Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Czy poprawiono statystyki nieobecności S5 spurs gdzie Ross zagrał wszystkie mecze jako starter a N’Moore grał z ławki

Po opisie widać ze tak to ze względu na fit widzę ale wstępnie widziałem inny wynik ( przed ogłoszeniem rotacji w sumie)

Ogólnie chciałbym podziękować za ciężka prace zza ekranu bo kolejny raz technivzne wsparcie z zaplecza jest bezcenne.

Thx

Bardzo dobry opis.

A te kolory i wstawki bardzo dobre.

W twoim przypadku mam tylko minimalnie gorsza propozycje bilansu akurat ale jeszxze policzę to dokładniej.

Oczy mi się prawie zamykały ale ze lubię Dante to jak do niego doszedłem to mnie wybudzilo to 53 za trzy w 1T bo pamietam to dobrze.

Solidna robota ale pojawia się pytania.

Nance jest mi trochę podejrzany.

no i 4 minuty dla Kantera

lepiej go od razu wyślij w kartonie po szczudłach

adresat wiadomy

Nie mogę wysłać Kantera nigdzie a coś czuję że mi się jeszcze przyda.

Gość nie ma tych 4 minut nawet. Niech stoi z boku i ręcznikiem kręci.

Bardzo dobry opis.

A te kolory i wstawki bardzo dobre.

W twoim przypadku mam tylko minimalnie gorsza propozycje bilansu akurat ale jeszxze policzę to dokładniej.

Oczy mi się prawie zamykały ale ze lubię Dante to jak do niego doszedłem to mnie wybudzilo to 53 za trzy w 1T bo pamietam to dobrze.

Solidna robota ale pojawia się pytania.

Nance jest mi trochę podejrzany.

Dziękuję.

Dante niestety również mnie niemiło zaskoczył. Albo Pop nas obu niemile zaskoczył.

Nance nie gra chorych minut. Maksymalnie do 20 z czego pod nieobecność Mirotica ciągnie kwartę na PF a pozostałe 8 na C za Adamsa. Jeśli Adams gra 36, on 8 na C to na te 4 brakujące minuty wchodzi Faried.

Do tego wystawiany w określonych lineupach. Duża rotacja na PF w 19 meczy czwórki Nance/Bojan/Miller i sporadycznie Dante.

Minutami PF pod nieobecność Miro obdzielam tak w przybliżeniu +/-.

Nance 12.

Bojan 24.

Miller 12.

Bogdanović mimo że rezerwowy dostaje pełne trzy kwarty na placu. Jedną za PG13 na SF, dwie na PF. W końcu to starter w 3 drużynie RL Wschodu. Ma większe minuty niż Nance.

Edytowane przez Eld

Osobista prośba. Meczów nie meczy - proszę . Fajny opis, ale tak mi zgrzytało te meczy. Nawet t9 w telefonie ma męczy zamiast meczy :smile:

W sumie to wiem, że masz rację, ale od zawsze z PREMEDYTACJĄ piszę meczy. Jakoś to meczów mi nie pasuje. :)

Irytuje mnie jak ktoś mówi poszłem zamiast poszedłem; włanczać zamiast włączać; ale meczów..? I nie ma w tym co piszę żadnej złośliwości, ani przekory. Naprawdę :)

Ja tam wiem co widziałem. A widziałem dużo meczy nie meczów :P

Miesiąc temu była o tym mowa w dziale NBA, obie formy są poprawne wg Dr. Miodka i słownika.

Ja tam wiem co widziałem. A widziałem dużo meczy nie meczów :P

Miesiąc temu była o tym mowa w dziale NBA, obie formy są poprawne wg Dr. Miodka i słownika.

Świetna wrzuta choć nie podejrzewałem ze jest aż tak złe.

Aż pomyślałem co by było jakby w OKC / Bostonie biegał Kemba.

Niezależnie bardzo dobry opis.

Gratuluje.

Efekt kontuzji barku ręki rzucającej, braku przepracowanego sezonu przygotowawczego.

Ale gra i również przez to się zmienia. Więcej asyst, lepsza obrona a w beGM Boston Celtics o rekordy w asystach będzie mu tylko łatwiej przy takich strzelcach. 

Edytowane przez Eld

Brick dążący do rekordów asyst, to nigdy nie jest dobry Brick.

Co innego jak masz jakiegoś Fergusona czy chimerycznego Pattersona a co innego jak masz strzelców wyborowych za trzy pkt.

Poza tym ktoś rzucać musi więc wolę aby to inni robili niż on.