Skocz do zawartości

[Liga Roto Dynasty] sezon 2018/19

bulek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.09.2018 o 19:18, bulls2006 napisał(a):

Jakiś nikt chyba nie odpuścił, mini draft był ciekawy, interesowało mnie więc do końca co się będzie działo i jak ludzie oceniają poszczególnych graczy, nawet w 13 rundzie :)

W sumie łatwiej sie pisze jako obserwator niż jako uczestnik, pewnie jak juz bym draftowal to tez bym cos ostatecznie wybrał :-) Po prostu 78 letni Zach wybrany w dynasty wywołał uśmiech na moje twarzy i pozwoliłem sobie skomentować :-) ale hej! Ja mam lucasa nagueire w składzie ;)
  W dniu 25.09.2018 o 16:30, kolek23 napisał(a):

I weź k**** coś dealuj jak w składach armagedon :grin:

Qrde kto ma drumm’a, dżordana czy Capele no walić do kolka23 po dwighta i jedziemy ze startem ligi! :) Edytowane przez evitacre

W dniu 25.09.2018 o 19:32, evitacre napisał(a):

W sumie łatwiej sie pisze jako obserwator niż jako uczestnik, pewnie jak juz bym draftowal to tez bym cos ostatecznie wybrał :-) Po prostu 78 letni Zach wybrany w dynasty wywołał uśmiech na moje twarzy i pozwoliłem sobie skomentować :-) ale hej! Ja mam lucasa nagueire w składzie ;)

Mam tyle młodzieży w składzie, że potrzebny był ktoś doświadczony :)

A Lucas N. może jeszcze powróci do NBA :)

W dniu 26.09.2018 o 08:26, kolek23 napisał(a):

Jakbyś zaktualizował składy to by się łatwiej z salary schodziło. Just saying.

Ok, będzie to załatwione, ale musiałem ogarnąć sznurek, potem ceny w keeper#2 ;)

W domu mam ten plik, może dziś jeszcze nad tym posiedzę, ale będzie ciężko żebym wszystko ogarnął jednego wieczora.

Edytowane przez bulek

W dniu 26.09.2018 o 08:28, bulek napisał(a):

Ok, będzie to załatwione, ale musiałem ogarnąć sznurek, potem ceny w keeper#2 ;)

W domu mam ten plik, może dziś jeszcze nad tym posiedzę, ale będzie ciężko żebym wszystko ogarnął jednego wieczora.

Luzik, daj mi tylko ze 24h na zejście po tym jak skończysz :P

Ja wiem, że pewno atrakcyjniej byłoby przed preseason, ale no aktualizacji jest jednak sporo, a jeszcze trzeba wklepać składy na yahoo, jeśli zaczniemy te 2 dni po rozpoczęciu preseason pewnie nic się nie stanie ;)

Ale spokojnie, teraz ta liga ma priorytet i postaram się jak najszybciej to ogarnąć.

Edytowane przez bulek

W dniu 28.09.2018 o 12:09, Tecu napisał(a):

Czyli tylko priorytet na pierwszy rzut?

Ja Bulka zrozumiałem ze tak jak w fbx’ach - licytacja o jak dasz tyle samo $$$ to wtedy decyduje waiver priority, a w sezonie pobieramy FA normalnie a nie jak dotychczas ze każdy z nich jest waiverem i kolejnego dnia przeliczenie

Nogueira out

Edytowane przez evitacre

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.