Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: także Qcin lubi sobie podickrajderować mrzonkami o wielkim supestarze PG, ale prawda jest taka, że wystarczyło wytrzymać z Middletonem, a potem nie robić dealów w trade deadline minutę po terminie, aby być teraz groźnym rywalem dla czubu Zachodu wy, kibice Denver i Pogoni, wszyscy jestescie tacy sami - „ być groźnym dla czubu Zachodu” jest dla was wystarczające, no i potem są efekty w postaci łącznej liczby mistrzostw- 0. My, w Minnesocie, zawsze idziemy all in- z Khrisem byłoby ciężko o tytuł, byłaby szansa, ale mała, z PG była o wiele większa:) Pechowa kontuzja nas zasmuciła ale nie zabiła, 6 pick przed loteria jest fajna nagroda za te cierpienie Za rok wrócimy silniejsi a Denver dalej będzie się biło żeby być w czubu tabeli. Łubudubu łubudubu Sota jedzie, wszystkich z czubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: wy, kibice Denver i Pogoni, wszyscy jestescie tacy sami - „ być groźnym dla czubu Zachodu” jest dla was wystarczające, no i potem są efekty w postaci łącznej liczby mistrzostw- 0 raz się przegrywa, a raz się przegrywa niemniej trochę dziwne jednak, że od przegrywów dissuje mnie ziomek, który na zlotach paradował w koszulce Goberta Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: raz się przegrywa, a raz się przegrywa niemniej trochę dziwne jednak, że od przegrywów dissuje mnie ziomek, który na zlotach paradował w koszulce Goberta bo jak powszechnie wiadomo Jokic ma 4 tytuły mistrza NBA, 2 mistrza świata i złoto olimpijskie 🥹 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 47 minut temu, Qcin_69 napisał: bo jak powszechnie wiadomo Jokic ma 4 tytuły mistrza NBA, 2 mistrza świata i złoto olimpijskie 🥹 Ma b2b mvp, cioto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 39 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ma b2b mvp, cioto! Gobert ma b2b2b dpoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Gobert ma b2b2b dpoty Nie, nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: Nie, nie ma z roczna przerwa ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 minuty temu, january napisał: Ehh, LBS, LBS - ja tam wolę nie zapeszać, bo w PO to się mecz po meczu zmienia, ale nie ukrywam, iż jest odważna krytyka mojego rezerwowego z Twojej strony patrząc na to co pokazują w PO Twoi gracze A Claxton to się w tych PO akurat całkiem spoko pokazał. Poczekajmy z napinkami na poszczególne serie , bo wystarczy że tu straszliwie Qcina tyłeczek boli, że w ostatnich 2 latach ta Sota to 1 mecz w PO wygrała łącznie z tego co się Laf chwalił to 2 wygrała Poza tym co w tym dziwnego, jak to były moje dwa niepełne sezony, w moim ostatnim pełnym był tytuł i w moim kolejnym pełnym pewnie znowu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 20 minut temu, january napisał: A Claxton to się w tych PO akurat całkiem spoko pokazał nom, zwłaszcza w meczach w Philly 89ortg i 123drtg na -34NET jego highlightem w PO jest moment gdy dostał po jajach, a najlepiej w bronieniu Biida spisywał się Royce ja się porażkami takich graczy jak Conley czy Anderson niezbyt przejmuje, wszystko to było do przewidzenia 24 minuty temu, Qcin_69 napisał: Poza tym co w tym dziwnego, jak to były moje dwa niepełne sezony, w moim ostatnim pełnym był tytuł no nic dziwnego, zostawiłeś LAFa na pastwę losu, zbluzgałeś kogo się da, odszedłeś jak obrażona gimbusiara przewidując rychły upadek gry, a teraz wracasz w glorii pseuodo zwycięzcy, płacząc o niski bilans w 3T, który miał być najlepszy w historii i kończysz w ogonie ligi choć miałeś 2 pełne trymestry złota ręce Cygana przestały działać, a może to karma za brak honoru, czas pokaże ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nom, zwłaszcza w meczach w Philly 89ortg i 123drtg na -34NET jego highlightem w PO jest moment gdy dostał po jajach, a najlepiej w bronieniu Biida spisywał się Royce ja się porażkami takich graczy jak Conley czy Anderson niezbyt przejmuje, wszystko to było do przewidzenia no nic dziwnego, zostawiłeś LAFa na pastwę losu, zbluzgałeś kogo się da, odszedłeś jak obrażona gimbusiara przewidując rychły upadek gry, a teraz wracasz w glorii pseuodo zwycięzcy, płacząc o niski bilans w 3T, który miał być najlepszy w historii i kończysz w ogonie ligi choć miałeś 2 pełne trymestry złota ręce Cygana przestały działać, a może to karma za brak honoru, czas pokaże ;] buahahahaha 20.10.2022 xd Grupa Minnesoty, od razu plan był nakreślony Wiec japa tam, bo klasycznie wyprzedziłem grę o rok /jedyna różnica ze zamiast Khrisa jest George/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: /jedyna różnica ze zamiast Khrisa jest George/ różnica jest taka, że z ty, Georgem chciałeś atakować 28-0 po upublicznieniu takich rozmów mając Tatuma, Bookera i Krissa w składzie, na miejscu dwóch pierwszych żądałbym wymiany po 15 minutach, ale taka to już "kultura" organizacji, a raczej brak empatii przy handlu ludźmi jak bydłem 4 minuty temu, BMF napisał: Dawno nie widziałem wymiany po rolesa, która robi swing na mianę 2 rundy playoffów, lol. ja też dawno nie widziałem wymiany po takiego rolsa +swap za pick top20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Brunson szef straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 3 godziny temu, january napisał: Nets byli z nim znacznie lepsi na parkiecie niż bez niego to znaczne lepsi to dalej spory minus w zasadzie dramatyczny w pierwszych dwóch meczach, a statsy podciągnięte u siebie w jednym meczu bez Embiida oj Jasiu, Jasiu;) przecież wiadomo, że to tylko lekkie prowokacje, więcej będzie wiadomo w połowie 2 rundy, ale chyba naprawdę niewiele Cię nauczył 3 trymestr, gdzie wyciągając pierdyliart adv stats i mając tam jakąs kosmiczną przewagę nie zdołałeś nadrobić choć 0.5W ale z jednym masz racje, Royce też będzie biegał wśród lepszych kreatorów, stąd różnicą, że u mnie nie będzie musiał robić za często za 3/4 opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja też dawno nie widziałem wymiany po takiego rolsa +swap za pick top20 Tam chyba chodziło BMFowi o Josha Harta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Tam chyba chodziło BMFowi o Josha Harta. też o tym pomyślałem po chwili, ale w sumie Brunson przy Donku w Mavs robił za rolsa a i u mnie początkowo był traktowany tylko jako uzupełnienie rotacji, solidne, no, ale dopiero w serii z Jazz się zorientowałem co może z tego być, choć i tak tego bym nie przewidział spokojnie, jak ktoś ma to spi*****ić, to będą to Knicks, a nawet jeśli, to w drugiej rundzie musi potwierdzić to co pokazuje, a to baaaaardzo spore buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) ja przypomnę tylko, ze Rick Brunson jest w Knicks. i że Lebron poszedł do Lakers dla syna. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 8 minut temu, człowiek...morza napisał: ja przypomnę tylko, ze Rick Brunson jest w Knicks. minus 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Pojebana jest ta gierka, niby człowiek wkurzony, bo win był na wyciągnięcie ręki, a jednocześnie zadowolony z gry Conleya i Slow-Mo i z tego, że Sota nie dostała sweepem po pysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 47 minut temu, january napisał: Jimmy Eh, aż łezka w oku, że to Last Dance tej ekipy. z bólem serca, wyglądasz znów na faworyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał: z bólem serca, wyglądasz znów na faworyta ja się tam nigdy za faworyta specjalnie nie miałem, śmieszki, śmieszkami, ale trzeba było by być mocno odklejonym by ufać, że trio Jok-Brunson-Brogdon (reszta za chwilę odpadnie lub już odpadła) to otwarta droga do Finału skoro wszystkie gwiazdy Jaśka grają w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi