poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Godzinę temu, january napisał: Zero kultury organizacji, nie to co w zacnych Los Angeles Lakers. Wlasnie! Halo! Gdzie są obrońcy kultury organizacji kiedy są potrzebni. +5 winów każdemu zespolowi, ktory nie dokonal zmiany w trakcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 A Walla zrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, ignazz napisał: A Walla zrzuciłeś? Tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Dobrze, że chociaż szeryf Camby jest nieugięty i z kryształową przeszłością Zgadza sie, akurat u Ciebie nic się nie zmienia, wciąż ciągniesz Pelicans tylko w 1 kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Zgadza sie, akurat u Ciebie nic się nie zmienia, wciąż ciągniesz Pelicans tylko w 1 kierunku w sumie jest jakiś klub u nas zarządzany od początku przez tego samego gm'a z gorszą trajektorią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi