Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chytry, jak na to trafiłeś? Co było trzeba wpisać? Jest u mnie w pracy laska, która ma na nazwisko Rolak, trochę miałem z tego heheszki. Zastanawiałem się, czy ktoś o nazwisku Rolak wpadł kiedyś na pomysł, żeby dać dziecku na imię Karol, więc wpisałem "Karol Rolak". Nie, nie oglądam na youtube zawodów kulturystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Fajna boazeria Co do Ball bros w Polsce , to chodze na salke z gm em szczecinskiego klubu z plk Wilki morskie jakos tak, opowiadal ze ich szef jezdzi z ludzmi do las vegas lowic talenty na summer league. Ogolnie bucowate towarzystwo wraz z tym koleszka choc troche mi to z boku wyglada jak szpitale w ktorych pracowalem , dyrektor sie ‘zna’ ma dobrych ‘doradcow’ i sie kreca lody, Nie wiem jakim trzeba byc debilem zeby tych braci Ball nie chciec sciagnac, spotlight dla kazdego grajka z PLK murowany, skauci z calego usa sie zjada ich zobaczyc, wartosc ligi 10x zyskuje i nie to ze te kluby cokolwiek by osiagnely i Balle by zjebaly chemie Jak znam zycie to nawet tutaj bysmy sie poklocili o to czy ich sciagac, kto Za , zrobmy sobie taki test drive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 BOŁDAS WALCZ Urwij chociaż 3 punkty siłom zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mam fart, że Fin i Gordon pauzowali. Jak na razie komentarz krótki: Słabe jest to, że wypadli Barton i Ryke (to Cię akurat boli Chytry, nie?). Pytanie jak długo będą pauzować, bo Gordon i Markkanen na kolejny mecz wrócą. No i x-factor tego matchupu, ElfRid c***a gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Barton i Tyreke są kluczowi dla mojego sukcesu w dwóch ligach, niech im Pan błogosławi. Oladupo najbardziej mnie wkurwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Aż będę musiał się nauczyć Twojego składu. Na tę chwilę wiem, że masz Stefka, Vuca i Ibakę. Nie wiem jaki jest status Lopeza. EDIT: Ło kłerfa, jak z takim składem możesz być drugi? TJ Warren, Lu Williams, Redick, Tobajas, Tadek? Jaja jakieś, ale i szacun... Bołdas, patrząc na nazwiska, czy Shavlik, mają trzy razy bardziej ciekawy skład.... Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 EDIT: Ło kłerfa, jak z takim składem możesz być drugi? TJ Warren, Lu Williams, Redick, Tobajas, Tadek? Jaja jakieś, ale i szacun... Bołdas, patrząc na nazwiska, czy Shavlik, mają trzy razy bardziej ciekawy skład.... Ja tam nazwisk nie potrzebuję, tylko statów. Shavlik wydaje się mieć ten sam problem co ja w pierwszej połowie zeszłego sezonu - personel mocny, wyniki c***owe - pewnie mu się jacyś goście wzajemnie sabotują. Bołdas możliwe, że podobnie, ale on miał chyba trochę kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Lorak, zrób statystyki kto ile meczy rozegrał od początku sezonu. Pewnie masz do tego nawet jakiś skrót klawiaturowy : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 G GM 276 chytry 271 marzec 270 lukasz 252 bula 251 JENDRAS 249 ai 241 pewee 240 bolduck 237 cwebb 222 lorak haha, nawet najwięcej ruchów na FA niewiele dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Lorak, zrób statystyki kto ile meczy rozegrał od początku sezonu. Pewnie masz do tego nawet jakiś skrót klawiaturowy : ] Są w zakładce team log. haha, nawet najwięcej ruchów na FA niewiele dało. Nie jesteś bez winy szczerze mówiąc, zawaliłeś sobie injury slot trzymając IT od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500378652481 Mnie nadal śmieszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nie jesteś bez winy szczerze mówiąc, zawaliłeś sobie injury slot trzymając IT od początku. to ma znaczenie, ale niewielkie przy takiej ilości kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 to ma znaczenie, ale niewielkie przy takiej ilości kontuzji. Patrzac na stykowe kategorie, powinienes miec bez problemu + 5,5 pkt gdybys ten slot wykorzystal na takiego sobie grajka na 3 mecze w kazdym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Są w zakładce team log. Praktycznie nie włączam kompa stacjonarnego/lapka. Całe fantasy obsługuje z komórki przez aplikację. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Patrzac na stykowe kategorie, powinienes miec bez problemu + 5,5 pkt gdybys ten slot wykorzystal na takiego sobie grajka na 3 mecze w kazdym tygodniu. raczej 3,5 lub 4,5 (zależy od profilu pobranych graczy). ale to i tak dawałoby jakieś 33 punkty, a powinienem mieć (przy zdrowym składzie) ~ 48, więc w tym kontekście jest to niewielka różnica. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 k****, masz Łukasz do tego wszystkiego jeszcze 18-14 w liczbie męczy do końca tygodnia. Tak więc tak Chytruz, walczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Barton i Ryke nie wrócą, weźmiesz kogos z fa i będzie równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 a powinienem mieć (przy zdrowym składzie) ~ 48 Lmao, czo ty lorak, +40 maja tylko bik bois, get real tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 raczej 3,5 lub 4,5 (zależy od profilu pobranych graczy). ale to i tak dawałoby jakieś 33 punkty, a powinienem mieć (przy zdrowym składzie) ~ 48, więc w tym kontekście jest to niewielka różnica. Ja powinienem mieć z 70, gdyby Dwight robił 0,1 straty na mecz, rzucał FT na 90% i 5 trójek na mecz. Ale najważniejsze: RHJ, ależ Ty mnie wkurwiłeś Chytrego w tej chwili :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ale najważniejsze: RHJ, ależ Ty mnie wkurwiłeś Chytrego w tej chwili :] Nie jakoś bardzo, Bołdas jest jak Derrick Rose - spisałem go już na straty. Może Jendras mnie nie zawiedzie w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi