Jendras Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No rozkurwi mnie tu zaraz. Spóźniłem się jakąś minutę z Aminu, więc chciałem wziąć RHJ, to mi go Lu podjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dzięki Andrzej za info. Przez chwilę myślałem, że zjebałem... No ale skoro Booker out, to RHJ powinien dostawać ok. 35 minut, nawet u tego zjeba. Co do derbów Warszawy, szanse Bołdasa są i to niemałe - cztery mecze Dunna i Fina oraz J.Browna. U mnie cztery razy Dwight i świeżo pobrany RHJ, a tylko dwa Lonzo i Durant. Wniosek: znowu jestem w dupę z meczami - aż tyle wyrobiłem w matchupie z Chytrym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Andre Roberson? W FB???!!! I to w poniedziałek, a nie w niedzielę kiedy z rana zbierasz dostępny szrot? Po Wesie Johnsonie i Jacobie Poeltlu myślałem, że mnie już nic nie zdziwi. Teraz nawet wybór Lampego nie byłby niespodzianką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 4 mecze w tygodniu, nie psuje pizdeczkowych kategorii (mało FTA), daje dużo STL i BLK, a w PTS czy AST i tak nie mam szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) OK, to po co Ci Tyler Johnson, a nie np. Olynyk albo Sefolosha? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Sefo ma 1 mecz mniej. Olejnik może też byłby ok, no ale nie można mieć wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 ależ zjebałem z tym Jrue. Będzie tkwić jak drzazga w fiucie, bo na to żeby się opamiętał nie zanosi się :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Rondo z triple-double? Który mamy rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) 4 mecze w tygodniu, nie psuje pizdeczkowych kategorii (mało FTA), daje dużo STL i BLK, a w PTS czy AST i tak nie mam szans. I jak tam Loras z tym Robersonem. Warto było, nie? Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 I jak tam Loras z tym Robersonem. Warto było, nie? info o absencji wyszło za późno, co zrobisz? za to przynajmniej Tyler > Olejnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Grunt, że Kawhi wraca. Trochę napsujesz krwi zakamuflowanej opcji niemieckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 BOŁDAS, WIERZĘ W CIEBIE Będziesz długo żył. Bo wiara i nadzieja umierają ostatnie : ] Łukasz tak miło o mnie pisze, ale rozjeździe mnie jak walec. Do wzięcia z waiversów Brown. Walczcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Na razie jest dużo lepiej niż zakładałem, ba - jest nawet blisko 9-0. Co prawda na taki wynik nie mam prawa liczyć w poniedziałek rano, ale na tę chwilę nie mam powodów do januszowania. Dziś chłopaki przebili nawet kosmiczny mecz Embiida (który prawdę mówiąc mógłby sobie odpuścić to spotkanie). Martwi jednak powrót Johna Walla - tyle czasu odpoczywał, a na 3 mecze w matchupie ze mną wróci. 6-3 w poniedziałek rano byłoby ok. Przypalanie mojej laleczki voodoo przez Chytrgo spowodowało, że zacząłem się interesować jego matchupem. Nieobecność jednobrwiowego wkurwia mnie przeokrutnie, bo a) Pe traci megastatsy, megastatsy rucha syn marnotrawny Jrue. Jakby było mało to akurat na matchup z Chytrym połamał się Kyrie, a przedgwiazdkowe wakacje robi sobie Horford. Merry Christmas Chytry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Pamietacie jak mowilem ze powinnismy kupic sobie klub w PLK i jezdzic do Vegas i sciagac sobie zawodnikow Ball Bros beda grali na Litwie ! wlasnie po to nam ten klub , kazdy Polski GM powinien sie pukac w łeb ze nie wyszedl z oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Przypalanie mojej laleczki voodoo przez Chytrgo spowodowało, że zacząłem się interesować jego matchupem. To późno zacząłeś, ja już od paru tygodni rujnuję sobie poranki patrząc jak Oraldipo, Coward, Szczurant i Cunt-Anthony Towns na zmianę wpierdalają milion statów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 FG% FT% 3P REB AST STL BLK TOV PTS ROTO RANK GM 5 7 9 9 1 9 8 10 1 59 1 lorak 7 9 8 8 2 1 7 9 6 57 2 chytry 1 10 10 1 9 10 1 4 10 56 3 cwebb 6 5 3 3 10 8 10 1 8 54 4 bolduck 10 2 2 10 4 5 9 6 3 51 5 lu 8 8 5 4 8 4 5 7 2 51 5 pewee 4 4 1 5 3 7 4 8 9 45 7 bula 2 6 6 7 7 6 2 2 4 42 8 ai 9 1 4 2 6 3 6 5 5 41 9 marzec 3 3 7 6 5 2 3 3 7 39 10 jendras Miałeś walczyć o wygraną z Lorasem, cwebbem i Bołdasem. Ja to raptem średniak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Pamietacie jak mowilem ze powinnismy kupic sobie klub w PLK i jezdzic do Vegas i sciagac sobie zawodnikow Ball Bros beda grali na Litwie ! wlasnie po to nam ten klub , kazdy Polski GM powinien sie pukac w łeb ze nie wyszedl z oferta Zarób na tych Bitcoinach to kupujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Za hajs z FB Ninja balowałbym... a tak to jestem w dupie z kredytem hipotecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Lorak, to rodzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chytry, jak na to trafiłeś? Co było trzeba wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi