ignazz Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czy poprawiono statystyki nieobecności S5 spurs gdzie Ross zagrał wszystkie mecze jako starter a N’Moore grał z ławki Po opisie widać ze tak to ze względu na fit widzę ale wstępnie widziałem inny wynik ( przed ogłoszeniem rotacji w sumie) Ogólnie chciałbym podziękować za ciężka prace zza ekranu bo kolejny raz technivzne wsparcie z zaplecza jest bezcenne. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 UWAGA Wjeżdża piepszony, długi tasiemiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Bardzo dobry opis. A te kolory i wstawki bardzo dobre. W twoim przypadku mam tylko minimalnie gorsza propozycje bilansu akurat ale jeszxze policzę to dokładniej. Oczy mi się prawie zamykały ale ze lubię Dante to jak do niego doszedłem to mnie wybudzilo to 53 za trzy w 1T bo pamietam to dobrze. Solidna robota ale pojawia się pytania. Nance jest mi trochę podejrzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 no i 4 minuty dla Kantera lepiej go od razu wyślij w kartonie po szczudłach adresat wiadomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) no i 4 minuty dla Kantera lepiej go od razu wyślij w kartonie po szczudłach adresat wiadomy Nie mogę wysłać Kantera nigdzie a coś czuję że mi się jeszcze przyda. Gość nie ma tych 4 minut nawet. Niech stoi z boku i ręcznikiem kręci. Bardzo dobry opis. A te kolory i wstawki bardzo dobre. W twoim przypadku mam tylko minimalnie gorsza propozycje bilansu akurat ale jeszxze policzę to dokładniej. Oczy mi się prawie zamykały ale ze lubię Dante to jak do niego doszedłem to mnie wybudzilo to 53 za trzy w 1T bo pamietam to dobrze. Solidna robota ale pojawia się pytania. Nance jest mi trochę podejrzany. Dziękuję. Dante niestety również mnie niemiło zaskoczył. Albo Pop nas obu niemile zaskoczył. Nance nie gra chorych minut. Maksymalnie do 20 z czego pod nieobecność Mirotica ciągnie kwartę na PF a pozostałe 8 na C za Adamsa. Jeśli Adams gra 36, on 8 na C to na te 4 brakujące minuty wchodzi Faried. Do tego wystawiany w określonych lineupach. Duża rotacja na PF w 19 meczy czwórki Nance/Bojan/Miller i sporadycznie Dante. Minutami PF pod nieobecność Miro obdzielam tak w przybliżeniu +/-. Nance 12. Bojan 24. Miller 12. Bogdanović mimo że rezerwowy dostaje pełne trzy kwarty na placu. Jedną za PG13 na SF, dwie na PF. W końcu to starter w 3 drużynie RL Wschodu. Ma większe minuty niż Nance. Edytowane 15 Lutego 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jest prosta zasada aby zapamiętać formę. Koza beczy a nie meczy. Pamiętajcie o tej kozie i stosujecie formę „ meczów” Także poproszę o procenty choć wiem Eld ze nie spożywasz Jak chcesz możesz zaokrąglić w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 16 Lutego 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Ja tam wiem co widziałem. A widziałem dużo meczy nie meczów Edytowane 16 Lutego 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Osobista prośba. Meczów nie meczy - proszę . Fajny opis, ale tak mi zgrzytało te meczy. Nawet t9 w telefonie ma męczy zamiast meczy W sumie to wiem, że masz rację, ale od zawsze z PREMEDYTACJĄ piszę meczy. Jakoś to meczów mi nie pasuje. Irytuje mnie jak ktoś mówi poszłem zamiast poszedłem; włanczać zamiast włączać; ale meczów..? I nie ma w tym co piszę żadnej złośliwości, ani przekory. Naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Półtorej roku mnie drażni. Reszta to detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Półtorej roku mnie drażni. Reszta to detal A "tylko pół litra na dwóch" Cię nie drażni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Mnie jedynie drażni jak ludzie coś WŁANCZAJĄ. Zapewne włancznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ja tam wiem co widziałem. A widziałem dużo meczy nie meczów Miesiąc temu była o tym mowa w dziale NBA, obie formy są poprawne wg Dr. Miodka i słownika. Ja tam wiem co widziałem. A widziałem dużo meczy nie meczów Miesiąc temu była o tym mowa w dziale NBA, obie formy są poprawne wg Dr. Miodka i słownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Bardzo ładny opis Elda, szanuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Wrzuciłem edycję do swojego opisu jakimś ciulowym, pierwszym lepszym kolorem do Russella Westbrooka. Zainteresowanych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Świetna wrzuta choć nie podejrzewałem ze jest aż tak złe. Aż pomyślałem co by było jakby w OKC / Bostonie biegał Kemba. Niezależnie bardzo dobry opis. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Świetna wrzuta choć nie podejrzewałem ze jest aż tak złe. Aż pomyślałem co by było jakby w OKC / Bostonie biegał Kemba. Niezależnie bardzo dobry opis. Gratuluje. Efekt kontuzji barku ręki rzucającej, braku przepracowanego sezonu przygotowawczego. Ale gra i również przez to się zmienia. Więcej asyst, lepsza obrona a w beGM Boston Celtics o rekordy w asystach będzie mu tylko łatwiej przy takich strzelcach. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Brick dążący do rekordów asyst, to nigdy nie jest dobry Brick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Brick dążący do rekordów asyst, to nigdy nie jest dobry Brick. Co innego jak masz jakiegoś Fergusona czy chimerycznego Pattersona a co innego jak masz strzelców wyborowych za trzy pkt. Poza tym ktoś rzucać musi więc wolę aby to inni robili niż on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi