marzec Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mike Conley (heel) out for the season Dobry stash lorak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 RHuJ ci w dupę, parówo brooklyńska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mike Conley (heel) out for the season Dobry stash lorak. I don't care. jak to mówią: kto ma szczęście w miłości, ten nie ma szczęścia w grach, a wraz ze startem sezonu poznałem osiemnastolatkę i szczerze mówiąc od tego czasu mam NBA głęboko w dupie ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 I don't care. jak to mówią: kto ma szczęście w miłości, ten nie ma szczęścia w grach, a wraz ze startem sezonu poznałem osiemnastolatkę i szczerze mówiąc od tego czasu mam NBA głęboko w dupie ; ] Wow, creepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Lorak. mam 3 mega tipy dla Ciebie jeżeli chodzi o 18stolatki. 1. ruchaj 2. ruchaj 3. ruchaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Approved. Ale jeśli masz już problemy z prostatą, to pójdź wcześniej do łazienki. Są tacy co nie byli i żałowali : ] Derrick Rose said coach Ty Lue was mad at him because Lue wanted to put Rose back in the game on Friday, but he couldn't because Rose was in the bathroom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) I don't care. jak to mówią: kto ma szczęście w miłości, ten nie ma szczęścia w grach, a wraz ze startem sezonu poznałem osiemnastolatkę i szczerze mówiąc od tego czasu mam NBA głęboko w dupie ; ]Pic or it didn't happen. Mamę ma fajną? Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Batum, c*** nieelegancki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Batum, c*** nieelegancki. I tak nie wiem jakim cudem wygrywasz FT. Tzn wiem, Dwight ma tydzien zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Lonzo nie gra, dlatego. Poza tym kto tu ma tydzień życia? Opierdalasz Jendrasa 7-2 i robisz wszystko żebyśmy na live drafcie c***owo się bawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 szczur na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dałbym 100$, ale nie mam. roftl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 marzec, ale przyjebałeś nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 tak na to patrze to gdyby gral Lonzo - TO pierwszy raz w sezonie bym wygral ; FG FT tez , pogrom by byl , 12 pkt 8 trojek - Harden Booker Gordon Lauri - jest to do zrobienia - pkty na luzie , ale trojki bedzie ciezko , oby Harden nie wjebal 10/31 to samo Eryczek i Devinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Lonzo nie gra, dlatego. Poza tym kto tu ma tydzień życia? Opierdalasz Jendrasa 7-2 i robisz wszystko żebyśmy na live drafcie c***owo się bawili. Musialem pokazac Jendrasowi jego miejsce, ostatnio sobie zbyt smialo poczynal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) tak na to patrze to gdyby gral Lonzo - TO pierwszy raz w sezonie bym wygral ; FG FT tez , pogrom by byl , 12 pkt 8 trojek - Harden Booker Gordon Lauri - jest to do zrobienia - pkty na luzie , ale trojki bedzie ciezko , oby Harden nie wjebal 10/31 to samo Eryczek i Devinek Darius Miller cieciu... i już wiem, że jesteś obsrany bardziej niż mój synek. Benchowanie Simmonsa nic Ci nie da, skoro Soften sam jebnie 11 strat. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 pilkarze nie graja nastepnym razem, straszna kultura i nie ten klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 tak spojrzalem to z 11 3FG jebniesz dzisiaj , moge nie wychodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 I tak nie wiem jakim cudem wygrywasz FT. Tzn wiem, Dwight ma tydzien zycia. Miej kilka meczów więcej, Curry'ego w formie i zadyszkę LeBrona u rywala. Narzekaj, że Dwight ma tydzień życia. Zrobiłbym mema, ale mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi