Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Sir Loras, za wcześnie na podpałkę, mamy środę, a mnie interesuje co będzie w poniedziałek. Dużo będzie zależało od tego czy zagrają KD i Dipo. Wówczas bym mógł pokusić się o 8-1 benc***ac Dwighta tak by nie spoilował FT. Niestety dla mnie jesteś bliziutko w rebs i blokach, więc mimo wszystko lepiej wygrac w tych dwóch kategoriach niż ryzykować wygranie tej, ktorej zaszczytu w tym sezonie jeszcze nie dostąpiłem. Konkludując z pizdostatsów wygrasz FT i TOs, w FG powalczymy. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Sir Loras Mmmmmm, gay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Grunt żeby w poniedziałek KD, Durex, KAT i reszta zrobili to Sir Lorasowi: https://youtu.be/QSFOJS8qY7o?t=3m43s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 polowa z was to geje , poza Marcem bo to pantofel...i jeszcze Rogerem Marzec taka podpowiedz - po hooya masz w skladzie Jrue i Jamychała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 może i gej, ale też najlepszy rycerz w siedmiu królestwach, tak więc zobaczymy kto w poniedziałek rano będzie na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Marzec taka podpowiedz - po hooya masz w skladzie Jrue i Jamychała Co to w ogole za garbage player, co smie porady dawac ayyy lmao smh. Daj znac shavlik jak przestaniesz marnowac czterech MVP-caliber graczy w fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 może i gej, ale też najlepszy rycerz w siedmiu królestwach, tak więc zobaczymy kto w poniedziałek rano będzie na górze. Na pewno nie najlepszy rycerz w siedmiu królestwach; najlepszy rycerz nie pozwoliłby się godzić włócznią w dupsko przez uzurpatora i jakichś innych spedalonych no-name'ów. Zresztą gdyby był takim kozakiem, to by żył (sorry za spoilery). Jak dla mnie zdecydowanie za Khalem Drogo, Ogarem, Górą, Ser Barristanem, Adamem Daynem, Oberynem, Johnem Snowem (tabela nie kłamie), Rhaegarem, nawet za Nedem Starkiem, Berikiem, czy starym i młodym Mormontem. Face it, Loras !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Na pewno nie najlepszy rycerz w siedmiu królestwach; najlepszy rycerz nie pozwoliłby się godzić włócznią w dupsko przez uzurpatora i jakichś innych spedalonych no-name'ów. Zresztą gdyby był takim kozakiem, to by żył (sorry za spoilery). Jak dla mnie zdecydowanie za Khalem Drogo, Ogarem, Górą, Ser Barristanem, Adamem Daynem, Oberynem, Johnem Snowem (tabela nie kłamie), Rhaegarem, nawet za Nedem Starkiem, Berikiem, czy starym i młodym Mormontem. Face it, Loras !!! Nie dostal tez wpierdolu od blond krowy czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Na pewno nie najlepszy rycerz w siedmiu królestwach; Jamiego pokonał 1 vs 1. najlepszy rycerz nie pozwoliłby się godzić włócznią w dupsko przez uzurpatora e tam, od razu uzurpatora. króla! i jakichś innych spedalonych no-name'ów. Zresztą gdyby był takim kozakiem, to by żył (sorry za spoilery). gdy wrogów kupa to i Herkules dupa ;] Nie dostal tez wpierdolu od blond krowy czasem? dostał, ale ona jest kobietą, a one wszystkie w tej książce są OP i jadą na cheatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ok, to mamy ser Lorasa, teraz trzeba napisać do Martina żeby stworzył postać ser Bołdasa, najstarszego rycerza w siedmiu królestwach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 dostał, ale ona jest kobietą, a one wszystkie w tej książce są OP i jadą na cheatach. To chyba w serialu, ksiązki nie czytałem, ale z tego co słyszałem, to ona tam jest Paulem Georgem co najwyżej, tzn. mocna druga liga. Ok, to mamy ser Lorasa, teraz trzeba napisać do Martina żeby stworzył postać ser Bołdasa, najstarszego rycerza w siedmiu królestwach ;] Rob - Jorah cwebb - Benjen Łukasz - Robert B. Shavlik - Lancel Lannister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To chyba w serialu, ksiązki nie czytałem, ale z tego co słyszałem, to ona tam jest Paulem Georgem co najwyżej, tzn. mocna druga liga. mnie się już trochę miesza książka z serialem, ale na pewno pokonała Lorasa oraz Jamiego. Ogara również ale to tylko w filmie, no ale to pewnie tak samo będzie u Martina. właściwie tylko mała Aria skopała jej tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 mnie się już trochę miesza książka z serialem, ale na pewno pokonała Lorasa oraz Jamiego. Jamie to był wtedy trochę Dirk 2017. Ogara również ale to tylko w filmie, no ale to pewnie tak samo będzie u Martina. właściwie tylko mała Aria skopała jej tyłek. Travesty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) To chyba w serialu, ksiązki nie czytałem, ale z tego co słyszałem, to ona tam jest Paulem Georgem co najwyżej, tzn. mocna druga liga. Rob - Jorah cwebb - Benjen Łukasz - Robert B. Shavlik - Lancel Lannister Fajnie, że król w kwestii naszego FB.... no tylko szkoda, że pijaczyna i grubas zajebany przez świniaka. EDIT: Rob to Bran jak hooy. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Fajnie, że król w kwestii naszego FB Uzurpator tbh, skoro Jon jest rightful heir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Uzurpator tbh, skoro Jon jest rightful heir. Był królem? Był. Jakby powiedział Loras, resztę mam w dupie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Był królem? Był. Jakby powiedział Loras, resztę mam w dupie ;] Królem kilku tygodni sezonu w listopadzie co najwyżej. buła - Sansa Shavlik, nie mogę się zdecydować między Joffreyem, Lancelem Lannisterem i Daenerys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Uzurpator tbh, skoro Jon jest rightful heir. Czyli co? Marzec wygra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Królem kilku tygodni sezonu w listopadzie co najwyżej. buła - Sansa Shavlik, nie mogę się zdecydować między Joffreyem, Lancelem Lannisterem i Daenerys. no nie, Shavlik to urodzony Joffrey. no brainer IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Czyli co? Marzec wygra? Marzec to Thoros: - You were the bravest man I ever saw - Just the drunkest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi