marzec Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Miły wynik to jest 6:3 , 8:1 to skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Marzec, będę Ci kibicował, żebyś wygrał w tym tygodniu 5-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 4-5 z Marcem biorę tu i teraz. Co prawda u Marca połamal się ryży, ale to na tyle. Ja bez Sapa i chyba THJa. Do tego szklany Durant, który co mecz ma GTD. I jeszcze dorzucamy cztery mecze Janasa vs trzy Durexa i KATa (choć on gra na poziomie Kellyego Olynyka, ktory by dostal 38 minut per game). Wypadałoby żeby Chytremu ktoś się w końcu poważniej uszkodził, a najlepiej ze trzech :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wypadałoby żeby Chytremu ktoś się w końcu poważniej uszkodził, a najlepiej ze trzech :] Już miałeś w prezencie +20 meczów w tygodniu ze mną, nie bądź zachłanny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 ale ja nie myślę o sobie, tylko o innych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wiadomo. Btw, co ten kasztan Oladipo gra to jest nie do wiary. A tak kaleczył rok temu, jak się wykosztowałem na niego chyba z 26$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Olapido to mój MVP. Kozak przezajebisty. Kosztował 8$. Czekam Chytry aż coś w końcu pęknie SCurryvysonowi... Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 c*** mu w dupe. Btw, liczylem na Stevena Adamsa z FA, ale przepadl przez to, ze musialem srubowac trojki do absurdalnego poziomu i teraz zostalem z Lou Williamsem. Smuteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ba, też się łasiłem na SAdama, ale szkoda mi było tracić mecz Justina Holidaya. Poza tym Lorak gonił w trójkach. U Ciebie tak czy siak będzie grał Brook. Chyba dwukrotnie przebiłeś rekord brania jednego zawodnika z FA w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 U Ciebie tak czy siak będzie grał Brook. Chyba dwukrotnie przebiłeś rekord brania jednego zawodnika z FA w sezonie. No ogólnie gra słabo, ale skurwel cały czas robi te bloki, więc czasem jest przydatny na mecz czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ostatnio czuję się jak dziwka, która każdy rucha jak chce. A do tego w tym tygodniu Kevin Spacey. Przypadek? Nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 zgol brode , nie lubie chlopcow z broda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ostatnio czuję się jak dziwka, która każdy rucha jak chce. A do tego w tym tygodniu Kevin Spacey. Przypadek? Nie sądzę nosił penetrator razy kilka, spenetrowali też penetratora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Podobno Gobert ma wracać lada chwila, Walla wrzucam na IL i przynajmniej będę grał pełnym składem. Gdybym w zeszłym tygodniu grał z tobą Kevin, to tak jak od Buły - dostałbym 2:7, tylko w innych kategoriach Brodę mam krótsza. Teraz nie smyra, a kłuje, więc uważaj Edytowane 4 Grudnia 2017 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jrue c*** postanowił się zemścić. Nic nie grał po powrocie Rondo, a teraz wypierdolił z trampek. 3-5 mimo żenującego występu KATa vs kosmos Janasa i Jurka Hujlidaya? Dla mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Bloki wygrales :] swoja droga niesamowite zeby 8 chlopa nie zrobilo ani jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Wypadałoby żeby Chytremu ktoś się w końcu poważniej uszkodził, a najlepiej ze trzech :] Fak u. Stephen Curry leaves locker room on crutches after nasty right ankle sprain Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Fak u. Stephen Curry leaves locker room on crutches after nasty right ankle sprain niech jeszcze wypadnie Love, McCollum oraz Vucevic i będzie jako tako fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 No właśnie, na matchup z Lorakiem to za mało. Założę się, że Stefek wróci na następny tydzień, jeśli nie wcześniej. Po cichu liczyłem, że będę mieć przewagę w matchupie z Bołdasem i Gobert wróci za jakieś 1,5 tygodnia. Niestety dla mnie wrócił dziś w nocy. Pewnie Wall też zdąży się wykurować. Marzec, finalnie chyba wychodzimy w wyjebkach na FA na remis. THJ był naprawdę dobrym pickiem i poważnie się zastanawiam czy po pojawieniu się "INJ" nie podziękować Millsapowi, który ma wrócić do gry dopiero ok. 23 lutego. U Ciebie Jrue zaczął napierdalać jak Reggie Miller w swoim prime. Liczę na to, że Davis za chwilę wróci (czyt. w tym tygodniu) i zdegraduje go do roli 15pts, 3 ast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Oczywiście jeszcze na kontuzji Curry'ego najbardziej zyska jebany Szczurant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi