Qcin_69 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Najłatwiejszy ale tylko w 3 pierwszych trymestrach. i najlepsze matchupy w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: i najlepsze matchupy w PO Przecież łatwy RS to z marszu HCA w play in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 17 minut temu, january napisał: Ale u mnie NIE ma Bricka tylko są poważni gracze;) Ja sobie Wypraszam, to nie brick był dziś minus 14! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 13 minut temu, ignazz napisał: Najłatwiejszy ale tylko w 3 pierwszych trymestrach. i w 3 ostatnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 36 minut temu, january napisał: Ale u mnie NIE ma Bricka tylko są poważni gracze;) Niemniej przy absencjach Brona szanse na 28-0 w 1T trochę zmalaly:( No tak sobie spojrzałem na aktualną rotację naszych Lakers. Kontuzjowani/chorzy są LeBron, Theis, Claxton i Gay, a Terry poza NBA. Monk, Jackson, Snell, McLaughlin i Ellington delikatnie mówiąc nie prezentują umiejętności, których oczekuje się od graczy NBA i z graczy grywalnych obecnie zostali Curry, Butler, Batum, Aldridge, Hill, Bazemore i Hartenstein. No rzeczywiście przemocarna rotacja, bez wątpienia najgłębsza w lidze, chyba będzie 29-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) @karpikw sumie to Prócz tego oszusta LMA, (który udawał koniec kariery, żeby Pacers go zwolnili i mógł potem cudownie ozdrowieć i zostać gold diggerem ) to każdy podpis z tego FA raczej albo mizerny, albo nie robi szału. Scouting prospektow (Claxton, Terry) też raczej słaby. Wychodzi na to, że gdyby ludzie nie dawali mu kompletnie za darmo brogdonów tej ligi albo top10 all time graczy za Ingramów tej ligi, to byłaby w tym roku maks II runda znowu :). Edytowane 5 Listopada 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Akurat skauting Terrego to chyba nie ma nic do rzeczy ja go pchnąłem do Januara w ramach wyrównania kontraktów przy dealach jako spad sam zrezygnowałem z jego TO co spotkało się z lekkim oburzeniem kto rezygnuje z opcji 1st roundera tak szybko a jednak wychodzi na to że mój scauting ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @fluber nie żebym lubił kopać leżącego ale swoja droga to Westbrook chyba powinien mieć już Dawno na youtube jakiś ultimate mixtape z jego gry w crunch time. Z całej kariery to pewnie kilka godzin materiału by się znalazło ta akcja w obronie dziś to przebiła chyba nawet akcje sprzed kilku lat vs Denver gdy poszedł po brakująca do triple double zbiórkę i zostawił Harrisa wolnego Ale chociaż w naszym begm zamknął pięknie mordę chrisowi Paulowi w crunch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: @karpikw sumie to Prócz tego oszusta LMA, (który udawał koniec kariery, żeby Pacers go zwolnili i mógł potem cudownie ozdrowieć i zostać gold diggerem ) to każdy podpis z tego FA raczej mizerny. Scouting prospektow (Claxton) też raczej słaby. Wychodzi na to, że gdyby ludzie nie dawali mu kompletnie za darmo brogdonów tej ligi albo top10 all time graczy za Ingramów tej ligi, to byłaby w tym roku maks II runda znowu :). Te wszystkie Claxtony i inne geje jeszcze się ogarną, ale dla mnie największym headscratcherem było rozmienienie Brogdona na picki. Przecież piątka Curry-Brogdon-Butler-James + Theis/Claxton/Aldridge rzeczywiście rozniosłaby ligę. Ja rozumiem, że finanse, ale jak okienko na mistrza się otwiera, zwłaszcza z tak wiekowym rosterem, to się nie zamienia potencjalnego game changera na future picki. W realu, to LeBron by już dawno zwolnił takiego GMa, bo jego nie obchodzi to, że Lakers mają jakieś picki w 2025, jego obchodzi ten sezon i Brogdon za Snella i Terry to najgorsza wymiana contendera jaką kiedykolwiek widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 ja tam nie narzekam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 45 minut temu, karpik napisał: Te wszystkie Claxtony i inne geje jeszcze się ogarną, ale dla mnie największym headscratcherem było rozmienienie Brogdona na picki. Przecież piątka Curry-Brogdon-Butler-James + Theis/Claxton/Aldridge rzeczywiście rozniosłaby ligę. Ja rozumiem, że finanse, ale jak okienko na mistrza się otwiera, zwłaszcza z tak wiekowym rosterem, to się nie zamienia potencjalnego game changera na future picki. W realu, to LeBron by już dawno zwolnił takiego GMa, bo jego nie obchodzi to, że Lakers mają jakieś picki w 2025, jego obchodzi ten sezon i Brogdon za Snella i Terry to najgorsza wymiana contendera jaką kiedykolwiek widziałem. Fajnie, że ktoś to jeszcze u nas dostrzega - bo mnie już dawno ręce opadły jakie rzeczy u nas przechodzą bezkrytycznie.. Tam jeszcze za Brogdona był Barton do przełknięcia. Już to widzę jak LeBron, Curry i Butler po tym jak Lakers pozyskali Brogdona przechodzą ot tak nad tym do porządku dziennego bo po co Brogdon jak lepsi są Snell, Terry i te picki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Teraz, Alonzo napisał: Fajnie, że ktoś to jeszcze u nas dostrzega - bo mnie już dawno ręce opadły jakie rzeczy u nas przechodzą bezkrytycznie.. Tam jeszcze za Brogdona był Barton do przełknięcia. Już to widzę jak LeBron, Curry i Butler po tym jak Lakers pozyskali Brogdona przechodzą ot tak nad tym do porządku dziennego bo po co Brogdon jak lepsi są Snell, Terry i te picki.. głos rozsądku. Ciekawe jaka tam atmosferka w Lakers. Szatnia niezle wkurwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: głos rozsądku. Ciekawe jaka tam atmosferka w Lakers. Szatnia niezle wkurwiona Słyszałeś przecież - 28-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Słyszałeś przecież - 28-0 na razie jest tempo na 14-14 z ta „glebia” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @człowiek...morza jak tam panie GoAT, Fred VanVleet dobił już do top40-50 u Ciebie czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: na razie jest tempo na 14-14 z ta „glebia” Tam przede wdzystkim byłyby dymy na początku sezonu po tym jak LeBron, Steph i Jimmy zostali wprowadzeni w błąd że będą mieli jeszcze Brogdona i Bartona. Przyjeżdżają na camy - a tu zamiast nich są Tony Snell i Tyrell Terry, a GM im mówi że miał ich co prawda ale wolał picki.. bo wiecie.. Picki zapewniają przyszłoś Lakers a nie wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: Tam przede wdzystkim byłyby dymy na początku sezonu po tym jak LeBron, Steph i Jimmy zostali wprowadzeni w błąd że będą mieli jeszcze Brogdona i Bartona. Przyjeżdżają na camy - a tu zamiast nich są Tony Snell i Tyrell Terry, a GM im mówi że miał ich co prawda ale wolał picki.. bo wiecie.. Picki zapewniają przyszłoś Lakers a nie wy Kłamiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @AlonzoA skad mieli miec i Brogdona i Bartona ? @LeweBiodroSmoka czy ty tez rozdajesz za darmo graczy ? Jak tak to poproszę jeramiego albo chociaż vanderbilta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Widzę, że znowu samodzielne myślenie się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 kurde, tyle było głosów, że drogo ten Brogdon z Dozierem i w ogóle a tu czytam, ze wyłowiłem najważniejszy element miszczowskiej układanki! ciekawe tylko czy w Pacers o tym wiedza, chyba powinni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi