Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Oczywiście jeszcze na kontuzji Curry'ego najbardziej zyska jebany Szczurant. Szczurant, jak to ująłeś, ma dwie kostki kontuzjowane, więc pewnie sam będzie wypadać na mecze back2back. Poza tym nie denerwuj się Chytry, FB to tylko zabawa ;] dla mnie cholernie wciągająca, bo to mój jedyny w tym roku team w FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie no, nie denerwuję się, kontuzja wydaje się do przeżycia,, lubię sobie tylko pokurwować na tematy około-FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Hehehe, dopiero zauważyłem, że Bołdas przelicytował cwebba o 1$ za Fina ;] To nie jest dobry czas dla cwebba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Finski rzeznik FG. Czestujcie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) A właśnie... Za to, że mam 4-3 w dotychczasowych pojedynkach na FG, każdy kto ze mną przegrał powinien dostać nagrodę imienia Lonzo Balla, tzn. karnego kutasa. EDIT: Marzec, na dziś wygląda na to, że powalczymy w 5 kategoriach. Twoje są FG i PTS, dla mnie BLK i AST. Od 2-7 do 7-2: Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wpierdolilem sie troche niepotrzebnie w jakiego gownianego lee ma 3 mecze do soboty i musze chyba zostawic, moze da 4 trojki i 40 pkt. Lu bardziej remis niz jakies 7:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chciałem Ibakę przygarnąć znowu. bo widzę, że przestał być bezużytecznym kołkiem, ale oczywiście już podjebany. Mitchell niezły pojeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chytry, wziąłem go tylko dlatego, ze spośród wczorajszych meczów dawał nadzieję na najwięcej minut, trójek i perspektywę jakiegoś stealsa. W kwestii bloków jst mi wszystko jedno, czy wygram 100-0, czy 50-0. Jeśli masz kogoś na stealsy i trójki za Ibakę - i gra jeszcze 3 razy w tym tygodniu, to chętnie przygarnę. Ten Mitchell to jakiś k**** nonsens, niech się uspokoi jebany, bo nie będzie co ze mnie zbierać. 5 stealsów? C'mon... Lepszy jest niż Oladipo. Ale Brandon Jennings jako rookie zrobił jeszcze lepszy statline, chyba 56 pts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) W sumie mógłbym dać Lou Williamsa, ale: 1. Lorak nie wiadomo skąd postraszył asystami 2. Nie chcę żebyś tam za dobrze wyszedł w tym tygodniu, 5-4 dla Marca to dla mnie optymalny wynik ;] Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 każda kategoria poza PTS na styku?! WTF, weź się ogarnij Chytry i nie rób mi nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 każda kategoria poza PTS na styku?! WTF, weź się ogarnij Chytry i nie rób mi nadziei. Teraz lepiej? Chociaż i tak irytujesz FT i blokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Moze mi tak slabo idzie bo Kevin jest niewinny ? Musze cos innego wymyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Może Bill Cosby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Syn mnie budzi o 4:15, patrzę - jest 5-4 dla mnie. Myślę sobie "jest fajnie, no i KAT jeszcze gra". Wstaję przed pracą, jest 3-5, a KAT zagrał naprawdę niezły mecz. WTF? Aha, c*** ci w dupe Jrue. Jesteś fiutem jak DAngelo rok temu. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ciesz sie ze zjebalem z tym lee bo by bylo 6:2 i odskok w 3pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 FB-NINJA dostało dotację 800k zł https://mambiznes.pl/finansowanie/fundusze-ue/103-start-upy-otrzymaly-dotacje-parp-oto-pelna-lista-projektow-80554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 FB-NINJA dostało dotację 800k zł https://mambiznes.pl/finansowanie/fundusze-ue/103-start-upy-otrzymaly-dotacje-parp-oto-pelna-lista-projektow-80554 A na co to komu potrzebne, Marzec kupuje rookies i zawodników, których ma koszulki i też mu dobrze idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nie wiem Lorak jak PARP-owi wytłumaczysz, że przepierdoliłeś z nami 800k w FB Roto. BTW, musisz jeszcze wystąpić o dofinansowanie na injury prediction. Podejrzewam, że na jakieś 4 razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Lorak dla nich robi? To następnym razem stawia obiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Lorak dla nich robi? To następnym razem stawia obiad. eeeee......... następnym razem draft robimy w Madison Square Garden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi