ai3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 jak ten odcinek blok ekipy o Kebabach no bedzie hardkor , ale zdziwie sie jak KD zagra 5 meczy w dzisiejszej pizdowatej NBA, jeden meczyk na pewno wysiedzi ; pewnie jak juz bede mial odbyt na wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Buła, z 9-0 na 6-3 przy braku u mnie Westbrooka, o włos od 5-4 - szału nie zrobiłeś. Edytowane 12 Listopada 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Westbrook nic by Tobie nie pomógł przy tych wynikach z którymi skończyliśmy. No k**** te twoje kaleki wjebały chyba 16 (17?) trójek w ostatnią noc Teraz przede mną tydzień z dwoma meczami Giannisa, wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na przyszłość już tak nie zrobisz. Kiedyś miałem analogicznie, więc zawczasu sprawdzam. Czego używacie do takich analiz kto ile gra meczy w tygodniu i w jakie dni? Zwykły schedule na jakimś nba.com/yahoo czy może jest jakaś super stronka o której nie wiem? P.S Miło mi to słyszeć Buła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na yahoo panie masz podczas sprawdzania swojego składu opponents, po prawej od daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Westbrook nic by Tobie nie pomógł przy tych wynikach z którymi skończyliśmy. No k**** te twoje kaleki wjebały chyba 16 (17?) trójek w ostatnią noc Teraz przede mną tydzień z dwoma meczami Giannisa, wypasik W fg% mógłbym Cię pyknąć. Edytowane 12 Listopada 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Zwykły schedule na jakimś nba.com/yahoo czy może jest jakaś super stronka o której nie wiem? Zakładka "opponents" zdecydowanie. Że zwykłym schedule bym się zesrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na yahoo panie masz podczas sprawdzania swojego składu opponents, po prawej od daty. :o :OOO Jak ja bez tego żyć mogłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Też się Tobie dziwie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na yahoo panie masz podczas sprawdzania swojego składu opponents, po prawej od daty. Ja tego nie używam, bo nie używam prawie kompa stacjonarnego, a niestety na apce z FB tego nie ma. Ale zawsze w sobotę na rotoworld pojawia się zestawienie na przyszły tydzień z info kto ile gra itd. The Week Ahead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Jakiej apce? No nie mówcie, że FB ma teraz dedykowaną apkę? Edytowane 12 Listopada 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 OMG, Rob... ale wiesz, że Kobe skończył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 RIP Rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Ale ja się przez 3 lata baseballem zajmowałem.. Widzę wróciłem do zupełnie nowej rzeczywistości FB. Dopiero po poście Boldiego znalazłem teraz te wszystkie kolumny na rotoworld. Kuuurwa, to w necie są takie podpowiedzi do Fb?? No to jestem z siebie lekko dumny, że sobie nietragicznie radzę bez tych wszystkich wspomagaczy. To co z tą apką? Nigdzie jej jak dotąd nie widzę a może ułatwi rotowanie składem w środku nocy. Edit: ok, chyba o tą chodzi: Yahoo Fantasy Sports. Edytowane 12 Listopada 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 mogliście poczekać tydzień z tymi nowościami dla Roba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Od razu mówię, że pierdolę tego Jacksona Jra i trzeci raz go nie biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 No to Levert chyba skończył sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 mitchell postanowił gonić swojego spedalonego kolegę w fg% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Szybkich foul trouble u tego złamasa, doktorze. BTW, po co wyrzucałeś TJa Fuckera? Teraz masz dziewęiciu do grania w piątek i nikogo dziś i w czwartek. Edytowane 13 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Monster Harrell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi