Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2018/19

bulek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, jak przebiegały dyskusje na ten temat, gdy głosowaliście, ale nie powinien wg mnie przechodzić budżet waiverowy - przed sezonem każdy wie, ile ma do wydania i dysponuje tak, by wydać tyle, ile chce.

Równe szanse cały czas - od 1 dnia sezonu do ostatniego. Nie wiedzę powodu, dla którego kasa miałaby przechodzić.

Już gorący okres się zakończył, ale u mnie nadal do wzięcia (niedrogo, czasami wystarczy nawet przyszłoroczny pick):

2 Kentavious Caldwell-Pope 25 37.9

3 Larry Nance Jr 25 35.5

4 Greg Monroe 28 34.85

7 Michael Kidd-Gilchrist 25 25.15

8 Emmanuel Mudiay 22 22.35

12 Thon Maker 21 17.2

I w wypadku ciekawej oferty:

11 Miles Bridges 20 20

W dniu 10.09.2018 o 13:32, bulek napisał(a):

Świetna robota cvbe. Swoją drogą zmieniajac temat jeszcze będziemy musieli szukać następcy nie tylko Tizza ale i Obiego.

Wydaje mi się, że Obi wróci, rozmawiałem z nim o jakiejś wymianie w tym tygodniu, nie sprawiał wrażenia jakby miał nie grać już.

Edytowane przez cvbe

W dniu 10.09.2018 o 16:31, Sylvinho. napisał(a):

Oddam Redicka, Riversa lub JaMychala Greena za przyszłoroczny wybór draftowy.

"Zejście z salary: Plan A" :D

Składy na Y! rozumiem wklepane - to jak to w końcu jest ze startem FA? Wyznaczamy jakiś termin, czy jak to działa? Do kiedy u nas w tym sezonie można zejść z salary? Bo 48h już dawno minęły od mojego #20, więc teoretycznie parę drużyn powinno dostać karę i automatyczne wywalenie kilku graczy, nie?

Punkt 5 tutaj: http://www.e-nba.pl/topic/6143-fbx-fbx2-draft-rookie-2018/?p=614071

Rzecz w tym, że zaczelismy draft rookie bardzo wcześnie, wiec nie ma co trzymac się tak kurczowo zasad, z tego chocby względu, iż powinna zostac przełosowany termin sztywnej daty. Może troche wychodzę przed szereg z regulaminem, ale zgodziłem sie na wczesne rozpoczęcie draftu nie dlatego, żeby teraz sypać ludzi karami.

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.