evitacre Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich, Tak jak napisał t_omko - przejmuję drużynę Bucks. Postaram się wszystko jak najszybciej ogarnąć i dołączyć do zabawy. Pozdrawiam Cześć, witamy w lidze! Powodzenia @cvbe Na tel nie wiem jak można cytować kilka osób Widać ze preseason za rogiem, czuć ducha rywalizacji, tez mu coś o Tobie naskrobię ;-) Edytowane 25 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Cześć, witamy w lidze! Powodzenia @cvbe Na tel nie wiem jak można cytować kilka osób Widać ze preseason za rogiem, czuć ducha rywalizacji, tez mu coś o Tobie naskrobię ;-) Once upon a time, in a galaxy far far away... Dokonałem kradzieży na rookiem o ksywie cvbe w jego pierwszym dniu w nowej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bago Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam wszystkich, Zapoznałem się ze swoim teamem i na tą chwilę : do oddania Ibaka, Portis i Lin za coś tańszego, ewentualnie dwóch z nich za jednego z większym potencjałem, picki w drafcie również wchodzą w grę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam wszystkich, Zapoznałem się ze swoim teamem i na tą chwilę : do oddania Ibaka, Portis i Lin za coś tańszego, ewentualnie dwóch z nich za jednego z większym potencjałem, picki w drafcie również wchodzą w grę. Pozdrawiam Spójrz do mnie ( Indiana ) i zobacz czy znajdziesz coś ciekawego co by cie interesowało za portisa. Ja dziś nie znajdę czasu żeby konstruowac ofertę ale jak się nie odezwiesz to sam się odezwę jutro . Pisz na prv jak coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Spójrz do mnie ( Indiana ) i zobacz czy znajdziesz coś ciekawego co by cie interesowało za portisa. Ja dziś nie znajdę czasu żeby konstruowac ofertę ale jak się nie odezwiesz to sam się odezwę jutro . Pisz na prv jak coś . Ronnie pls zrób z nim wymianę i jedziemy z sezonem to już tyle trwa że czuję jak mi komórki w ciele obumierają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bago Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Zwalniam Lina, salary będzie się zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 No i pięknie, no i jedziemy z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Na yahoo wszystko gotowe.We wtorek rano (ok. 9.00) rynek FA zostanie odblokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Przypominam raz jeszcze.... Sallary cap przez cały sezon to 460.00 Pamiętajcie o rozsądnym dobieraniu zawodników z FA, szczególnie w czasie "waiver madness".... Drużyna w żadnym momencie waiverowej karuzeli nie może przekroczyć progu 460 (sytuacja w której z waiverem #1 będzie ktoś miał 460,5 a waiver #2 obniży wartość drużyny do np. 455 jest także zabroniona) i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników, ban na miesiąc a kasa wykorzystana na pobranie kolesia nie zostanie zwrócona:> Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Bogdan Bogdanowic za przyszłoroczny pik - ktoś chętny? Jezeli tak to pisać na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Trade: Do NOP: H. Giles Do ORL: J. Winslow + pick NOP 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 8 Marquese Chriss 20 26,30 12 Michael Porter Jr. 19 17,00 Do nabycia za przyszłe picki. Jeżeli ktoś chce rozmienić swoją gwiazdeczkę robiącą powyżej 40tu i nie będącej powyżej 30tki to proszę się zgłaszać, mam assety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 G. Allen zgarniety na fuksie o 2 Plan wykonany, bo i tak nie mam kogo pozbywać się że składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jak tam po waiverach? JaVale superstar za jak i Lamb. A ja naiwny 60 i 25 dawałem. No właśnie, aż się czuję lekko skonsternowany.. Tyle lat gramy razem i ustawiałeś Lamba za 25? Toż to było pewne, że pójdzie za 100$ W tym celu robilem deal z Winslowem wczoraj JaVale poszedł za tyle samo w fbx1 Ja byłbym zadowolony gdyby nie jedno ale.. Bembry u Eviego i ja jako jedyny, który go brał (gdyby nie obecność Lamba na FA dałbym więcej). Nikt nie ustawiał dziś waiverów? Do 8-9 było sporo czasu by zanotować taki meczyk (jak chociażby mecz Juancho z wczoraj i ten poszedł za odpowiednią kasę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Chciałem Musę i mam Musę, zainteresowania dużego nim nie było, ale wolałem mieć pewność że go zgarnę bo moi następni w kolejności byli mi już dość obojętni i jedyne co mieli zrobić to zabrać mi sprzed oczu J. Robinsona. Królem polowania ewidentnie Mac, który za darmoszkę wyłapał solidnych grajków, ale też miał najwięcej dziur do uzupełnienia. Niestety nie ma żadnych super-ciekawych zrzutek na które można by się teraz zasadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 No właśnie, aż się czuję lekko skonsternowany.. Tyle lat gramy razem i ustawiałeś Lamba za 25? Toż to było pewne, że pójdzie za 100$ W tym celu robilem deal z Winslowem wczoraj No tak, już rzygałem tym avatarem, jak można było zapomnieć. Całe szczęście że Kawhi zmienił team a ty avka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 No tak, już rzygałem tym avatarem, jak można było zapomnieć. Całe szczęście że Kawhi zmienił team a ty avka. Specjalnie dla Ciebie ustawiłem ekipie nowy obrazek: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/106227/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Na szczęście obrazek jest mały i nie widać tej buźki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi