matek Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ja tylko nieśmiało chcę zasygnalizować, że czas na aktualny wybór minął już kilkanaście godzin temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 wymiana z Ledleyem - Harry Giles za pick 15 w bieżącym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Potwierdzam Edit: Wywalam Jeffa Greena Edytowane 2 Września 2018 przez Ledley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Bev, Okafor oraz Iwundu out... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dirk i Korver out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) można już chyba przypisać Jerome Robinsona dla PH1 i skończyć draft wiec na zejście z salary jest czas do jutra do 23:26 jeśli do tej godziny nikt się nie skusi na przejęcie bezpośrednio ode mnie talentów Noela / Nwaby / O'Neale'a (co ogłoszę ewentualnie na forum) to na FA proszę zrzucić (z dużym smutkiem) Royce'a.. Edytowane 4 Września 2018 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Właśnie chyba nie po raz pierwszy jest problem z PH#1, przypisanie jemu Robinsona o tyle nic nie da, gdyż jest powyżej salary, a na dobrą sprawę nie wiem, czy w ogóle można na niego liczyć pod katem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Właśnie chyba nie po raz pierwszy jest problem z PH#1, przypisanie jemu Robinsona o tyle nic nie da, gdyż jest powyżej salary, a na dobrą sprawę nie wiem, czy w ogóle można na niego liczyć pod katem sezonu. O tyle to dziwne, że na forum bywa, choć PMki nie odczytał. Przypisać Robinsona można i jeśli dzisiaj nie zejdzie z salary to tniemy od dołu aż się zmieści i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 O tyle to dziwne, że na forum bywa, choć PMki nie odczytał. Przypisać Robinsona można i jeśli dzisiaj nie zejdzie z salary to tniemy od dołu aż się zmieści i zobaczymy Ten punkt regulaminu jest o tyle kontrowersyjny, że w ten sposób GM może zostać z 5-6 zawodnikami. Następnie taki delikwent zrezygnuje i trudno będzie namówić kogoś, kto posprząta po tym bałaganie. Najlepiej jest znaleźć złoty środek pomiędzy przestrzeganiem regulaminu a przesadną liberalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 W tym wypadku odpadną Bertans, Scott, Theis i Augustin, myślę że w razie czego PH płakał nie będzie a jeśli ma się nie pojawiać to i tak się nie będzie pojawiał z nimi,czy bez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wiecie ile czasu jest w REGULAMINIE na wybor w drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Wiemy, 24h. Jednak to jest ostatni wybór i w sumie też zbytnio nie wiem, co nas na tą chwilę goni. I tu nie chodzi o jakiegos tam Robinsona ale on termin 48h po drafcie na zejście z salary. Jestem zdania, iż data powinna być sztywna, nie ruchoma. Osoby, które już wybrały w drafcie, albo osoby nie biorące w nim udziału nie muszą być nim zainteresowane. Termin powinien być jasny i konkretny, nie 48h po drafcie rookiech ani 96h po przejściu Słońca przez punkt Wagi. Edytowane 4 Września 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Antkowi chyba chodzi o 96h w regulaminir Ja nie mam problemu z tym,kiedy uaktualnię składy ale teraz istnieje jeszcze problem nadmiaru graczy. Tak czy inaczej, moim zdaniem, przynajmniej osoby z za dużą liczbą zawodników powinny w ciągu 48h usunąć nadmiar ze składu, gdyż ułatwia im to trade'y. Co do przekroczenia salary-nie ma tu chyba argumentów konkretnych za tą konkretną datą, poza 'porządkiem w papierach' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Usunięcie nadmiaru graczy jak najprędzej, fakt. Co do przekroczenia salary, to właśnie odwrotnie, ja nie widzę konkretntych argumentów na pozostawieniem tego punktu, gdyż jak wspomniałem, jest on zbyt ruchomy, a nie można wymagać od osób by śledziły draft rookie, jeśli nie są nim zainteresowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Uważam ze na zejście z salary nie powinno decydować czas 48-96h po drafcie a np sztywna data np. 30.09. Do rozpoczęcia sezonu ponad miesiąc! Panowie szanujmy się jaki jest sens schodzenia tak wcześnie? A i jeszcze jedno - dlaczego nie wrzucacie w czasie wyborów/wymian zawodników poza składem na fa? Powinno się to robić automatycznie tak by nie przekraczac tych 13- grajow! Edytowane 4 Września 2018 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tryczek, zgoda, 30.09 to sensowna data. Sam taką wprowadziłem na sznurku, wiem, zaraz będą argumenty, że to sznurek etc itp, ale naprawdę nie ma się z czym spieszyć. Natomiast do końca dzisiejszego dnia daję czas ludziom na zejście z 14-15 grajkółw, inaczej będzie outowanie od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wycinam parę Dorsey-Anderson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Panowie pisze żeby przeprosić jak się deklarowałem do dalszej gry myślałem że znów będę miał wiecej czasu na takie zabawy ale zapowiada się że myliłem więc odpadam z dalszej gry. Jeszcze raz sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wstępnie byłbym zainteresowany przejęciem drużyny... czy macie już jakąs listę rezerwową? Chyba większość z Was mnie zna, a ja też widząc znajome nicki, chętnie bym pograł w tym formacie. Dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 @up jestem za !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi