Lucas Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Jokic ma taki impakt w ataku, że wyłamuje się ze schematów. Ja wiem, po prostu napisałeś coś czemu zaprzecza najlepszy gracz tego sezonu, więc nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Russell Westbrook i Bradley Beal zaczęli trymestr od 7-0. Westbrook jest w tych meczach +67. (Beal "zaledwie" +31) Nie wiem, ile jeszcze Westbrook to utrzyma, bo Bertans co chwilę się wysypuje, Hachimura ma kontuzję kolana i w piątce obok nich wychodzą Neto, Len i Avdija, ale myślę, że Hornets wciąż mają szanse na TOP 6 na koniec sezonu zasadniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Steph, co gra. Po prostu wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Steph, co gra. Po prostu wow. Kosmita i tyle w temacie. Innych słów nie znajduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 2 minuty temu, MMM2121 napisał: Steph, co gra. Po prostu wow. Potwierdzam, Steph zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Potwierdzam, Steph zajebisty Trzeba było potwierdzić w głosowaniu, a nie dawać Warriors @MMM2121 gorszy bilans niż Wizards:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 27 minut temu, Qcin_69 napisał: Potwierdzam, Steph zajebisty potwierdzam i przypominam, ze na wagonie gsw bylem chyba pierwszy @MMM2121 dla mnie z nagrodą gm'a roku tuz za nim @cvbe Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: potwierdzam i przypominam, ze na wagonie gsw bylem chyba pierwszy @MMM2121 dla mnie z nagrodą gm'a roku tuz za nim @cvbe Dla mnie też @MMM2121 - przed sezonem jakoś były rozmowy o picku GSW i był sprzedawany jako loteryjny a tu się okazuje, że wyrósł legit contender moim zdaniem - zajebista robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 32 minuty temu, january napisał: Cieszę się że dodałem finalnie ten 1W dla GS, bo tam było blisko u mnie w wycenach, ale co typ ogarnia w 3t to już kosmos Wychodzi na to, że GSW będą mieć lepszy bilans za T3 bez LaVine niż T2 z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: No w 2T ważne dla bilansu było 7 absencji Kury z tego co pamiętam. A teraz Curry gra GOAT trymestr. Będą lepsi od Dallas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Kurde, jak patrzę co się odpierdala z kontuzjami u nas na Wschodzie, to ja nie wiem, czy dam więcej niż 4 drużynom dodatni bilans za 3T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 2 minuty temu, january napisał: Nie wiem, nie lubię oceniać po kilku spotkaniach. Warriors mają już rozegrane 10 meczów w T3. To nie jest kila spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 9 minut temu, fluber napisał: Kurde, jak patrzę co się odpierdala z kontuzjami u nas na Wschodzie, to ja nie wiem, czy dam więcej niż 4 drużynom dodatni bilans za 3T. Strasznie się wschód posypał Niby fajnie, bo raczej już pewna 6-tka dla Cavs, ale jednak trochę szkoda że nie tylko poziomem sportowym osiągnięta, ale również kontuzjami rywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Teraz, cvbe napisał: Strasznie się wschód posypał Niby fajnie, bo raczej już pewna 6-tka dla Cavs, ale jednak trochę szkoda że nie tylko poziomem sportowym osiągnięta, ale również kontuzjami rywali Jak widzę co się tam odpierdziela to i ja zacząłem mieć duże szanse na TOP 6, czego się kompletnie nie spodziewałem jeszcze 2 tygodnie temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 25 minut temu, cvbe napisał: Dla mnie też @MMM2121 - przed sezonem jakoś były rozmowy o picku GSW i był sprzedawany jako loteryjny a tu się okazuje, że wyrósł legit contender moim zdaniem - zajebista robota Dzięki bardzo wszystkim za komplementy. Myśle, ze dużo nauczyłem się na Bulls, bo tam było cienko z moim Gm-owaniem xd a co do Golden, to liczę na bardzo mocny bilans, oczywiście jest jeszcze wiele zmiennych, ale myśle, ze wyższa lokata jest, jak najbardziej realna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 8 minut temu, MMM2121 napisał: Dzięki bardzo wszystkim za komplementy. Myśle, ze dużo nauczyłem się na Bulls, bo tam było cienko z moim Gm-owaniem xd a co do Golden, to liczę na bardzo mocny bilans, oczywiście jest jeszcze wiele zmiennych, ale myśle, ze wyższa lokata jest, jak najbardziej realna. Poza Sota to wciągasz wszystkich na Zachodzie w tym trymestrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Poza Sota to wciągasz wszystkich na Zachodzie w tym trymestrze Curry w takiej formie to by tak Sotę dojechał, że Paul George XIII zaczął by się jąkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Curry w takiej formie to by tak Sotę dojechał, że Paul George XIII zaczął by się jąkać. Tjaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Trochę się zdziwiłem, że nikt nie poszedł u nas po Riversa szukając pg Cytat APRIL 20: The Nuggets have signed Rivers to a 10-day contract, according to Singer. Denver has announced in a press release that it’s official, so it will run through April 29, covering the team’s next six games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: Trochę się zdziwiłem, że nikt nie poszedł u nas po Riversa szukając pg 10-day a 2 lata za 8mln to trochę różnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi