Qooniu Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Jakies wielkie zmiany do draftu nie sa potrzebne, zawsze odbywał się dość sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Edytowane 19 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Na sprzedaż taj gobson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 No dawajcie z tym draftem rookie bo sezon trzeba na yahoo zaczynac i szukać placków na waiverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jak zwykle pan Tizz - a potem pretensje śle do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Przypominam - na sprzedaż Porzingis, Howard i Rondo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 gasol out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Dieng out Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wade out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Crabbe out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Czy kolek23 wie, że to jego kolej w drafcie rookie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wyrzucam ze skladu: Z. Randolph i T. Ross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 zwalniam Skal Labissiere 3,00 i Lance Stephenson 3,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wyrzucam ze skladu: Z. Randolph i T. Ross Noooo! Dopiero co wybrałeś Zacha w mini ... co się stało ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Noooo! Dopiero co wybrałeś Zacha w mini ... co się stało ? :-) Wybierałem z ciekawości, aby dojść do końca mini draftu, dla zabawy. Wiadomo było, że zmiany będą, to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Wybierałem z ciekawości, aby dojść do końca mini draftu, dla zabawy. Wiadomo było, że zmiany będą, to oczywiste. Wiem wiem żartuje, ja bym po prostu napisał ze pasuje Edytowane 25 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Czy kolek23 wie, że to jego kolej w drafcie rookie? Wie, przeciąga bo szuka wymian zeby zejść z salary :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 I weź k**** coś dealuj jak w składach armagedon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 I weź k**** coś dealuj jak w składach armagedon Mogę przyjąć Giannissa za Aytona i po bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Mogę przyjąć Giannissa za Aytona i po bólu Porzingis i Howard! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi