Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 dalej: Bołdas to trójoka wrona - z racji na wiek, a Roger to Theon - tu też no brainer IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jak dla mnie Marzec to Hodor, a Buła to Podrick (pomagier od Brienny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Bule każdy robi Ramsaya, Sansa jak nic. A Lorak to Littlefinger, knuje tylko jakieś sztuczki na tym FA, ale nie ma składu i źle skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Redick k**** śmieciu, 1 trójka w 2 meczach, 8/28 FG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Idź pan w huj z tym Paytonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Maciek, następnym razem gdy będziesz chciał kogoś wyrzucić, po prostu daj znać - zrobimy trade. Szkoda $ bezsensownie marnować. Marzec, D.Green wyjebany, jak chciałeś. W zasadzie to powinienem był to zrobić już we wtorek. Wziąłem drugiego Holidaya żeby podciągnął trójki - gra dziś i jutro, więc może się przydać. Odnośnie ketchupu z sir Lorasem, zapewne będzie się kręcić od 5-4 do 7-2, tj. pozostała walka w BLK i 3PTS. W BLK ani Towns, ani Dwight nie pomagają ostatnio. Zwłaszcza ten pierwszy jest beznadziejny. Niby fajne statsy, gracz tygodnia, prospect fhuj, a tak naprawdę to tylko punkty, FG i zbiórki. Tak naprawdę BLK i STL trzyma mi Oladipo, bez którego bym nic nie ugrał. Poza tym mam fart, że Hassan się połamał, bo w BLK powinno być już pozamiatane na korzyść Lorasa Edytowane 30 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Chwalicie się znakomicie jakiejś średniowiecznej mody na sukces? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 O czasach Noego, z którym płynąłeś arką nie ma chyba żadnego serialu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ceglarz Markkanen ma 17/67 (25%) z gry w ostatnich 5 meczach. Bołdas, składam reklamację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) No nie chca c***e odpuscic z tym FG. Na pocieszenie matchup z lodzkim pogotowiem* loraka za tydzien. *bardzo outdated reference Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ceglarz Markkanen ma 17/67 (25%) z gry w ostatnich 5 meczach. Bołdas, składam reklamację.Nie wszystko Payton co wyrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Stary człowiek bołdas, zawsze najpierw klika lubię to na moich postach, potem usuwa i daje cytat. Mylą mu się przyciski, ale dobrze - nie boi się technologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bo na Nokii 3310 słabo widać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 OJP, w Loraka taki szpital, że i Marzec by się do rosteru załapał. Wstydem będzie nie wygrać 7-2, ale bloki i rebsy są prawie na styk. Trójki już na szczęście nie, bo Will Barton dziś zamknął szafę. Chciałem Holidaya na wczoraj i dziś, a tu muszę chyba znaleźć jakiegoś podkoszowego kołka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 no tak, wysokie kategorie są na styk, to akurat wypada Hassan i chyba Collins. OJP. to karma za to że wybierałem z laptopem, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Turner też chyba wypada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Lorakowi chyba trzeba przyznać jakieś hardship exception. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 dzien dobry shavlik welcome in his world ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Arzec ja Ci w ryja Ty mi w ryja, wiecej na skype nie zadzwonie , zobaczymy dzisiaj , moze byc 5-4 dla mnie lub 7-2 dla Ciebie , Mitchell good fo him Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 8-1, bardzo miły wynik, muszę przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi