karl Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 gdyby jokic przesiadywal wiecej na silowni julek nie mialby na komputerze folderu z jego wszystkimi gifami. spokojnie z tych gifow mozna byloby zrobic nakladke/dodatek do jakiegos messengera/whatsappa i miec reakcje na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) wychodzi na to, że tylko Rox nam zagrażają, no chyba, że zaraz wdupimy następne dwa mecze https://twitter.com/NBABlackburn/status/1105241645619036160?s=19 średnio to wygląda, ale widziały gały co grały Jazz też jakby troszku z premedytacją chcą na nas trafić ostatnio Edytowane 12 Marca 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ten mecz w Houston powinien być kluczowy, Rockets jednak wyzdrowieli i wygrywaja seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na reddicie cała seria memów z IT, Monte i Malone https://www.reddit.com/r/denvernuggets/comments/azowdf/mike_what_are_you_doing/?utm_source=share&utm_medium=ios_app Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ciekawe czy dziś KAT zagra, ale z nim czy bez niego to nie powinno być miejsca na porażkę, zwłaszcza w domowym meczu. Już nawet nie chodzi tylko o Rockets, ale o nie wypadnięcie z TOP3. Analiza poszczególnych początkowych posiadań z GSW https://www.denverstiffs.com/2019/3/11/18260812/patience-is-a-virtue-for-the-denver-nuggets-half-court-offense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) 40 asyst (season high) na .706 %eFG a wystarczyło posadzić Thomasa ;] wiadomo, że taka Sota to żaden przeciwnik, śmiechłem raz za razem gdy te Błażeje z TNT darli japę o supermaxie dla Townsa i za każdym razem po jego monster dunku szły szybkie punkty dla nas, bo ten nie potrafi się skupić na niczym innym niż atak i własne cyferki dobry mecz każdego z graczy, może poza Bartonem, ale to wiadomo, różnie z nim bywa fenomenalny by zwłaszcza Sap (serduszka w dowód miłości - <3 <3 <3) ale ławka też zasługuje na wielką pochwałę potrzebowaliśmy takiego meczu, teraz przed nami nie aż tak trudny terminarz, po mecz z Pistons 26 marca możemy mieć nawet 5-2 jak dobrze pójdzie, nie można tylko ucinać kurze złotych jaj wpuszczając karakana do rotacji pozdrawiam ps. aha, no i niestety Craigowi co się stało z łokciem/ramieniem, fatalnie to wyglądało, boję się, że koleś ma po sezonie, wielka szkoda, zwłaszcza, że to była ostatnia akcja meczu praktycznie ;/ Edytowane 13 Marca 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Świetny mecz i jeszcze lepsze podsumowanie gry przez fana ewidentne zadowolonego KAT nie był zły w tym meczu a maxa dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Świetny mecz i jeszcze lepsze podsumowanie gry przez fana ewidentne zadowolonego KAT nie był zły w tym meczu a maxa dostanie zły nie był, ale w obronie jest dramatyczny, nie powiem, że to najgorszy startujący center w tym względzie, ale dobry to on nie jest ;] a maxa to już dawno przecież dostał Michael Malone said he had a conversation with Isaiah Thomas ahead of the decision to remove him from the rotation, one he says he’ll keep private. Said it was a hard decision but one he has to make in his position. Said rotation will stay this way for the time being. Edytowane 13 Marca 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Ten zespól bardzo potrzebował tej wygranej. No Thomas, no problem? Świetnie się to oglądało, kapitalne dzielenie się piłką, świetna skuteczność z gry (18 trójek na 60%!). Znakomity był dziś duet Murray-Millsap, ojcowie tego sukcesu. Reszta się dostosowała, a z hajlajtów to moim ulubionym chyba podanie Plumdoga do Jokicia, zza głowy. Oby to był dobry zwiastun na końcówkę po ostatnich wpadkach. Teraz seryjnie przegrywające Mavs, potem jeszcze u siebie Pacers, więc jest okazja do zrobienia krótkiej serii przed tripem na Wschód. No i ciekawe co z Craigiem. Jeśli będzie problem to może Juancho się jakoś przebudzi i przypomni sobie o początku sezonu? Specjalnie w to nie wierzę, ale lubię Hiszpana, a pokazywał w tym sezonie, że grać potrafi. "Juancho made his first 3 since February 2 against Detroit!" Michael Malone said he had a conversation with Isaiah Thomas ahead of the decision to remove him from the rotation, one he says he’ll keep private. Said it was a hard decision but one he has to make in his position. Said rotation will stay this way for the time being. Edytowane 13 Marca 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 a tutaj chyba zrodlo tego cytatu: https://twitter.com/nickkosmider/status/1105703750738444288?s=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 a tutaj chyba zrodlo tego cytatu: https://twitter.com/nickkosmider/status/1105703750738444288?s=21 no tak, ale co, że nie wrzuciłem źródła? z reguły tego nie robię, chyba, że leci link do tweeta, mam raczej same w miarę wiarygodne sources z Baryłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Malone COTY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) no tak, ale co, że nie wrzuciłem źródła? z reguły tego nie robię, chyba, że leci link do tweeta, mam raczej same w miarę wiarygodne sources z Baryłowa wogole slepy jestem cos dzisiaj, nie zauwazylem twojego cytatu, tylko Lucasa. Edytowane 13 Marca 2019 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tez nie zauważyłem edycji u LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 była pół godziny później więc mogła Wam umknąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 zmieniłem tryb oglądania by się oszczędzić na playoffy i oglądam teraz z rana z odtworzenia (to nie Twoja zasługa Eld, tydzień wcześniej to wymyśliłem ) no i jak się wydarłem po gamewinnerze Joka, to chyba pół biurowca na nogi postawiłem ;] Jezu, ale patola to była, znowu kapitalna D w czwartej kwarcie, Mavs rzucili 6 punktów w 10 minut czy coś, ale te przekazanie w ostatnim momencie Doncicia na Śliwkę mogło nas poskładać na amen no ale mamy to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 zmieniłem tryb oglądania by się oszczędzić na playoffy Na jedną serię nie musisz się aż tak oszczędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Na jedną serię nie musisz się aż tak oszczędzać gorzej niż z Mavs w 2011 raczej nie będzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja dostałem spoiler z Reddita i oglądało mi się ten mecz dość spokojnie, mimo takiej końcówki. Fajne momenty Dirka + Brunson jest spoko jeśli chodzi o Mavs. Jak Dirk na początku zakręcił Sapem przy tej trójce to nawet się uśmiechnąłem. No ale, żeby się Ignazz zaraz nie czepiał to świetny mecz Paula, długo ciągnął ten zespół przeciwko Dallas. W Q4 dała o sobie znać przede wszystkim obrona, w końcu najlepsza w lidze w tej części meczów ;]. Ważne rzuty trafili Murray, Sapa czy Beasley, no ale to Jokić przejął wszystko kapitalnym game-winnerem. Wcześniej trochę Luka pomógł pudłując osobistego. Jok grał dość przeciętne zawody, lecz rzutem na wygraną to zamazał. Oby ograć Pacers i zrobić mini run 3-0 u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 jeszcze trzeba pochwalić Harrisa, kluczowy steal na Donciciu i kilka bardzo mądrych zagrań, cały czas widać, że to nie jest ten sam gracz co na początku sezonu czy choćby w tamtym rs, ale jest dla na nieoceniony w trudnych momementach i to się potwierdza w każdym kolejnym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi