Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jak ja wygram, to możemy zrobić draft w Lizbonie, bo właśnie się tam przeprowadzam zbierać mandarynki. #sun #chill #surfing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No to musisz wywalić Balla, bo Ci tylko blokuje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Tyreke - 1 vs Simmons - 2 Dipo - 2 vs Soften - 2 Batum - 2 vs Draymond - 1 Covington - 2 vs Jok - 1 KAT - 1 vs Taj - 1 Tobajas - 2 vs Booker - 2 Dwight - 2 vs Sabas - 2 RHJ - 2 vs SAdam - 2 Barton - 1 vs Lauri - 2 KD - 1 vs E.Gordon - 2 Wychodzi 16 vs 17, ale jakościowo jestem w gorszej sytuacji. 4-5 biorę z miejsca. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 smieszne jest to ze taki Drwalt moze dzis zrobic 20-20-5 blk i wystarczy ze zrobi 2/12 w FT i nic Ci nie wygra a przejebie Ci FT musimy za rok jakos wkomponowac wygrane pojedynki w rozliczenie bo uwazam jest troche istotne Jendras geniusz ma 3 przegrane ; Lu ma 4 L i T , Chytry ma 4 T i kolejnosc na podium jest odwrotna niz liczba porazek i remisow to moglaby sugerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nic nic zrozumiałem z tego co napisałeś. Z Jendrasem mam 1-1 chyba, z Chytrym też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 to nie pierwszy raz gdy mnie nikt nie rozumie, homo sapiens jak sie komunikuje z malpami tez tak ma mowie o totalu w lidze , Jendras przegral 3 mecze Ty Lukaszu 69 Wawa przegrales 4 mecze i jeden zes zremisowal itp itd ; ass2ass swoja droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Teraz Cię rozumiem Bartuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dobrze gada, polać mu, posypać, posmarować, czy co tam lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Idealne wyczucie timingu na wybór Hujlisa Jeffersona. Jakby powiedział WM "doskonała intymidacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kuzyn zszedł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Trzymaj sie Boogie! #getwell #getbackstrongathaneva Szkoda bo w koncu cos wygrywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 RIP Bołdas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Uuu, współczuję Bołdas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Strasznie szkoda boogiego, taki piękny sezon miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 dzis ostatnia szansa tego matola z łodzi, tylko jakis gruby double double moze go uratowac przed fa. jebany szczur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Marzec nie wiem k**** jak Ty się znalazłeś na tym 4 miejscu i to aż do stycznia, to jest jakiś żart. masz szczęście, że jest bołdas i lorak z bandą kalek. Oby do marca! to powinno być Twoje hasło na drugą połowę sezonu Ktoś odnotował co drummond jebnął w tym tygodniu - 30,24,6,5, o o Tak to ja mogę grać. Jak zwykle oczywiście nie sprawdzam i nie śledzę żadnych statystyk z całego sezonu ale drummond chyba gra przesezon w przeciwieństwie do marca gasola Jendras idę po Ciebie, jak tylko Cie znajdę w tym zabrzańskim smogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 doktorze jak oceniasz szanse boogiego na powrót do dobrej gry? Brand miał to samo i po powrocie to już wiadomo co z nim było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Marzec nie wiem k**** jak Ty się znalazłeś na tym 4 miejscu i to aż do stycznia, to jest jakiś żart. sam jestes zart, nie wiem co chcesz od mojego skladu. sie ciesz ze jordan i giannis nie grali od poczatku tygodnia bo bys k**** dzisiaj przegrywal, pelnym skladem i nie wiem iloma meczami wiecej masz w sobote + 30 points, + 20 reb i + 4 stl. zrozum ze to jeden dobry mecz giannisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 giannisowi chyba liczyli do tej pory cyferki kidda z nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 dzis ostatnia szansa tego matola z łodzi, tylko jakis gruby double double moze go uratowac przed fa. jebany szczur. Nawet w fbx go wyjebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi