Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.03.2019 o 09:45, Pablo248 napisał(a):

Doc Rivers kandydatem na trenera Lakers. Co Wy na to i czy rzeczywiście jest na to szansa, czy to tylko plotki prasowe ?

trenerem jest dobrym. Tylko zeby nie miał wpływu na transfery. Ale patrząc co wyprawia Magic to moze powinien mieć

Czyli w czasie kontuzji Brona Lakers zrobili 6-12 a jak już wrócił to 5-12 z nim na parkiecie..

Pierwszy sezon w poważnej konferencji i klops.

A poważnie to jeśli kolejny sezon będzie grał w taki sposób to raczej zsunie się na liście alltime. Za KAJa na pewno a co do reszty to zacznie się dyskusja

A był pewniakiem to bycia nr2

W dniu 20.03.2019 o 09:50, ely3 napisał(a):

Czyli w czasie kontuzji Brona Lakers zrobili 6-12 a jak już wrócił to 5-12 z nim na parkiecie..

Pierwszy sezon w poważnej konferencji i klops.

A poważnie to jeśli kolejny sezon będzie grał w taki sposób to raczej zsunie się na liście alltime. Za KAJa na pewno a co do reszty to zacznie się dyskusja

A był pewniakiem to bycia nr2

Wypadałoby też podać bilans Lebrona z przed kontuzji.

Bo tak to jeden wielki fałsz.

Lakersi z pierwszej części sezonu to zupełnie inna ekipa niż ta z drugiej.

Lebron jest ok, czepiać się można Magica. Fatalnie rozegrał sprawę Davisa i jeszcze pozbył się Zubaca przy tak koszmarnie grającym Tysonie.

W dniu 20.03.2019 o 11:24, Milin napisał(a):

Wypadałoby też podać bilans Lebrona z przed kontuzji.

Bo tak to jeden wielki fałsz.

Lakersi z pierwszej części sezonu to zupełnie inna ekipa niż ta z drugiej.

Lebron jest ok, czepiać się można Magica. Fatalnie rozegrał sprawę Davisa i jeszcze pozbył się Zubaca przy tak koszmarnie grającym Tysonie.

I tak wypada średnio. Lakers z LeBronem w składzie są w tym sezonie 25-26. 

Z Ballem w składzie są 25-22. 

do momentu kontuzji Balla Lakers tylko OKC miało łatwiejszy terminarz z całej konferencji [a ile  znaczy terminarz na mid season widać po nich właśnie czy Jazz]

nie rób z niego cudotwórcy, bo on przed kontuzją grał ok ale początek sezonu miał naprawdę słaby

to samo z Ingramem, słabiutki sezon potem dobry miesiąc i kontuzja

Kuzma za to od początku do końca przeciętność, ale to raczej nie dziwi bo jest po prostu przeciętny

Edytowane przez dapunk20

W dniu 20.03.2019 o 09:18, Baptizia napisał(a):

Ciężko znaleźć Twoje posty, w których nie wrzucasz żadnego kamyczka do ogródka LeBrona, naprawdę ;)

Ameryki nie odkryles

Nie lubię LeBrona

;)

Ale już tak poważnie to od razu tak pomyślałem jak zobaczyłem Lakers przegrywających z Knicks (co do których też jestem raczej zdeklarowany).

Porażka Lakrers to sezon poniżej oczekiwań i blok na lebronie to też swego rodzaju symbol bardzo słabego (jak na jamesa oczywiście) sezonu

Taka luźna myśl mi wtedy przyszla do głowy u ciekaw byłem czy tylko mi :)

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.