Eld Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Inna sprawa, że 20/21 to będzie po 1 rozliczeniu i już teraz zerkać będziemy z ciekawością na kilka ekip (Cavs, Wizards, Blazers między innymi ) jak chodzi o wydatki Ohhh a Celtic już nie ma w tym gronie? Idę na zakupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ty to masz taki problem, że latem będziesz trochę w dupie, bo stracisz 1 lub 2 grajków z tria Mirotić/Nance/Beverley Yiup. Zakładam, że tak będzie. 2 jak mi się uda zatrzymać to będe mega happy. 1 to plan minimum. Zresztą shevcu, LONGER i tangiers chyba wiedzą jak kombinować z pełnym capspace i Was (na podatkach) pomordują ofertami. Ten trzeci dał mi w II turze nieźle popalić. Nie zapomnę mu tego... Ale poza tym negocjator i partner biznesowy z Tieru I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ignazz, Monka proszę szanować, zwłaszcza ze jest nim spore zainteresowanie i na razie wszystkie oferty odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ignazz, Monka proszę szanować, zwłaszcza ze jest nim spore zainteresowanie i na razie wszystkie oferty odrzucone @Lucas ja Monka bardzo szanuję i napisałem że obserwuję osobiście nawet ten jego potęp z zeszłego roku znaczny! 36,0 FG% na 39,3 FG% to jest poprawa o +3,2% przy jednoczesnym zwiększeniu volumentu o +2,7FGA robi postępy, nie przeczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Da nam Jasiek popalić. Wendell out może do końca sezonu Lopez na wylocie Bulls 47,5 minuty będą grali Cristiano Fellatio W rotto byłby to steal dnia Mogłem się nie śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Da nam Jasiek popalić. Wendell out może do końca sezonu Lopez na wylocie Bulls 47,5 minuty będą grali Cristiano Fellatio W rotto byłby to steal dnia Mogłem się nie śmiać Ja to bym powiedział, że więcej Markkanena na C no i zwiększone minuty Portisa i nawet Jabari Lucasa wróci do stałej rotacji Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Portis dalej z łokciem ma kłopot a tank posadzi Fina w saunie szybko Tam wyścig na całego A jabari jest już na bramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 D'angelo dzisiaj masakruje. Tym razem serio. Odbija sobie poprzedni mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nie dość, że Jasiek lata po całym forum i robi reklamę to jeszcze inni mu robią. A potem i tak płacz, że jest pokrzywdzony za swoją aktywność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Davisa do Lakers i Knicks nie oddam nawet pijany i w totalnej desperacji Blak Griffin 32pts, 11zb, 9as - kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nie dość, że Jasiek lata po całym forum i robi reklamę to jeszcze inni mu robią. A potem i tak płacz, że jest pokrzywdzony za swoją aktywność... Ostatnio tylu jego graczy jest w dołku, że pomyślałem iż taka mała pochwała poprawi mu humor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Lakers z tak grającym Russem i reszta składu walczą i przegrywają tylko 73:125 większość gier* Mecze są lepsze do oglądania niż sam wynik Nie dotyczy tankerow Davisa do Lakers i Knicks nie oddam nawet pijany i w totalnej desperacji Blak Griffin 32pts, 11zb, 9as - kozak! GM spurs chętnie by porozmawiał o Nim. Zadbałby zarówno o trunek jak i stan totalnej „ niedesperacji „ Edytowane 19 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Davisa do Lakers i Knicks nie oddam nawet pijany i w totalnej desperacji a skad ta niechec do knicks? Edytowane 19 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udana noc dla spurs Wysyp trójek na dobrym procencie i dobre występy wszystkich graczy z zastrzeżeniami do Garetta jedynie LMA 25/9/4 choć 9/12FT so so Bertans 11/7 4/5 3/4 za trzy Rose 23/3/6 11/11FT z ławki najlepszy w Minny Delladenova 10/2/3 4/8 1/3 za trzy Stanley 12/6/2/2/1 5/7 2/3 za trzy E’Moore 17/2 6/9 4/5 za trzy Ross 13/4/1 5/10 z gry Temple 8/4/3 2/6 za trzy Solidny rzemieślniczy równy styl. Bez fajerwerków ale taka mam budowę zespołu i pełna rotacje 10 -12 osobowa. Banda M3: Metu Musa Milton poza gra. Reszta zdrowa i w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziwię się że nikt Mudiaya nie wziął z Pistons choćby dla samych cyferek. W tym trymestrze 19pkt 5as 4zb i 0 opuszczonych spotkań. Nie wiem jaka była cena ale myślę że w następnym okienku będzie jeszcze większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziwię się że nikt Mudiaya nie wziął z Pistons choćby dla samych cyferek. W tym trymestrze 19pkt 5as 4zb i 0 opuszczonych spotkań. Nie wiem jaka była cena ale myślę że w następnym okienku będzie jeszcze większa Za ten wpis u GM spurs masz - 6 do statystyk Dyplomacja Rozumiem walkę o pick ale jak tak można podbijać cenę i zysk konkurentowi ze Wschodu łapiąc karne punkty u innych ekip ? Robisz dobrze Pistons i masz kosę z innymi ))))) Zysku nie widzę Skasuj zanim ktoś przeczyta ))))) Oglądałem go w Londynie ( w tv) i nie mam zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dziwię się że nikt Mudiaya nie wziął z Pistons choćby dla samych cyferek. W tym trymestrze 19pkt 5as 4zb i 0 opuszczonych spotkań. Nie wiem jaka była cena ale myślę że w następnym okienku będzie jeszcze większa Przecież było sporo sources o Mudiay w Pels, ale wszystko rozbijało się o cenę właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Całe to knicks jest dziwne ale poważni to oni nie są. Nie to co u Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) 1 runda byla chyba cena za muddiaya. ni chu bym nie dał gosc jest dalej slaby, z jego gry nic nie wynika. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Przecież było sporo sources o Mudiay w Pels, ale wszystko rozbijało się o cenę właśnie. No tak. Tobie by pasował. ..... A to inaczej. Świetny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi