ai3 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 zdalem sobie sprawe ze mam Love w Cavs potencjal na Minnesota Love i potencjal na tankujacy Love 35 gier i pakowanie Jimmy 28-7-7 i Jimmy tu tam i Jimmy zawieszony, marudzacy z chorym lokciem pauzujacy 5 gier byle doczekac do trejdu Hayward 50-40-90 5 as 1 stl albo Hayward 20 minut troche nie ta noga nie mowie byli wzglednie tani jak na to co moga zagrac ale ani tu Jerk off potential jak przy Williem , taki safe bet na 7 miejscez potencjalem na rozjebke w obie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) k**** ten giannis ja mysle ze on moze miec statystyczny prime w tym sezonie. Dopierdoli grubo czuje to pod napletkiem i bede sie wkurwiac ze nie powiedzialem 82 jak bula rzekl 81 Edytowane 13 Października 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Dziś startujemy bijaczezzz. Myślę, że możecie ustawić przelewy na moją rzecz w ramach stałego zlecenia. KD, KAT I połowa Dwighta Howarda to gwarantują!!! PS. Roger, da się jakoś zmerger'ować dwa konta na yahoo? Odnalazlem hasło do starego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 fuuucking yeh !! zycze wszystkim powodzenia, zero zerwanych achillesow i inych wiezadel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 True dat. Bez kontuzji Panowie (zwłaszcza Tobie Lorak) i jedziemy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 k**** zastanawiałem się nad tym noelem w pre wyglądał super (jak na siebie), ale to cały czas pre. chociaż uważam że to może być jego breakout year, tym bardziej jak Adams się połamie, a tacy duzi biali goście bez skilla nadrabiający walką i agresją zawsze się łamią na dłużej prędzej czy później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Noel to taki statoruchacz jak kiedyś Camby, ale przy Jacku Sparrowie nie pogwałci, a perspektywy gangbangu Noel + Adams są marne, skoro razem nie grali nawet minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) PS. Roger, da się jakoś zmerger'ować dwa konta na yahoo? Odnalazlem hasło do starego konta. Wątpie choć sprawdzę to dziś. Co do Noela to wziąłem go nie dlatego, że w niego super wierzę, a dlatego że już na starcie miałem od Pe wpierdol w ilości rozegranych spotkań na -5, więc chciałem wyrównać to pobraniem gracza, który zagra(-ł) dziś. W sumie to nawet się spisał jak na ilość minut które dostał. Dodatkowo poszło info, że Adams był game time decision, więc liczyłem że albo nie zagra albo ograniczone minuty ale jak widać niezbyt się to sprawdziło. Edytowane 17 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Obejrzałem skrót Boston - Philly. Tatum i Simmons to koty. Wreszcie się zaczęło! Umiarkowanego powodzenia panowie : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Klay najgorszy wystep sezonu jak dotad, hue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 To co Andrzejku, kończymy na 8-1? Muszę przyznać, że mam spory fakt, że na początku sezonu trafiłem na Jendrasa - nie gra Westbrook, do tego w jego rosterze jest pięciu Lakersów, którzy w tym gameweeku grają tylko dwa mecze. O ile Jokić nie wypierdoli z trampek, to powinno być ok. Przed sezonem brałem Jaylena (średnio dziś zaczął) i Winslowa żeby nabić jak najwcześniej najwięcej meczów. Martwi jednak kontuzja Winslowa, kontuzja Drwala oraz wszechpizdowatość Knoxa. Na szczęście mam jeszcze 3 ruszy w tym tygodniu, więc na starcie z bułą będę dobrze przygotowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Knox jeszcze zadnego meczu w NBA nie zagral, a juz hejtujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jak to mawiał Shavlik "[wstaw nazwisko] Tu: Knox, może mieć zajebisty sezon, ale może też mieć ch.ujowy sezon". Po pre bliżej mi do tej drugiej części zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Na huj mi był ten Westbrook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Na huj mi był ten Westbrook. biorę za Howarda i kogo tam jeszcze ode mnie chcesz za wyjątkiem KATa i KD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Fajnie byłoby to przełożyć stricte na nasze FB. W skrócie: ...Andrzej Cymorek, Maciej Bołdak, Filip Chytrzyński... wszyscy ci goście, ...matchup, który miałem na Chytrego nie mógł się udać na matchup z Bołdasem, ...wygrałem kilka bitew, przegrałem kilka bitew, ale się napierdalaliśmy, oj jak się napierdalaliśmy, ...ludzie mówią, że jestem pierdolnięty, gdy siedzę pół nocy i analizuję statystyki, co zrobiłem źle i co powinienem zrobić inaczej, ...musisz być trochę nierówno pod sufitem żeby grać w FB od 2004 roku, ...młody kolego, pozwól, że dam Ci radę - niektórzy będą chcieli Cię wyruchać na trejdach, Trzysta sześćdziesiąt pięć dni w roku !!!!!* *nie licząc czasu od połowy kwietnia do połowy października Edytowane 17 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja powiem tylko "anythings's possible", ale to w kwietniu, hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 eeeee dzis to chill, prawdziwy wkurw to sie zacznie dzis w nocy, juz to widze jak sie okaze ze pewne murzyny bez mózgu zepsuły wszystko co sie da ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Lu, U made my day! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 marzec zrób sobie screena do tasowania na resztę sezonu bo dzisiaj wjeżdżają nonejmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi