bulls2006 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wiem wiem żartuje, ja bym po prostu napisał ze pasuje Jakiś nikt chyba nie odpuścił, mini draft był ciekawy, interesowało mnie więc do końca co się będzie działo i jak ludzie oceniają poszczególnych graczy, nawet w 13 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Jakiś nikt chyba nie odpuścił, mini draft był ciekawy, interesowało mnie więc do końca co się będzie działo i jak ludzie oceniają poszczególnych graczy, nawet w 13 rundzie W sumie łatwiej sie pisze jako obserwator niż jako uczestnik, pewnie jak juz bym draftowal to tez bym cos ostatecznie wybrał :-) Po prostu 78 letni Zach wybrany w dynasty wywołał uśmiech na moje twarzy i pozwoliłem sobie skomentować :-) ale hej! Ja mam lucasa nagueire w składzie I weź k**** coś dealuj jak w składach armagedon Qrde kto ma drumm’a, dżordana czy Capele no walić do kolka23 po dwighta i jedziemy ze startem ligi! Edytowane 25 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 W sumie łatwiej sie pisze jako obserwator niż jako uczestnik, pewnie jak juz bym draftowal to tez bym cos ostatecznie wybrał :-) Po prostu 78 letni Zach wybrany w dynasty wywołał uśmiech na moje twarzy i pozwoliłem sobie skomentować :-) ale hej! Ja mam lucasa nagueire w składzie Mam tyle młodzieży w składzie, że potrzebny był ktoś doświadczony A Lucas N. może jeszcze powróci do NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dałem 72h bo tak jest w regulaminie, a nie chciałbym, żeby ktoś wyskoczył, że łamię regulamin. A nawet wiem, kto na to czeka Jakbyś zaktualizował składy to by się łatwiej z salary schodziło. Just saying. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Jakbyś zaktualizował składy to by się łatwiej z salary schodziło. Just saying. Ok, będzie to załatwione, ale musiałem ogarnąć sznurek, potem ceny w keeper#2 W domu mam ten plik, może dziś jeszcze nad tym posiedzę, ale będzie ciężko żebym wszystko ogarnął jednego wieczora. Edytowane 26 Września 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Philadelphia 76ers: Tristan Thompson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Ok, będzie to załatwione, ale musiałem ogarnąć sznurek, potem ceny w keeper#2 W domu mam ten plik, może dziś jeszcze nad tym posiedzę, ale będzie ciężko żebym wszystko ogarnął jednego wieczora. Luzik, daj mi tylko ze 24h na zejście po tym jak skończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Luzik, daj mi tylko ze 24h na zejście po tym jak skończysz Na draft masz czas do 21:53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Na draft masz czas do 21:53 Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Wiem Mistrz suspensu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Czyżby 21.52?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Draft zakończony, trzeba jechać z ligą bo jutro się preseason zaczyna a jednak fajniej waiverów w ciemno łapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) Ja wiem, że pewno atrakcyjniej byłoby przed preseason, ale no aktualizacji jest jednak sporo, a jeszcze trzeba wklepać składy na yahoo, jeśli zaczniemy te 2 dni po rozpoczęciu preseason pewnie nic się nie stanie Ale spokojnie, teraz ta liga ma priorytet i postaram się jak najszybciej to ogarnąć. Edytowane 27 Września 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Składy zaktualizowane, ale albo ja czegoś nie zauważyłem, albo nie każdy ma 13 zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Kiedy zaczynamy, kiedy będą vaiwery i jakby mi ktoś przypomniał na jakiej zasadzie pierwsze pobrania? Kasa czy priorytet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Waivery będą z kasą, ale FA-sy będą pobierane normalnie. A Pabloboar jest proszony o dołączenie do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Waivery będą z kasą, ale FA-sy będą pobierane normalnie. A Pabloboar jest proszony o dołączenie do ligi Czyli tylko priorytet na pierwszy rzut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Czyli tylko priorytet na pierwszy rzut?Ja Bulka zrozumiałem ze tak jak w fbx’ach - licytacja o jak dasz tyle samo $$$ to wtedy decyduje waiver priority, a w sezonie pobieramy FA normalnie a nie jak dotychczas ze każdy z nich jest waiverem i kolejnego dnia przeliczenie Nogueira out Edytowane 28 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 co to znaczy, ze w sezonie pobieramy normalnie.normalnie, czyli kto da wiecej $$ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Składy rozumiem na razie sprzed jakichkolwiek draftów i wymian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi