fluber Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Miałem nadzieję, że Wall zostanie potraktowany jako podobny casus co Bosh czy Teletovic. Bosh i teletovic zakonczyli kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Bosh i teletovic zakonczyli kariery. Samo zakończenie kariery nie kasowałoby ich finansów z salary. Oni zostali uznani za niezdolnych do uprawiania sportu przy swoim stanie zdrowia. Ja nie mówię, że Wall ma mi zniknąć z wydatków, tylko że jeden rok płaci ubezpieczyciel, więc właściciel nie jest tu finansowo stratny, a przecież właśnie to liczymy w tych finansach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Właściciel tych pieniędzy z własnych kieszeni nie zapłaci, więc niejako nie jest on 40mln na minusie. Zarobku by być nie mogło, ale brak straty powinien zostać poddany pod dyskusje. Moim zdaniem niepotrzebnie komplikowaloby gre gdybysmy musieli do rozliczen finansowych doliczac koszty ubezpieczenia gracza i odliczac kase przy kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 cos czuje ze pelicans ostro zjebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Moim zdaniem niepotrzebnie komplikowaloby gre gdybysmy musieli do rozliczen finansowych doliczac koszty ubezpieczenia gracza i odliczac kase przy kontuzji. Zobaczymy co powiesz jak się Westbrook złoży! Już szykuje moje laleczki voodoo! 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: cos czuje ze pelicans ostro zjebali Grunt, że ani ty, ani Qcin nie zyskaliście. To już mi wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 mogles miec goberta i wcf a narazie wychodzi na to, ze wywieszasz biala flage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zobaczymy co powiesz jak się Westbrook złoży! Już szykuje moje laleczki voodoo! Czy to jest jakies standardowe rozwiazanie w nba czy po prostu wizards sobie wykupili takie ubezpieczenie? To jest gdzies w cba? Bede smutny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 17 minut temu, Eld napisał: @ignazz strasznie się o to dopominasz. LMA znów coś nie halo z sercem? Bardziej martwię się o sterydowego króla z ŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Prince to kasztan. Tylko Alonzo się na Niego mógł jeszcze nabrać 16 minut temu, january napisał: mnie nie, fatalnie w ATL bronił. Liczę na to, ze będziecie o tym pamiętali przy nowym extension, które w Orlando jest planowane dla naszego rezerwowego small forwarda w sierpniu, albo najpóźniej we wrześniu. Sztab szkoleniowy Magic planuje już przed tym sezonem rozpocząć pracę z Taureanem mającą na celu poprawić jego obronę. Oczywiście zdajemy sobie sprawę z tego, że to jest cały proces, ale stabilizacja i profesjonalizm, jakie nam przyświecają, powinny mieć kluczowe znaczenie przy dalszym rozwoju naszego nowego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, ignazz napisał: Bardziej martwię się o sterydowego króla z ŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 LMA ma się świetnie a skład mam bardzo młody Murray Collins .... ..... Brogdon nawet Wiggins i Bertans to są prime teraz z weteranów LMA samotny biały siwy żagiel na celowniku oczywuscue u spurs dwóch fantastycznych weteranów ale o tym o 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wszystko wskazuje na to, że w rankingu Jaśka Westbrook ląduje w trzeciej dziesiątce... Wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) 12 minut temu, Eld napisał: Wszystko wskazuje na to, że w rankingu Jaśka Westbrook ląduje w trzeciej dziesiątce... Wstyd. Doncic / tez brak a co robi w końcówkach Oraz LMA Edytowane 30 Lipca 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, ignazz napisał: Doncic / tez brak a co robi w końcówkach Kurła Doncić! Jak ja mogłem zapomnieć. Papa Gobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Przecież podpis ma być na nowy sezon gdzie drugoroczniak raczej będzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, january napisał: Ludzie nie ogarniają, że CP3>Westbrook np Kpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Conley po za obroną jest w każdym elemencie lepszy od Jrue. doncic? Za.wczesnie. niech on wejdzie na półkę all-star najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Conley po za obroną jest w każdym elemencie lepszy od Jrue. doncic? Za.wczesnie. niech on wejdzie na półkę all-star najpierw Nie wiele mu brakło aby allstarem być już w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, Eld napisał: Nie wiele mu brakło aby allstarem być już w tym roku. mówię o impakcie, a nie tym śmiesznym głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: mówię o impakcie, a nie tym śmiesznym głosowaniu. To tylko przypomnę, że Conley rozegrał 70 gier i dociągnął Memphis do 33 winów, a Doncić 72 gry i zgadnij ile winów miało Dallas. Też 33. Podobnie zresztą Jrue który również NOP wyciągnął na 33W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi