cvbe Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Dennis Smith Jr, Cedi Osman, Reggie Jackson, JaMychal Green, ewentualnie Nick Batum na sprzedaż. Interesuje mnie produkcja na teraz, głównie staty defensywne bo się gdzieś pałętam przy końcu tabeli... Mogę przyjąć nawet staruchów, popartych pickiem przyszłorocznym. Edytowane 13 Listopada 2018 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Dennis Smith Jr, Cedi Osman, Reggie Jackson, JaMychal Green, ewentualnie Nick Batum na sprzedaż. Interesuje mnie produkcja na teraz, głównie staty defensywne bo się gdzieś pałętam przy końcu tabeli... Mogę przyjąć nawet staruchów, popartych pickiem przyszłorocznym. odezwij się do mnie jak coś za osmana lub smitha jr cie zainteresuje ode mnie ze składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wymienię Freda VanFleeta, J. Parkera, L. Shameta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 przyjmę kontuzjowanych grazy, prawie każdy do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na sprzedaż: Hollis-Jefferson 15$ Smith Jr 3$ Osman 3$ Jackson 3$ Batum 15$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Czolem Panowie, Chcialem spytac czy w Waszej lidze nie ma jakiegos olewusa lub kogos kto mysli o rezygnacji z gry w przyszlym sezonie? Chcialbym sprobowac sil w tym formacie a liga wyglada na calkiem aktywna i widze sporo znajomych twarzy. W tym roku gram pierwszy sezon w dynasty points na sznurowce razem z bulkiem ale format points jednak srednio mi odpowiada a na dodatek liga nie nalezy do tych aktywnych. Mimo to po przejeciu druzyny na zasadzie mini-draftu zbudowalem druzyne ktora wystarczyla na srodek 20 druzynowej tabeli. Mysle ze w formacie roto mogloby mi pojsc nawet lepiej Oferuje pelne zaangazowanie i duza aktywnosc w lidze i na forum (pewnie niektorzy z Was juz sie o tym przekonali ). Gdyby znalazlo sie dla mnie u Was miejsce na przyszly sezon to prosze dajcie znac tutaj lub w prywatnej wiadomosci. Bede wdzieczny. Z gory dzieki za info zwrotne. Pzdr Y'all ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie powiedziałbym, że to aktywna liga, zwłaszcza w porównaniu z punktowymi FBXami Stawiam, że po sezonie miejsce się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Chętnie oddam team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A ja go chetnie przygarne No chyba ze ktos jeszcze rezygnuje albo macie jakiegos olewacza to zobacze czy moze jakas jeszcze fajnuejsza druzyna jest do przejecia. Macie jakies inne tematy dotyczace Waszej ligi?(regulamin, draft). Podeslijcie jakies linki zebym sie mogl z tym zapoznac. Kto tu jest komiszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Masz wyżej regulamin i salary, nie trzeba za daleko szukać Komiszem jest chyba Bulek ale tu się za dużo nie dzieje ( chyba ani jednej wymiany nawet w trakcie sezonu) więc nie jestem na 100% pewien już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Salary widze ale regulaminu juz nie. Moze dlatego ze jestem na tapatalku. Jeszcze poszperam ale jak macie link to poprosze. Taka malo aktywna liga?w przerwie miedzy sezonami widzialem ze troche sie dzialo... No to najwyzej zacznie sie dziac jak stane sie GMem jednej z druzyn. Ja naleze do aktywnych. Troche popisze, ponegocjuje, zrobie jakies wymiany i cos sie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Transfery to będą po sezonie jak trzeba będzie zejść z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A w trakcie sezonu nikt nie robi? Jak juz dostane druzyne to pewnie jakies przemeblowanko zrobie wiec bede szukal zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jak jest na sali komisz, to ja jestem zdecydowany, można przekazywać Celtics dla kolegi Mikowal83. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A w trakcie sezonu nikt nie robi? Jak juz dostane druzyne to pewnie jakies przemeblowanko zrobie wiec bede szukal zainteresowanych. To odzywaj się do Denver, ja wysyłam propsy to może ze dwie drużyny odpowiadają a reszta wisi na yahoo miesiącami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja jestem otwarty na trejdy. Lowry Collison Lou i Dray do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Na razie staram sie ogarnac balagan po kolek23 potem zabiore sie za planowanie strategii i salary ale do tego przydatne bylyby zaktualizowane sklady wraz z salary (prosba do bulka, ktory podobno sie za to wlasnie zabral). Pozniej przyjdzie czas na negocjacje ale dobrze wiedziec kto jest aktywny i do kogo warto sie odezwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ok, panowie, składy zaktualizowane (w końcu, możecie powiedzieć ) Wilson minimalnie przekroczył salary, ale ponieważ nie sprawdziałem, czy w trakcie sezonu ktoś jeszcze to zrobił, czy też nie, wyjątkowo odpuszczam bana, ale w ciągu 24h musi to zrewidować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja po wstepnej analizie doszedlem do wniosku ze na sprzedaz wystawiam Giannis'a, Porzingis'a, George'a i Embiid'a. Oczywiscie nie wszystkich na raz chce sie pozbyc ale chce poszerzyc rotacje i w miare mozliwosci zejsc z salary. Zainteresowanych zapraszam do negocjacji i wysylania ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja po wstepnej analizie doszedlem do wniosku ze na sprzedaz wystawiam Giannis'a, Porzingis'a, George'a i Embiid'a. Oczywiscie nie wszystkich na raz chce sie pozbyc ale chce poszerzyc rotacje i w miare mozliwosci zejsc z salary. Zainteresowanych zapraszam do negocjacji i wysylania ofert. Wyczyść skrzynkę bo chyba dlatego Ci nie mogę wysłać pmki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi