Chytruz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Embiid dzisiaj nie gra. Kto tu juz ma w miare wyrosniete dzieci, zeby mogly za rok zastapic Marca jesli przejebie 0-9 dwa razy z rzedu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Embiid dzisiaj nie gra. Kto tu juz ma w miare wyrosniete dzieci, zeby mogly za rok zastapic Marca jesli przejebie 0-9 dwa razy z rzedu? Piszesz o 9-0 a ja tu chyba max 6-3 wyciagne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Przecież chyba ja właśnie chytry mam z towarzystwa najstarszego dzieciaka, już jej wszystko wytłumaczyłem z rana w 15 min. Zaraz kogoś pobierze z fa. Przekazuję stery od teraz gracie z Natalką i nie zadawajcie głupich pytań bo tak jest zdecydowanie mądrzejsza niż tatuś :] Edytowane 8 Grudnia 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Lorak, z tym Harrisem to chyba do wróżbity Macieja dzwoniłeś. Lepiej było lokować te 86$ w Amber Gold. Nie no co się czarować - albo 1-8, albo 2-7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jedyne co mnie martwi w tej chwili to forma nonejmów Roba. Ten skład to kwintesencja FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ten sklad wynika z tego, ze nie mialem pojecia o nba z ostatnich 4 lat. W dniu draftu nie znalem wiekszosci nazwisk moich graczy. Patrzylem po prostu na cyferki z projected stats na fb-ninja i staralem sie dobrac kompletny sklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klepie biedę Marca, trzeba to wziąć jednak pod uwagę. Zresztą pobieżnie patrzyłem na swoje staty i Roba i wygrywałbym z nim 6-3, a przegrywam z Lorakiem 4-5. Jetsem pewien, że jak Lo zobaczył dziś staty swoich orłów, to był przekonany, że właśnie przegrywa 2-7, ba sam byłem o tym przekonany. A tu z 6-3 w trakcie meczu Mavs, zrobiło się 4-5 na koniec dnia z marnymi szansami na wygranie pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Roger, mam jeden z najsłabszych tygodni. Po raz pierwszy męczą mnie kontuzje. Szczeście, że trafiłem na Marca w kryzysie. Odnośnie naszego pojedynku to prowadzę takie statystyki od początku. To wyniki naszych meczy od początku roku. Tydzień. Rob - Roger 1. 4-5 2. 6-3 3. 6-3 4. 4-5 5. 6-2 6. 5-4 7. 4-5 Oczywiście w rzeczywistości wyniki mogłyby być różne, bo w zależności od wyniku inaczej rotowalibyśmy składem. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie żebym miał lepszy ;], w dodatku bez Bookera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 To jest właśnie to co piszę od początku. Roto jest sprawiedliwsze. W H2H zbyt dużo zależy od konkretnego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Mimo wszystko dobrze, że gramy w h2h. Większy fun dla wszystkich w perspektywie całego sezonu. 12 może wygrać z 1 w każdym momencie, na co mamy dowód w tym tygodniu. Ba mając i dwóch liderów na IL jesteś w stanie wygrywać pojedynki. W roto i points już dawno byłbyś posprzątany, gdyby do tego doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 hmmmm w nba gra koles ktory sie nazywa Blossomgame to ci dopiero ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ale lanie od Boldasa. No ale tak to jest, jak moje gwiazdy kładą mi dwie kategorie, w których miałem szansę. Szkoda tylko dobrej formy Kuzmy i wyłowienia Tristana z FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 2-7, czyli tak jak się spodziewałem. Wkurwia to, że gdyby ten lamus z yahoo dał INJ Harrisowi od razu (co chyba było oczywiste, a INJ nawet za mini brawl dostali Robdo i Ingram), to bym wygrał 5-4. No ale na to już nic nie poradzę... To nie pierwszy raz kiedy czekam na INJ i czekam, przez co tracę matchup (wcześniej tak było z Dwightem). c***owo byc uzależnionym od widzimisię yahujowskiego pedryla... chyba, że komisarz ma uprawnienia do dodania INJ (choć wątpię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dobra, przydaloby sie zakonczyc ten kryzys do c***a. Teraz jeszcze matchup z cwebbem, ktory jest on fire. Co Lowry odpierdala od paru tygodni to tez jest jakies nieporozumienie. W tym tygodniu kulminacja - 4 mecze, 3.8ppg, 14% FG, W T F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 chyba, że komisarz ma uprawnienia do dodania INJ (choć wątpię). Nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 No to udało się wyrównać rekord naszej ligi w zwycięstwach z rzędu. Już po 4 zwycięstwie postanowiłem sobie, że spróbuję go pobić. Miałem po drodze sporo farta, bo trafiłem np. na Cwebba w jego ostatnim słabym tygodniu albo na Marca w tym tygodniu, gdy prawie z nikim innym bym nie wygrał. Niestety teraz będzie bardzo ciężko bo skład mi się posypał a przede mną germański final boss z potężnymi minionami i zdolnością pasywną "Na końcu zawsze wygrywają Niemcy" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Bula ma rekord wygranych z rzedu? To pewnie jakis error. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie wiem jak mi się udało, z takim meczem Reggiego, wyciągnąć z 4-5 na 5-3 w ostatnim dniu. Mało brakło (jednej trójki), a byłoby 6-3. In Blake we trust! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 No to udało się wyrównać rekord naszej ligi w zwycięstwach z rzędu. Nie wyrownales za to najdluzszej serii bez porazki, HA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi