Sylvinho. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 8 minut temu, fluber napisał: Nie wiem, jakie planujesz ruchy, ale na ten moment szanse na wyjście na zero są...zerowe:) Challenge Accepted ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Takie rozważania na konkretnym przykładzie sprawiają ze nasze przepisy są świetnie skalibrowana bo dobrze zarządzany klub Wizz ma „ niewielkie” kłopoty finansów. Przywrocic kary pierwotne i praktycznie podwoić penalizację finansowa jest zbyt restyrykcyjne Wprost przeciwnie. Sylvinho ma całkiem spore pole manewru. W RL NBA w takiej sytuacji Warriors wysyłają już Livigtona czy nawet Iguadolę płacąc pickami. Sylvek tymczasem trzyma picki i nie zrzuca złych assetów, bo ma komfort. Kara jest za niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 A mam prośbę przygrillujcie proszę spurs podobnie biorąc pod uwagę koniec drugiej tury z podpisaniem powiedzmy tak przykładowo 2 FA za 28.000.000 w tym roku ( przykład a nie konkret ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Durant z Hardenem to w sezonie 2020/2021 będą ogrywać Lakers w finale ( o ile Twój zespół się tam znajdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @kolader tylko czeka na telefon od Sylvinho, by przyjąć assety z tymi złymi kontraktami Tak więc wszystko zależy tutaj tylko od Sylvka w jaki sposób chce to rozegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Sylvek tymczasem trzyma picki i nie zrzuca złych assetów, bo ma komfort. Najbliższy 1st rounder, jakim Wizards mogą handlować to 2024. 17 minut temu, ignazz napisał: A mam prośbę przygrillujcie proszę spurs podobnie biorąc pod uwagę koniec drugiej tury z podpisaniem powiedzmy tak przykładowo 2 FA za 28.000.000 w tym roku ( przykład a nie konkret ) Musisz powiedzieć ile planujesz wydawać w tym sezonie, to Ci policzę:) Tak w ogóle, to ciężko też jeszcze powiedzieć, co będzie z tym SC za rok, bo miało być 117 z ułamkiem ( prognozowane rok temu), ale w kwietniu już wyszedł update, że będzie to mniej o około 2 miliony, czyli niecałe 116, a wyniki oglądalności play-offs też były mocno poniżej oczekiwań i niewykluczone, że SC jeszcze spadnie zanim kolejny sezon się zacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Przecie pisze Jeden 18 drugi 10 jakis za 5 jskis za 5 reszta min Podobieństwo do osób całkowicie przypadkowe bo rozważamy czysto teoretycznie 38.000.000 do 71.000.000 plus minima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Przecie pisze Jeden 18 drugi 10 jakis za 5 jskis za 5 reszta min Jak zrobisz play-offs to jesteś na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 5 minut temu, january napisał: Ja 7 obecnie mam, ale chyba będzie 8 (stracę Favorsa chyba niestety przez tragiczne głosowanie, ale za to moje targety na 3rFA, gdy mam hajs, są w top150). U mnie Brownowi dali 269 miejsce -.- A wizards maja 2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 13 minut temu, january napisał: Ja 7 obecnie mam To ja mam minimum 6, a jeszcze MLE do wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 20 minut temu, fluber napisał: A wizards maja 2:) Widzę powoli zaczyna się lekkie dogryzanie, a sezon się jeszcze nie zaczął. Nice fluber, tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Znaczy, że Duranta i Walla nie ma w 150? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Znaczy, że Duranta i Walla nie ma w 150? Duranta i Walla w ogóle wyrzuciłem z rankingu, bo mieli mnóstwo jedynek. Zresztą Durant i tak w tym sezonie nie zagra, a Wall nie wiadomo, czy wróci. 2 minuty temu, january napisał: A gdzie jest jamychal green? Spoiler: Po wyrzuceniu Walla, który był przed nim jest 150:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Znaczy, że Duranta i Walla nie ma w 150? Jeśli mają zagrać w tym sezonie tyle minut co Szymon Szewczyk czy John Stockton to zrozumiałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Fournier > Huerter w rankingu flubera. Czyli nie jest tak źle z tym forum, Tylko w BeGM ludzie często mylą trade value z wartością sportową. Aczkolwiek Reggie Jackson i Cody Zeller dla mnie mocno za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: Fournier > Huerter w rankingu flubera. Czyli nie jest tak źle z tym forum, Tylko w BeGM ludzie często mylą trade value z wartością sportową. Aczkolwiek Reggie Jackson i Cody Zeller dla mnie mocno za nisko Cody pełna zgoda ale Reggie to sam sobie jest winien. Chimerycznośc do potęgi i orzeszek zamiast mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @fluber dał byś jakiś spoiler co do następnej 10. Tutaj i tak nikt nie zagląda a będzie o czym pogadać . Albo 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 W kolejnej dziesiatce pojawia sie miedzy innymi: Gracz ktoremu hornets zaoferuja maxa za rok oraz Gracz ktorego mistrz nba oddal za elie okobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 3 minuty temu, fluber napisał: W kolejnej dziesiatce pojawia sie miedzy innymi: Gracz ktoremu hornets zaoferuja maxa za rok oraz Gracz ktorego mistrz nba oddal za elie okobo Ingram i Bogdan Bogdanovi Ingram za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 24 minuty temu, Eld napisał: Ingram i Bogdan Bogdanovi Ingram za wysoko. Pojawią się również dwaj gracze wybrani w przeszłości z pickiem 1 oraz pickiem 3 draftu NBA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi