Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ja pi****le, 5-4. Nie skomentuje tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Co za tydzień. Analizując statystyki wygrałbym z każdym, z większością 8-1 lub 7-2. Nawet z Boldim 8-1 Szkoda, że 2 ostatnie tygodnie nie miałem odwrotnie przeciwników to Roger też byłby pociśnięty :/ Wesołych chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zaczynam powoli doceniać te 6-3, bo było blisko nawet 4-5. Rob miałeś naprawdę dobry tydzień, 80 trójek dżizas. Aczkolwiek tak przyjebałem kombinacją pts, rb, as i stl że nawet nie wiem, czy czasem w tych 4 kategoriach nie wygrałbym z wszystkimi w tym tygodniu. 4-5 brałbym w ciemno w takim przypadku w pojedynku z Tobą i tyle by było ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Marzec, kiedy gra przeciwko mnie: Marzec, kiedy gra przeciwko któremuś z moich bezpośrednich rywali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 dokladnie tak bo ciebie trzeb jechac za duzo sie juz nawygrywales w ta gre, zreszta masz c***owy sklad i nie zaslugujesz na nic wiecej jak bycie 7 albo 11 ;] wesolych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Łukasz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Że niby ja to jakiś knur, tak? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Nie, to już zapowiedź następnego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Cieszę się, że już pierwszego dnia zmierzę się Hardenem i Westbrookiem (nawet grają w jednym meczu), bo to będzie jak nalot dywanowy i może zdefiniować początkowe dni tego matchupu. Dziwię się, że nikt nie połasił się na Brogdona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Kevin Huerter wygląda mi na człowieka, który może zmienić dla mnie bieg tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Huerter jest ok ale ja sie jaram od paru dni kuruksem i czekam ktos sie pierwszy zdecyduje... 20 lat potezne papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Kurde raz mi się trafiła przewaga w rozegranych meczach i padają mi jak muchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Mój ziomek Buddy Hield nie zrobi mi krzywdy. Miał 7 świetnych meczy z rzędu a jak doszło do matchupu z byłym właścicielem zagrał chyba 2 najsłabsze mecze sezonu Szkoda, że większość mojego składu dostosowuje się do jego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 trejdy ktore zdefinowaly moj sezon Butler za Irvinga Mirotic za Bookera thanks but no thanks Kurucs , nie moge przebolec w FBX1 aha , dezaktyowowalem Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie wiem po co te handicapy Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 No to Niemiec mnie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 bylem na dyzurze, nie wystawilem skladu , nie zwalilem sobie , ale weszly mi wszystkie home&home w STS ( Charlotte, Denver , Pelikany) chyba i tak by to nic nie zmienilo w tych kategoriach ktorych przegrywalem to przegrywam, 3pt wtopilem tym Doncicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 No to Niemiec mnie pojechał Wiedziałem że tak będzie, że w jeden dzień rozjebiesz tak, że matchup wygram, ale o 7-2 i odrobieniu większości strat w generalce, będe mógł sobie pomarzyć. O ft nawet mi się nie chce gadać, bo mam najlepszy tydzień w tym względzie w sezonie, a i tak nie mam już żadnych szans na odbicie tej kategorii. 16stl w jeden dzień - Lu w tygodniu całym ledwo co tyle wyrabia ;] Dziś gram wszystkim co fabryka dała. Spróbuję odbić stl, ryzykując utratę fg. Odbicie asyst czysta formalność, utrzymanie bloków raczej też. Liczę na 7-2 ale 6-3 przyjmę z pokorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Roger, szanuję podejście, walcz o to co możesz. Bez szachów. Ja w obecnej sytuacji 3-6 będę zadowolony. Znów doszedłem do tego momentu, że jestem zadowolony ze swojego składu i nie mam kogo wywalać. Aż do czasu aż ktoś mi się połamie. W poprzedniej rundzie z doktorkiem miałem 4:4, czas na rewanż Edytowane 30 Grudnia 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi