Skocz do zawartości

H2H FUCK 2018/19

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.12.2018 o 18:10, Robinson napisał(a):

Nie mam pojęcia dlaczego xD

bo kierujesz się bardziej cyferkami niż oglądaniem.

Cytat

Anyway, takie predykcje to z płatnej wersji ninja, nie?

darmowej, tzn. płacisz tylko swoim mailem.

Cytat

Wszedłem tam właśnie i znalazłem ciekawą statystykę. 3 najlepsi zawodnicy dzisiejszej nocy są z Twojej drużyny :o

tylko że ty grasz 6, ja 3, a jak wiadomo: i Herkules dupa, gdy przeciwników kupa ;P

W dniu 2.12.2018 o 19:32, bolduck penetrator napisał(a):

Lorak, płacisz za ninję?

nie stać mnie, bo całą kasę wydałem na licencję excela.

W dniu 2.12.2018 o 20:04, lorak napisał(a):

Wiesz co, na początku sezonu nawet spróbowałem obejrzeć kawałek meczu na jakimś streamie, ale wkurzało mnie to, że statystyki w FB updatują mi się szybciej niż wydarzenia na stramie, więc wyłączyłem ;-)

Już wielokrotnie w tym sezonie "obejrzałem" większość jakiegoś meczu na stat trackerze :) Fakt, dla mnie nba to już tylko cyferki.

p.s

Warren nie gra, szanse na cokolwiek spadają.

no sympatycznie ten booker i james dzisiaj

3kw, +20 dla LAL, pewnie james już nie pogra długo, a booker to sobie może

co nie zmienia faktu, że pewnie się skończy 4-5

ja mam pole do wygrania TO, może FT%

asyst nie powinienem przegrać bo gra mitchell i rubio

W dniu 2.12.2018 o 20:04, lorak napisał(a):

darmowej, tzn. płacisz tylko swoim mailem.

tylko że ty grasz 6, ja 3, a jak wiadomo: i Herkules dupa, gdy przeciwników kupa ;P

nie stać mnie, bo całą kasę wydałem na licencję excela.

Legal. I ja to szanuję.

Bo np. Marzec, to woli barely legal

No i bedzie 6-2 bo mi stat correction 1 blok zabierze.

Nie spodziewalem sie takich rozstrzygniec w poszczegolnych kategoriach. Tutaj bylo o włos od 4-4. Gdybym nie wzial Parkera tyle by bylo.

edit:

a, to dodało mi 1 blok. Źle przeczytałem :)

p.s

Brawo widmo Cwebba :o

Edytowane przez Robinson

W dniu 3.12.2018 o 05:08, Robinson napisał(a):

p.s

Brawo widmo Cwebba :o

No już nie takie widmo, bo pobrał na 3 minuty przed rozpoczęciem spotkania w LA Holmesa, który mu wygrał bloki :]

W dniu 2.12.2018 o 22:27, buła napisał(a):

asyst nie powinienem przegrać bo gra mitchell i rubio

Więcej takich przewidywań, to może nareszcie wygram wyżej niż 5-4. Kurde mało brakło, a uratowałbym przy okazji straty i byłoby 6-3.

Dzięki Kyle Anderson. Bez Ciebie byłoby 4-4, a jest 6-3. Oczywiście gdyby nie półmózg Randle byłoby 7-2, ale nie można być pazernym.

To chyba mój pierwszy tak wyrównany matchup w trzech kategoriach: dwie asysty, jeden blok, jedna strata. Wyszło 2-1 dla mnie, więc spoko.

PS. Graty Marzec.

Edytowane przez Lu-

W dniu 3.12.2018 o 07:12, lorak napisał(a):

0,06 różnicy w FT%, 7 trójek, 2 pts i 2 blk...

FT i pts mega fart.

3-ki raczej vym wygral. Przewaznie je wygrywam. Wiadomo, ze pomogl Lilard.

Gdybys wygral bloki to bylby Twoj fart. Mam w tym sezonie 63 bloki wiecej od Ciebie lacznie.W total jestem na 2 moejscu, Ty na ostatnim. Pewnie, mogles je wygrac, ale byloby to zaakoczenie.

Natomiast wydarles FG na malej roznicy co rownie dobrze moglo sie nie zdarzyc.

Wyrownany matchup :)

Patrząc na total stats wydaje się niemożliwe żebym był na czwartym miejscu. W niczym mój zespół się nie wyróżnia na plus, a w STL jest wręcz dramatyczny. Niewątpliwie miałem spory fart przy stykowych statsach, a także kalendarz był spoko (chyba tylko z Bołdasem miałem niefajnie poukładany schedule).

Teraz nadchodzi czas żeby ktoś powiedział "sprawdzam" i tak będzie przy okazji matchupu z cwebbem. Curry wrócił, wiec będzie mniej Duranta, Davis będzie grał cztery razy, a u mnie nadal jest sporo szrotu w składzie.

Krótko mówiąc zapowiada się ostre wpierdollo - 3-6 biorę na dziś w ciemno. STL, trójki i AST mam przegrane na dzień dobry (Gary Harris jednak mi się nie przyda w tym tygodniu), w blokach też wygląda to nieciekawie.

No ale nie ma się co mazać. Po 0-9 Marca na pewno nie będę gorszy, co najwyżej mogę wyrównać.

PS. Te dzisiejsze 9-0 to coś mocniejszego niż zeszłoroczny gameweek z Bołdasem. Pan Chambers grał przeciwko mnie już jakimś totalnym ścierwem, bo bankowo wypadł mu Cousins. U Marca grali chyba wszyscy poza Dipo. Poza tym cwebb atakował bez kuraka. Szacun dla cwebba i shame dla Marca...

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.