kolek23 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zrzuciłem 30 fppg mając ZERO zapytań o Sarića. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W tym drafcie akurat z 12 powinno być jeszcze kilku fajnych graczy wiadomo nie wiemy czy tak fajnych jak saric ale jak schodzisz z salary to idziesz na kompromis mkg na tym etapie traktuje juz jako FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W tym drafcie akurat z 12 powinno być jeszcze kilku fajnych graczy wiadomo nie wiemy czy tak fajnych jak saric ale jak schodzisz z salary to idziesz na kompromis mkg na tym etapie traktuje juz jako FA +1 też tak uważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W tym drafcie akurat z 12 powinno być jeszcze kilku fajnych graczy wiadomo nie wiemy czy tak fajnych jak saric ale jak schodzisz z salary to idziesz na kompromis mkg na tym etapie traktuje juz jako FA No i dokładnie o to chodzi. Dziękujemy Panu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Kolek23 - najważniejsze ze jeste zadowolony choć jak dla mnie - mocno przepłaciłeś ten pik i tyle. Z 12- panowie bez jaj - kogo wyciągniesz? Aleksander/porter???? - oddajesz Saricia 40fpp i grajka z papierami. Nik nie pytał - bo i nik nie wiedział ze saric jest na wylocie powodzenia w drafcie 5 Dario Saric 24 39,95 6 Rondae Hollis-Jefferson 23 39,90 9 Marcus Smart 24 33,30 10 Mario Hezonja 23 27,10 11 Michael Kidd-Gilchrist 25 25,15 12 Nemanja Bjelica 30 23,50 13 Dragan Bender 21 21,90 Do oddania za mniejsze salary. Krzysiu Porzingis dostępny za pakiet który zwali mnie z nóg Ja wiedziałem Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nie no, szanujmy siebie i grajków z papierami. Mamy sierpień 2018, mkg jak ma papiery to z chińska wizą On jest blizej FA, gdybym grał o podium to juz nieśmiertelnego bare bym wolał :] Imo ten draft jest głęboki i z 12 można miec fajnego grajka. Qrde rok temu Jaret Allen’a brałem z 20! [ inna sprawa ze powtarzałem sobie kilka razy dziennie ‚wytrzymaj do all star game wytrzymaj do all star game’ i nie wytrzymałem ale faktem jest ze to był steal] Kolejna sprawa ze Saric to jest 40, ale w tym sezonie nadal bedzie 40 a jak schodzisz z salary to szukasz 15ki która ma szanse na 30-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Czy ja mogę grzecznie poprosić o aktualizację składów i picków na 1 stronie ? Coś bym się zabrał za ofertowanie ale nie wiem co kto fizycznie ma aktualnie Dzięki bulek z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ogarnę to w niedługim czasie, niemniej nie tylko tą ligę muszę ogarniać, a są też inne obowiązki. Gdyby w ślad za tym poszły "wilqowe piwka" to miałbym motywację, ale tak, to wicie, rozumicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Przydałaby się jeszcze lista graczy w temacie draftowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Mogę ogarnąć później lub jutro listę gości z draftu (tą wybraną 60.) ale skąd wziąć tych dostępnych spoza draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ja zawsze sprawdzałem rostery na yahoo. Trochę żmudna robota tych no name-ów których i tak nikt nie wybierze ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zrobione, jakby kogoś brakowało albo coś było nie tak to dajcie znać bo jestem rookie w tych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wywalam Gasola i Ilyasove Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No to zaczynajmy, na c*** czekać oficjalny start w sobotę i od tego momentu czas będzie leciał, a teraz po prostu możemy ruszać. @cvbe dobrze zacząłeś robotę, więc pickuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No to zaczynajmy, na c*** czekać oficjalny start w sobotę i od tego momentu czas będzie leciał, a teraz po prostu możemy ruszać. @cvbe dobrze zacząłeś robotę, więc pickuj Lepiej nie bo taki El-Maniaque ma może wyliczone w który dzień się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jego problem. 48h po oficjalnym starcie każdy powinien się już ogarnąć, że mogło szybko pójść. Przecież nikt od niego nie będzie wymagał wybierania przed poniedziałkiem w razie czego. A jak nie chcesz wybierać to oddaj mi pick i zabawa ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dla mnie im szybciej tym lepiej ale póki bulek tego nie klepnie to ja się przed szereg nie wyrywam Z ogłoszeń parafialnych - gdyby ktoś w momencie wyboru swojego zawodnika zdecydował,że ktoś mu już wcześniej podebrał gości na których polował, odzywajcie się, chętnie kupię każdy pick a spokojnie się w 24h dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Nie widzę przeciwwskazań, by teraz ruszyć, ale ponieważ oficjalny termin jest od 1 września, czas na wybór zawodnika obowiązuje od 1 września. Natomiast zawsze można ponaglać GM-ów, by nie zwlekali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Pamiętajcie, żeby pisać kogo zrzucacie bo później będzie zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi