Roger Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Trochę zdziwko, bo to chyba najlepsza dostepna opcja na weekend, gra dwa mecze, dostaje w okolicach 30 minut i ma dwa dość przyjazne pojedynki przed sobą, bo Pelicans i Mavs grają radosny basket, no i ten drugi mecz to w dodatku revenge game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 A co Ty pobrales ? Elgina Baylora czy Shaquilla za 99$ bo nie moge zgadnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Buła, walczysz o BLK, PTS, FG i 3PTS, AST masz wygrane i bierzesz Rondo? Don't get it. Edytowane 27 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 autyzm buły po raz kolejny w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 japa koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jak nie Jokic zrobi 12/12, to mnie Ricky Rubio zajebie. Nie sądzielem, że akurat FG przegram, ale cóż. Zapowiada się na 4-5. JJJ szybkie foul trouble i znow nic nie zagrał, Redick cieniutko, Bazemore też, Rondel mimo braku AD też. Żeby było ok, to KD musi chyba zrobić 60-15 oraz 5 STL i BLK, na 80 procentowej skuteczności (bo DSJ aka FG-spoil ma zagrać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Patrzę na tych dziś pobranych tuzów. Brawo Roger, reszta po prostu musi walczyć o bloki, innego wytłumaczenia nie widzę. Popatrz, a tu jednak mi się udało tym razem trafić najlepiej. Tuz dał co miał dać i poleciał za kolejnego. Edytowane 28 Października 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dobry pick Rob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 5 graczy pomiędzy 20-35% FG dzisiaj, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jak to się dzieje, że takie wielkie bydle jak Myles Turner robi w 27 minut gry 2 zbiórki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Łukanio sory ale kończymy 5-4, może 6-3 gramy 5 na 1 (KD) dzisiaj musiałbym mieć w składzie jakiegoś d`angelo żeby było inaczej...o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ja pi****le. Moja druzyna to dramat. Jebać ich. Kupiłem dom, parapetówka dla starych tydzień temU, dla rówieśników Chambersa w ten łikend, za rok draftu u mnie. Yooohoooo, huuuujj ci w duuupe stary,ja tu na deszcczzzzzzzzcxu wilkowi jakieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Kukiz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Bołdas, o 21 juz zes sie tak porobil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 za rok draftu u mnie. juz sie z tego nie wykrecisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jakby co, to nie piję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 3-6. Piękny poniedziałek. Witam państwa serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 cwebb zjebał konretnie nasz pojedynek. Nie miał szans dogonić mnie w żadnej kategorii w której prowadziłem i skończyłoby się 4-5, to postanowił wystawić wszystko co miał grającego i dać mi wygrać straty, bo ja wszystkich posadziłem na benczu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 3-6. Piękny poniedziałek. Witam państwa serdecznie No właśnie. Było 3-6 a teraz nagle jest 3-5. Chyba dopisali Ci 1 blok, chociaż u żadnego Twojego zawodnika nic się w blokach nie zmieniło od rana. O co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Rob korekta jest za cały tydzień na to wychodzi, zresztą na yahoo gdzieś o tym piszą. Tu masz korektę która dała +1 blok bołdasowi. Oct 24 Player Note Eric Bledsoe Mil - PG,SG Boldak Prokreator BLK 1 Edytowane 29 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi