ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 1 runda byla chyba cena za muddiaya. ni chu bym nie dał gosc jest dalej slaby, z jego gry nic nie wynika. Ja chyba dam. Świetny kontrakt )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Za ten wpis u GM spurs masz - 6 do statystyk Dyplomacja Rozumiem walkę o pick ale jak tak można podbijać cenę i zysk konkurentowi ze Wschodu łapiąc karne punkty u innych ekip ? Robisz dobrze Pistons i masz kosę z innymi ))))) Zysku nie widzę Skasuj zanim ktoś przeczyta ))))) Oglądałem go w Londynie ( w tv) i nie mam zdania Pomyślałem że dla odmiany warto napisać cokolwiek niedotyczącego Lakers. Robiłem zestawienie drużyn pod głosowanie i rzuciły mi się w oczy jego statystki bo są najlepsze wśród wszystkich tankerów i nic odkrywczego raczej nie napisałem. 1st rd picki szły nie tak dawno temu za Harta czy J.Simmonsa Edytowane 19 Stycznia 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Emmanuel czuję się bardzo dobrze w Detroit i bardzo ceni to, że GM tak wysoko wycenia jego umiejętności. Obie strony są blisko dogadania wieloletniego przedłużenia w wakacje Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Pomyślałem że dla odmiany warto napisać cokolwiek nie na dotyczącego Lakers. Robiłem zestawienie drużyn pod głosowanie i rzuciły mi się w oczy jego statystki bo są najlepsze wśród wszystkich tankerów i nic odkrywczego raczej nie napisałem. 1st rd picki szły nie tak dawno temu za Harta czy J.SimmonsaA tu jeszcze dochodzi coś dobrego jak prawo do wyrównania każdej oferty Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Oglądam Kings ze względu na Foxa i mają teraz fajną dziesięciodniową serię wyjazdową: Hornets, Pistons, Nets, Raptors, Grizzlies, Clippers. U nas mieliby spacerek, w realu myślę że wygrają może jedno spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Oglądam Kings ze względu na Foxa i mają teraz fajną dziesięciodniową serię wyjazdową: Hornets, Pistons, Nets, Raptors, Grizzlies, Clippers. U nas mieliby spacerek, w realu myślę że wygrają może jedno spotkanie Piekna walka o pick :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Btw Camby jak tam opinia o Marcu Gasolu? Ma beznadziejny trymestr, mocny cios dla Wizz. Gwiazdy grizzlies mocno zjechały z formą. W 2 trymestrze rzucają po 42% z gry. Conleya tlumaczy przynajmniej kontuzja bo ma cos chyba z barkiem a slumo gasola jest troche dziwny. Bilans robia fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jakiś pieprzony fart. Oddaje Jaylena-młody krok wstecz zamiast rozwoju. Oddaje Gasola-dziadek czas robi swoje i z Gasola sprzed paru lat zostaje 30%. Oddaje Morrisa-kontuzja. Oddaje Yabusele...no ten. Oddaje MarShona Brooksa-kilkanaście godzin później go zwalniają. I na koniec-oddaję Lou-naciąga sobie ścięgno udowe. Podobna kontuzja co CP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Gwiazdy grizzlies mocno zjechały z formą. W 2 trymestrze rzucają po 42% z gry. Conleya tlumaczy przynajmniej kontuzja bo ma cos chyba z barkiem a slumo gasola jest troche dziwny. Bilans robia fatalny. Gasol od pewnego czasu gra z kontuzją ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Gasol od pewnego czasu gra z kontuzją ręki. Dzisiaj podobno Gasol i Conley mieli spotkanie z ownerem. Ciekawe do kąd to zmierza w rl Memphis. Oddadzą Conleya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dzisiaj podobno Gasol i Conley mieli spotkanie z ownerem. Ciekawe do kąd to zmierza w rl Memphis. Oddadzą Conleya? Prędzej gasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Prędzej gasola Zależy jakie mają plany. Choć Gasol w tej formie co teraz i z player option na przyszły rok +25M i w tym wieku nie wygląda kusząco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Zależy jakie mają plany. Choć Gasol w tej formie co teraz i z player option na przyszły rok +25M i w tym wieku nie wygląda kusząco. A conley wyglada bardziej kuszaco? ja czytalem jakies plotki o spurs i gasolu Edytowane 19 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 A conley wyglada bardziej kuszaco? ja czytalem jakies plotki o spurs i gasolu Finansowo-nie. Tym bardziej że wszystko wskazuje na to że w tym sezonie zagwarantuje sobie pieniądze z ostatniego roku kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 A conley wyglada bardziej kuszaco? ja czytalem jakies plotki o spurs i gasolu Spurs są na granicy podatku w tym i następnym roku. Biorąc Gasol Gasol za rok tracąc Gaya maja 9.000.000 ponad tax bez kontraktów rookie Mając LMA Poeltl Metu czwarty wysoki średnio potrzebny za 25.000.000 i zapewne dyszka podatku ekstra Na szybkich GSW nawet z tym Boogie to trochę bez sensu Chyba ze podrzucono by Millsa. Ale wtedy Memphis się nie opłaca A tu zapewne trzeba wyskoczyć z picku i talentu Dwa lata za późno. Jak był Leonard zdrowy i Gasol młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dzisiaj podobno Gasol i Conley mieli spotkanie z ownerem. Ciekawe do kąd to zmierza w rl Memphis. Oddadzą Conleya? Ja bardziej obstawiałbym Gasola, choć nie zdziwilbym się jeśli pozbyliby się obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 1st rd picki szły nie tak dawno temu za Harta czy J.Simmonsa Przyfarcilo mi sie :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dwa lata za późno. Jak był Leonard zdrowy i Gasol młodszy Btw raptors tez sie gdzies w plotkach przewijaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Jakiś pieprzony fart. Oddaje Jaylena-młody krok wstecz zamiast rozwoju. Oddaje Gasola-dziadek czas robi swoje i z Gasola sprzed paru lat zostaje 30%. Oddaje Morrisa-kontuzja. Oddaje Yabusele...no ten. Oddaje MarShona Brooksa-kilkanaście godzin później go zwalniają. I na koniec-oddaję Lou-naciąga sobie ścięgno udowe. Podobna kontuzja co CP3. Ściągasz Farieda, a on idzie do Houston, gdzie własnie wypadł Capela i będzie podstawowym wysokim z tysiącem lobów od Hardena i jak się wykuruje Paula w kontrach ja widziałbym Marca Gasola za Hassana do Heat. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Kto na Cambiego rzucił klątwę? Ja prdl...współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi