buła Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 wczoraj k**** nie grał nikt, dzisiaj wszyscy aż muszę zostawić na ławce mojego stila malika monka a ten c*** mału reddick gra codziennie jakby grał w 2 drużynach co najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 KENT BAZEMORE, bejbe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) 11 trójek to całkiem niezła dniówka, gdyby nie fakt że sam Stef tyle najebał cweboowi. Gorzej że Booker się połamał parówa. Edytowane 25 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 dziwny sezon. lakers Jendrasa jednak dają radę i McGee jest najlepszym z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 dziwny sezon. lakers Jendrasa jednak dają radę i McGee jest najlepszym z nich. To prawda: 1. Nikt się jeszcze Lorakowi nie połamał, 2. Joe Ingles, czyli pan od WF-u, jest w top15 najlepszych graczy ligi (pod kątem Roto afkorz), 3. JaVale jest w top20 najlepszych graczy ligi (pod kątem roto afkorz), 4. LaVine rzuca 32, a Mirotic 28 pkt/mecz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Odjebało mi z tym FB, coś jak Garnettowi w czasie Playoffs. Dziś już 4 godziny analizuję, czy wyjebać Jaylena, czy dać mu czas na dwa następne mecze i wyrzucić go dopiero w niedzielę (a został mi tylko jeden ruch na ten gameweek) Lepiej było grać też w FBX-y, przynajmniej człowiek mógł swoją uwagę skupić na kilku ligach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Też bym się pobawił na FA, ale w tym momencie kompletnie nie mam kogo wyrzucić. Co nie znaczy, że jest dobrze. Połowa mojego składu gra słabiej niż oczekiwałem, ale wciąż chyba zbyt dobrze by kogoś wywalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 druga noc w tym tygodniu i nikt nie gra, tak to se mogę grać k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Lu z tym Lavinem to w sumie piekna sprawa wreszcie uwolniony, pelna swoboda na boisku, wreszcie zdrowy, zobaczymy jak dlugo. potencjal to on ma przeciez na bycie drugim kobem, wszystko potrafi. niech napierdala ile wlezie, oby tak dalej. Edytowane 25 Października 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Lu z tym Lavinem to w sumie piekna sprawa wreszcie uwolniony, pelna swoboda na boisku, wreszcie zdrowy, zobaczymy jak dlugo. potencjal to on ma przeciez na bycie drugim kobem, wszystko potrafi. niech napierdala ile wlezie, oby tak dalej. Ja go po cichu sobie porównywałem do Westbrooka z trójką, jeśli by się idealnie rozwinął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Jaylen Brown, sabotażysta w dupę jebany. https://youtu.be/GvnNEWBUcEI Edytowane 26 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 7-16 w meczach do końca tygodnia. Brutal. Zrobię sobie screena z dzisiejszego 6-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 druga noc w tym tygodniu i nikt nie gra, tak to se mogę grać k**** Też bym tak wolał mieć wczorajszej nocy, niestety postanowiłem zostawić Browna w rosterze... ale już dziś cierpliwości mi nie starczyło do tego grzbieta. Powinienem go wyrzucić wczoraj, a tak ten złamał jeszcze zdążył mi zajebać FG i TO's przez nockę. Aż za Lonzem zdążyłem zatęsknić. Na FA taka posucha wśród wysokich, że wziąłem Wędlinę-Cartera. Nie to, że w niego wierzę, ale w Chicago nie ma już nikogo wysokiego (coś jak u Miśków i JJJa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Harrel. Jak on się uchował na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Do takich Harrelów to trzeba mieć cierpliwość, bo energizer z ławki raz ci zagra 15, a raz 35 minut, zależy jak się mecz ułoży. k**** ten Hola-Jefferson to jest jakiś dramat, czekać na zenka 2 tygodnie, a ten gra jak kasztan. Szkoda że cwebb dziś w ft miał najlepszy dzień w historii swojego zespołu, bo że odbije mi ft się nie spodziewalem. Stl pogrzebane, sam Davis dziś miał ich więcej niż cała moja ekipa. btw. na razie DAJ idzie jak burza w kwestii ft [22/26 lol], więc fitem jest bardzo dobrym jednak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Zaczynam żałować tak wysokiej porażki w pierwszym tygodniu kiedy moi gracze jeszcze coś grali. Teraz jest tragedia. Gratulacje Boldi, nawet szczere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 W NBA gra jakiś bliźniak Karla Anthony'ego Townsa. Na pewno poszedł undrafted do ligi Wysp Świetego Tomasza i Książęca. A sam wywołałem tą parówę, dałem 91$ i to na trzeźwo. Shame (jeb), shame (jeb), shame (jeb). BTW, jak wygrywam 7-1, nie mam pojęcia, ale pewnie skończy się ok. 5-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ech, mogliby wreszcie dać Otto Potter Jr. IL za niedojebanie umysłowe. Mógłbym wziąć kogoś sensownego za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 W yahoo też grubsze przymuły pracują, Dwight jak zawsze ma PF/C chociaż ostatni raz na PF go widziano ze 14 lat temu. TJ Warren ma tylko SF, chociaż gra na PF w każdym meczu. Aaron Gordon mega słaby - jak co roku zresztą. Klay mógłby być tak uprzejmy i przestać robić mi rzeźnie w FG. Batum 3/6 dość dobrych meczów, nawet miłe zaskoczenie jak dotąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Patrzę na tych dziś pobranych tuzów. Brawo Roger, reszta po prostu musi walczyć o bloki, innego wytłumaczenia nie widzę. Edytowane 27 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi