Skocz do zawartości

Roto h2h FCUK 2017

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Tomuś, ciesz się, że Wiktorek chodził bez czapki i nie zagrał. Masz na razie 1-7 a żaden z moich napierdalaczy nie powąchał parkietu.

Co do ostatnich ruchów na FA, myślałem o tym żeby zgarnąć Gallo za Fourniera, ale szkoda mi było wszystkich trzech ruchów pierwszego dnia - żeby nie zostać w dupie jak w zeszłym tygodniu z Brogdonem.

Cieszy, że zgarnął go Lorak, któremu, jak wiadomo, w tym tygodniu bardzo mocno kibicuję. O LaVinie też myślałem (zamiast Gortata lub Isha), ale zrobiłbym już zbyt jednowymiarowy team, a na walkę z łysym z Brazzersów potrzebuję STL i AST (od Isha) i REBS (od szczura kanałowego).

Jebany Ingram: trójki, bloki, 75%FG, 100%FT, tylko dwie straty. Albo nauczył się grac, albo to tylko mecz vs PHO.

Szczur jednak okazał się szczurem. Pozostaje mi tylko się pocieszyć tym, że będę ostatnim graczem w FB przez co najmniej kilkanaście lat, który miał Polaka na aktywnym slocie w roto.

Tak sobie patrzę, że miałem Jrue i S.Adamsa w składzie, a teraz zapierdalam z Ishem Smithem i szczurem kanałowym. Co poszło nie tak?

Edytowane przez Lu-

Lorak, taki mądry jesteś, a Jrue chyba Tydzień leżał na FA. Chyba wyjebałem go jakoś pod koniec listopada, kiedy po powrocie Rondo nic ciekawego nie grał i dostał hita w asystach. Taką już mam niecierpliwą naturę. Co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Poza tym w pierwszym matchupie przeciwko Marcowi Jrue nic nie wygrał przeciwko moim. Po prostu tkwi jak drzazga w fiucie świadomość, że przy przegranej o 2 STL lub 4 AST mogłeś mieć te 2 punkty więcej.

Każdy się teraz czai żeby podłapać jakiegoś leszczyka z okazji deadline'u, ale jest oczywiste, że za miesiąc będzie się u nas roiło od DJów Augustinów

Nikt nie chciał Gordona?

Ja trochę odetchnąłem, że udało mi się go wyciągnąć. Stracę kilka meczów, ale koniec końców może tak nie oberwę na wypadnięciu Porzingisa.

Dzięki Boldas za nagrodę pocieszenia. ;]

Edytowane przez Jendras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.