RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 No nie ma co, współczuje człowiekowi morza. Chłop wrócił na dwa mecze sobie, za dużo nie pograł... mam go w fantasy ROTO wiec rozumiem frustracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 No chłop mnie cały czas zaskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Dobrze widzę, że @MMM2121 ma u siebie na 2way Mosesa Browna? Kto by pomyślał, że tak fajnie się to wszystko ułoży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Dobrze widzę, że @MMM2121 ma u siebie na 2way Mosesa Browna? Kto by pomyślał, że tak fajnie się to wszystko ułoży... Nie będę pajacował, ze cos tam go skautowalem To był dobry strzał xd Teraz trochę minut dostanie to będzie miał fajna okazje, aby się rozwinąć. Edytowane 29 Marca 2021 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) @Eld tam w temacie powinno być od 25 do 48 a nie 9 Edytowane 29 Marca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: @Eld tam w temacie powinno być od 25 do 48 a nie 9 Nom. Dzięki. Czyli po następnym meczu Lakers @january i Clippers @Braveheart22 mogą już wrzucać opisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 55 minut temu, Eld napisał: Czyli po następnym meczu Lakers @january i Clippers @Braveheart22 mogą już wrzucać opisy. Przecież to nie ma znaczenia ile meczów rozegrali rl Lakers, tylko ile zagrali poszczególni gracze w begmowskich rosterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 5 minut temu, karpik napisał: Przecież to nie ma znaczenia ile meczów rozegrali rl Lakers, tylko ile zagrali poszczególni gracze w begmowskich rosterach. I tak jeszcze daty nie są ustalone bo się Marcus gdzieś zakopał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Czyli po następnym meczu Lakers @january i Clippers @Braveheart22 mogą już wrzucać opisy. 2 godziny temu, karpik napisał: Przecież to nie ma znaczenia ile meczów rozegrali rl Lakers, tylko ile zagrali poszczególni gracze w begmowskich rosterach. nom, ja nie mam żadnego gracza z rl Clippers, a mam zawodnika rl Spurs czy rl Grizzlies, więc i tak muszę czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 70 punktów, 25 zbiórek i 27 asyst od Westbrooka i Sabonisa:) muszę sobie obejrzeć z odtworzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Pelicans ładna serie teraz muszą notować zwycięstw jak Bagley wypadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 36 minut temu, Lucas napisał: Pelicans ładna serie teraz muszą notować zwycięstw jak Bagley wypadł. Akurat Bagley był na mocnej wnoszącej przed kontuzją. Właściwe odkąd Rockets poszli w hardtank, a Bagley doznał kontuzji to straciłem 50% entuzjazmu do zainteresowania sezonem. Alec Burks to mój najlepszy zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Nie obrażając nikogo, organizowanie play-in na naszym zachodzie to będzie żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 21 godzin temu, Braveheart22 napisał: Nie obrażając nikogo, organizowanie play-in na naszym zachodzie to będzie żenada. Można prosić o oddanie miejsca Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 21 godzin temu, Braveheart22 napisał: Nie obrażając nikogo, organizowanie play-in na naszym zachodzie to będzie żenada. No jest w tym trochę prawdy nie ujmując oczywiście nikomu. Spurs i Pelicans pewnie się zmieszczą z 9 i 10. Szulim mocno zaorał, a i Lucas zrobił lekki odwrót oddając Ala. Za to na Wschodzie braknie jednego miejsca dla kogoś o play-in. Ciekawe na kogo padnie. Hornets na pewno coś odrobią. Bucks też powinni. Tak samo Magic. Cały czas mam problem z Wizards ale Harden jest więcej niż niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Eld taki pewny jesteś ze wygrasz play-in? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 35 minut temu, Qcin_69 napisał: Eld taki pewny jesteś ze wygrasz play-in? Niczego w życiu nie można być pewnym poza śmiercią i podatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @january mam nadzieję, że piękny Ukrainiec dostanie minuty w 2T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi