Robinson Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Pewnie, że tak. Sam bym go brał ponownie w tym tygodniu gdybym miał miejsce albo gdyby ktoś mi Gaya podpierdzielił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 z dedykacją dla Bolducka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Röyksoop zawsze spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 No fajne było to 7-2 z cwebbem przez chwilę, fajne. Już się nacieszyłem, teraz mogą dostać wpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Pozyskałem Westbrooka, straciłem ft% - szok i niedowierzanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Westbrook to w ogole jest w H2H problem, ktory lepiej zostawic komus innemu, teraz jak jeszcze rzuca 60% FT, to juz w ogole c*** wi jak sie trzeba nakombinowac zeby nie miec 3 kategorii w plecy na wejsciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 W końcu się pozbyłem tego lamusa, fakt że straciłem jeden mecz w tygodniu, ale przy takiej przewadze cwebba pod tym względem i tak byłoby po dupsku. LeBron może robić i 10-5-5, a i tak się będę mniej wkurwiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Westbrook to w ogole jest w H2H problem, ktory lepiej zostawic komus innemu, teraz jak jeszcze rzuca 60% FT, to juz w ogole c*** wi jak sie trzeba nakombinowac zeby nie miec 3 kategorii w plecy na wejsciu. O tyle dobrze, że w FG% mam dość sporo dobrych ludków, którzy mi to powinni wyrównać. Straty mogłem sobie wsadzić i przed jego pozyskaniem. Te wolne teoretycznie hujówka, bo Lebron nie był od niego lepszy w tym względzie, więc wychodzi na jedno. Dzisiejszy mecz Westbrooka i tak mi się już mega przydał, bo gdyby nie on, to w asystach właśnie miałbym remis w pojedynku z shavlikiem. Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 oooo deal w naszej lidze kiedy to ostatnio mialo miejsce? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jendras, ściągnij jeszcze Waltona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jendrek się przynajmniej dobrze bawi i ma to czego chce. Konik poszedł chwilę po treadzie co andrzej? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Łukasz, nie pomagasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Lorak! Lorak! Lorak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 nie dam rady. Bolduck zmiótł mnie z planszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Świąteczny tydzień będzie obfity w prezenty dla Bołdasa, poczynając od Hardena bez Paula ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Ale mnie wkurwia ten tydzień/miesiąc to nie do wiary, pech na każdym kroku, a jeszcze Marzec mnie okrada z punktów jakimś jebanym Mudiayem, który powinien być teraz w Chinach, a robi cyfry jak Curry. Pewnie się skończy na 6-3, a i tak stracę punkty do Bołdasa i Roba, bo Łukasz z Lorakiem stawiają opór jak karpie w Tesco. Roger, 4 IL potrzebuję na już. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Świąteczny tydzień będzie obfity w prezenty dla Bołdasa, poczynając od Hardena bez Paula ;] Powiem tak. Westbrook z Hardenem robią na mnie wrażenie. Ale nazwiska nie grają. No i przy normalnym tygodniu ft, FG i to dla mnie z definicji : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 O kurcze, dopiero zauważyłem, że Boldi też ma niezłego streaka zwycięstw i zwycięstwem nad Lorakiem pobije nasz rekord. Szkoda mi tej porażki z Rogerem, tym bardziej, że w tym tygodniu prowadziłbym z nim 5-4. Roger, trzymam za Ciebie kciuki w przyszłym tygodniu. Zostań combo-breakerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Panowie, najlepsze świąteczne życzenia. Dla was, dla waszych rodzin. W twoim przypadku Lorak tylko dla rodziny, bo liczę jednak na 7:2 po dzisiejszej nocy : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 100 strat and countingswoją szansę na opuszczenie dolnych części tabeli widzę po asg jak większość ligi będzie grała o nic, ja będę grał o wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi