Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.12.2018 o 15:30, Chytruz napisał(a):

Rozumiem, że chodzi o 10 zbiórek w ataku, tam się nie boxoutuje ;]

to już mówię ogólnie, bo to mi się tak trochę rzuciło w oko, zaskakuje mnie brak takiej umiejętności wysoko rozwiniętej mimo prawie 12 zbiórek na mecz

W dniu 30.12.2018 o 15:27, polishllama69 napisał(a):

jeżeli rzeź na tablicach to nie jest dominacja to ja już nie wiem o co może chodzić takim jak ty

Ostatnie 8 meczów Aytona to średnie - 21.4p i 14.1reb. Jeśli to nie jest dobry wynik to nie wiem o co może chodzić takim jak Ty... nikt tu z niego superstara nie robi, ale jak na 20 letniego rookie to liczby ma świetne. Szczególnie ostatnimi czasy. No i ten matchup z Jokiciem też pokazał jakie drzemią w nim możliwości. A że obrońcą jest słabym, to wiem, wiem... ma jeszcze czas. ;)

W dniu 30.12.2018 o 16:05, DaFlooou napisał(a):

Ostatnie 8 meczów Aytona to średnie - 21.4p i 14.1reb. Jeśli to nie jest dobry wynik to nie wiem o co może chodzić takim jak Ty... nikt tu z niego superstara nie robi, ale jak na 20 letniego rookie to liczby ma świetne. Szczególnie ostatnimi czasy. No i ten matchup z Jokiciem też pokazał jakie drzemią w nim możliwości. A że obrońcą jest słabym, to wiem, wiem... ma jeszcze czas. ;)

nauczyli się do niego podawać to zaczął punkty rzeźbić, a mi chodzi o samą umiejętność box-outów, która nie jest wystarczająco rozwinięta u niego a czy z obroną ma czas to polemizowałbym, bo taki np. Drummond do dziś im bliżej kosza tym jest gorszy ;) nie wiem jak wysoki może mieć taki problem z takimi podstawami gry dla niego

wogole jaki sklad Beasley realna 2 w lidze na s5 z tego co widze ; Monte Morris , Torrey Craig rotacyjni zawodnicy; na zapleczu Vanderbilt/Porter na tanich kontraktach i Zeke; 

jedynie Boston ma glebszy 1-9 sklad w lidze albo inaczej nikt w lidze nie ma tak dobrych zawodnikow 4-10 jak Denver za takie pieniadze na nastepne 2-3 lata

Lyles jak dla mnie troche zgwalcony, zero agresywnosci, zero over the top, kazde dwie rece go konfrontuja i oddaje pod koszem, Channing Frye conajwyzej  

Vanderbilta i Portera to ciężko ocenić bez debiutu, ale na pewno maja potencjał. Ten pierwszy to liczę na to, ze będzie spoko rolesem od D, bo z tego co czytałem to właśnie taka charakterystyka.

Obaj maja czas, ale na Porterze po wyleczeniu na pewno będzie presja, bo jeśli te przewidywania o ogromnym potencjalne się sprawdza i będzie gapy scenario w stylu Embiida (zdrowotnie) to może być bardzo istotnym elementem przyszłości tej drużyny.

No ale nie ma co się za bardzo jarac dwójka rookie, których nie widzieliśmy na parkietach NBA. Z tych wszystkich filmów od Denver bardzo podoba mi się rzut Portera, ale niech najpierw będzie w miarę zdrowy.

na takiej umowie jak dostał od Nuggets niejedni Suns go przytulą, nie skreślajmy go tak z marszu skoro "niby" już jest zdrowy, gdyby nie sytuacja z pgkami w Nuggets, to pewnie bym mu mocno kibicował, bo jego ostatnie sezony w Celtics to zdecydowanie top topów jeśli chodzi o indywidualne wyczyny w ostatniej dekadzie

W dniu 31.12.2018 o 08:26, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na takiej umowie jak dostał od Nuggets niejedni Suns go przytulą, nie skreślajmy go tak z marszu skoro "niby" już jest zdrowy

No dobra, to co teoretycznie może być on warty, co pomogłoby Nuggets w rotacji, np. na czwórce? No załóżmy IT+Lyles, co z takich Suns można prosić za gościa, który nie gra? Josha nie wiem, czy by oddali, to Bender? 

Ciężki temat ten IT, swoją szansę na rozbicie banku stracił raczej bezpowrotnie w momencie wymiany do Cavs. 

W dniu 31.12.2018 o 08:26, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na takiej umowie jak dostał od Nuggets niejedni Suns go przytulą, nie skreślajmy go tak z marszu skoro "niby" już jest zdrowy, gdyby nie sytuacja z pgkami w Nuggets, to pewnie bym mu mocno kibicował, bo jego ostatnie sezony w Celtics to zdecydowanie top topów jeśli chodzi o indywidualne wyczyny w ostatniej dekadzie

mam wrażenie to duża zasluga sytemu była a nie jego, 

poza tym wydaje się że on wpierw musi zasłużyć na grę i odbudować swoja pozycje w oczach zawodników po akcjach z Cavs więc rzeczywiscie trcohę może polezeć w tej zamrażarce

W dniu 31.12.2018 o 12:43, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie no bez jaj, jakiś mikrogrzyb 140cm w butach na koturnach robi jakieś chore cyfry w 4 kwartach playoffów

system srystem, zaraz maca zawołam to Was poustawia

@matek

a po co nam grajek w zamian, wystarczy piczek

Zeby dostac jakikolwiek pick to trzebaby mu dac minuty na pokazowe (i liczyc ze jakims cudem pokaze cos dobrego).

High risk - low reward

• Eld zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.