Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.10.2018 o 17:22, Jendras napisał(a):

Ładnie pokazane, jak sędziowie nie panowali nad sytuacją w meczu z Rockets, przyczyniając się do frustracji w obu drużynach, która skończyła się bójką i zawieszeniami.

nie wiem czy do konca takie bylo przeslanie, bo pare razy jest pokazane jak zawodnicy  sie frustruja na right calls.

W dniu 23.10.2018 o 17:31, Chytruz napisał(a):

Dej pan spokój, 10 minut wielkiego nic. Można zrobić taki filmik o każdym meczu.

"he knocked his headband off!!!"

Real-Gangsta-Must-Have-Llama-Funny-Gangs

Edytowane przez P_M

Lakers raczej wygrają z suns.

Proszę nie narzekać na sędziów. Od drugiej kwarty pasiaki w meczu ze spurs dostali od komisarza rozkaz 66 i do końca meczu była apteka przeciw gościom.

Nie ruszałem tematu bo zaraz będzie raban ale lakers w bonusie byli w połowach kwart. Tak lekko rzuciłem.

Mam pytanie.

Przed rzutem na remis lbj nie brał time outu który sędziowie zignorowali zamiast przerwać akcje i dać technika przy minus 3?

Edytowane przez ignazz

W dniu 23.10.2018 o 17:31, Chytruz napisał(a):

Dej pan spokój, 10 minut wielkiego nic. Można zrobić taki filmik o każdym meczu.

To zrób.

W dniu 23.10.2018 o 19:50, ignazz napisał(a):

Proszę nie narzekać na sędziów. Od drugiej kwarty pasiaki w meczu ze spurs dostali od komisarza rozkaz 66 i do końca meczu była apteka przeciw gościom.

Nie ruszałem tematu bo zaraz będzie raban ale lakers w bonusie byli w połowach kwart. Tak lekko rzuciłem.

Proszę nie robić se jaj. Spurs mieli wyraźną przewagę w osobistych, waląc głównie jumpery i grając na wyjeździe. Na LMA nie wolno było chuchnąć, podczas gdy Hart 0 osobistych, a LeBron przy kilku akcjach był ewidentnie faulowany (co widać było na powtórkach) bez reakcji sędziów.

W dniu 23.10.2018 o 20:38, Jendras napisał(a):

Na LMA nie wolno było chuchnąć, podczas gdy Hart 0 osobistych, a LeBron przy kilku akcjach był ewidentnie faulowany (co widać było na powtórkach) bez reakcji sędziów.

Między innymi ze względu na tego posta przyjście LeBrona do Lakers było złe.

W życiu człowiek potrzebuje jakichś stałych:

grawitacji

Plancka

Fanów Lakers narzekających na gwizdki z czapy dla LeBrona.

A teraz człowiek wbija do tematu Lakers i czuje się jak John Travolta w popularnym gifie.

W dniu 23.10.2018 o 18:52, rw30 napisał(a):

nie wiem czy do konca takie bylo przeslanie, bo pare razy jest pokazane jak zawodnicy  sie frustruja na right calls.

Tu nie chodzi o to, że gwizdki były złe, tylko że sędziowie nie panowali nad sytuacją oraz o to, żeby spojrzeć na sytuację ze strony zawodników.

Cytuje aby nue było ze jestem uprzedzony

LeBron called a timeout when they didn't have any before he shot the game-tying 3. That's a technical and the Lakers lose. He should thank the refs for that alone.

Forbes got fouled by LeBron on the missed 3-pointer, Hart stepped out of bounds, McGee bearhugged Forbes on the Kuzma dunk, I could go on and on. The Lakers got some home cooking, besides that we only scored 2+ points off of free throws cause we missed like 10. So Walton doesn't have a point here. He's just scared Tyron Lue might have his job soon

W dniu 23.10.2018 o 20:42, P_M napisał(a):

A teraz człowiek wbija do tematu Lakers i czuje się jak John Travolta w popularnym gifie.

Korver rok temu powiedział coś w stylu "jak grasz przeciwko LeBronowi to myślisz, że dostaje każdy możliwy gwizdek, jak grasz z nim razem w zespole to widzisz, że dostaje zdecydowanie za mało gwizdków, bo jest wiecznie faulowany". Same here.

W dniu 23.10.2018 o 20:40, ignazz napisał(a):

Myślałem ze jestem przewrażliwiony ale poczytałem zagranice i tam raczej to nie fani lakers narzekali.

A temat timeoutu?

Szkoda że nie byłeś tak chętny do czytania "zagranicy" kiedy zarzucałeś różowe okulary kibicom typującym przed sezonem Lakers wyżej od Spurs.

A i ja też czytałem i widziałem narzekających fanów Lakers i co teraz?

W dniu 23.10.2018 o 20:41, Chytruz napisał(a):

lol

tak myślałem.

W dniu 23.10.2018 o 20:46, ignazz napisał(a):

Cytuje aby nue było ze jestem uprzedzony

LeBron called a timeout when they didn't have any before he shot the game-tying 3. That's a technical and the Lakers lose. He should thank the refs for that alone.

Forbes got fouled by LeBron on the missed 3-pointer, Hart stepped out of bounds, McGee bearhugged Forbes on the Kuzma dunk, I could go on and on. The Lakers got some home cooking, besides that we only scored 2+ points off of free throws cause we missed like 10. So Walton doesn't have a point here. He's just scared Tyron Lue might have his job soon

lol, wszystko jasne, świetne źródło wybrałeś. :D :D :D

Bądźmy poważni. Ja nie podaję jako argumentu posta jakiegoś randomowego fana.

I sam zacząłeś temat sędziowania w meczu ze Spurs. Ja podałem tylko liczby, które mówią, że Lakers oddali 6 osobistych po wjazdach w tych trzech meczach i wszystkie były LeBrona. Przy tym jak grają to jest śmieszne.

W dniu 23.10.2018 o 20:56, Jendras napisał(a):

Bądźmy poważni. Ja nie podaję jako argumentu posta jakiegoś randomowego fana.

I sam zacząłeś temat sędziowania w meczu ze Spurs. Ja podałem tylko liczby, które mówią, że Lakers oddali 6 osobistych po wjazdach w tych trzech meczach i wszystkie były LeBrona. Przy tym jak grają to jest śmieszne.

Trochę zarzut z wyboldiwaniem WE zabrzmiał mi jak rodem z naszej polityki.

Zamiast dyskusji o konkretnych akcjach w meczu sprowadzasz dyskusje skąd wziąłem cytat.

Chciałem porozmawiać o meczu NBA a nie o tym co czytam czy jaki pesel czy kolor skory ma rozmówca lub z jakiej przeglądarki korzystam.

Pytanie na dziś.

Czy rzut na remis wg przepisów NBA miał prawo być uznanym. ?

Czy nie było błędów sędziowskich a nie z kim trzymam co czytam jaki kolor okularów mam?

Sędziowanie w dzisiejszej NBA to niewdzięczny temat. A oceny tego sedziowania to już wogóle bym się nie podejmował.

Przepisy są do dupy bo gracz z piłką jest w zasadzie nietykalny, obrońca to sobie może co najwyżej popatrzeć na przeciwnika.

Ale gwizdać wszystkiego przecież nie będą więc zostaje od groma dyskusyjnych sytuacji i wzajemnych pretensji.

Oczywiście najwieksza uwaga skupia się na takich graczach jak Lebron czy Harden bo to Oni najczęściej wbijają pod kosz i to z ich udziałem jest najwięcej kontrowersji.

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.