ai3 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 ja FG i TO odpuszczam na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) ja FG i TO odpuszczam na starcie FG przy Lonzo? No nie pierdol... To chyba byłby jedyny taki przypadek w historii... a na początku sezonu miałem przez chwilę i Lonzo, i Smarta. Dodając do tego Howrda, FT bym nie wygrał nawet przeciwko dziesięciu Drummondom. Poza tym, odnośnie TO's masz tylko dwa mecze Softena, więc zamiast 21 strat zamkniesz się w 15 (a może i mniej, skoro wrócił CP3 i on więcej klepie). EDIT: W kategorii "ilu cię miało, hej k...., ilu cię miało" liderem jest chyba Tadziu Young oraz wspomniany wcześniej Smart. Wysoko też Barton, G.Harris, J.Brown, Gasol (z niego byłem zadowolony), Jack Sparrow i Spencer Dinwiddie. Edytowane 22 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 a taka była beka z Dinwiddiego, a wpierdalacie go jak uszka na wigilie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W BKN to i nawet Szubarga by coś uruchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Bev prawdopodobnie out do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ale mi Lopez i Lauri zrobili rzeźnię w FG. 6/27, good job. McCollum 1/14 Markkanen 1/9 Ibaka 4/14 Idę na rekord w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Widzialem tego Dinwiddiego jakies 3 tyg temu, powiedzialbym ze jest lepszy od Lowryego, Tiga, Rubio - he’s a gamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bev prawdopodobnie out do końca sezonu I tak c***a grał. Nie wiem czemu dałeś za niego tyle $ i po co tyle czasu go kisiłeś. Summa summarum wyjdziesz na plus, szkoda tylko, że na matchup ze mną. Shav mówiłem, że mnie opierdolisz w FT i TO's. Ty też flaszki nie dostaniesz... Myślę, że nikt nie dostanie. PS. Jurek Hujliday jest przec***owy, zwłaszcza przy Rondo, jest nawet gorszy niż jego brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Hello Elfrid, Bołdas dziękuję. Oby grał jak w zeszłym roku od marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 I tak ch**a grał. Nie wiem czemu dałeś za niego tyle $ i po co tyle czasu go kisiłeś. on w rankingach wypada dość nieźle (około top 70), a do tego mi pasował, bo draftowałem tak, żeby puntować asysty. przy kontuzjach Haywarda oraz Leonarda dodatkowo zyskał na wartości, bo doszedł punt pts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie, jestem Wami zawiedziony. Żadnej zjebki za wydanie 69$ na Elfrida? Naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Myślisz, że w tym sezonie to się znów uda? Może, ale ja nie mam czasu czekać na jego lepszą grę. Good luck McCollum 1/14 Markkanen 1/9 Ibaka 4/14 Idę na rekord w tym tygodniu. Szkoda że w tym Edytowane 23 Listopada 2017 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Maciek, kilka okoliczności: 1. w zeszłym sezonie pięknie mnie karmiłeś swoimi waiverami, wiec liczę, że dobra passa będzie trwać, 2. w zeszłym sezonie po przejęciu Elfrida, stał się on mini-Westbrookiem, robiąc okolice TD, 3. jakikolwiek Elfrid by nie był, to mimo wszystko będzie lepszy niż Jurek, który przy Rondo traci swoją największą zaletę, tj. z ok. 6 asyst na mecz spada na ok. 2; w STL też zleciał na pysk; to niesamowite jak Holiday i Rondo działają na siebie negatywnie, a takiej korelacji nie ma między AD a Boogiem. Jurek co prawda jest lepszy w 3 PTS, które i tak mam jako takie (zwłaszcza po wzięciu Bartona za Myszołapa), niewiele w FG (które i tak mam c***owe z uwagi na Lonzo), FT (które i tak mam fatalne) i rzuci te 3-4 punkty na mecz więcej, ale Elfrod powinien podbić zbiórki (jak na PG jest niezły), STL i dać 0,5 bloku, a przede wszystkim powinien być top 10 w asystach. Ty niemniej jestem zaskoczony, że nikt inny o Elfrida nie walczył. Wstępnie miałem wyrzucać RoLo, ale ma mecz w niedzielę i każdy blok jest bardzo cenny w rywalizacji z Shavlikiem (zwłaszcza, że KAT notorycznie daje dupy w tym sezonie w tej kategorii; dziś zrobił statline na poziomie J.Collinsa, którego też chciałem łyknąć i zdążyłbym przed Lorakiem, ale limit pobrań mi się skończył). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Znaczy ja bym powalczyl ale czym ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 2. w zeszłym sezonie po przejęciu Elfrida, stał się on mini-Westbrookiem, robiąc okolice TD, Co marzec (no pun intended) wypływają tacy goście w tankujących teamach tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) To wiadomo, pamiętam np. Ramona Sessionsa, który swego czasu wypierdolił w Bucks, o ile się nie mylę 23 asysty. ale Elfrid to Elfrid, da radę... w perspektywie czasu może zastąpić Lonzo, który daje podobne statsy, na gorszych procentach... Edytowane 23 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To że mnie denerwował to jedno. Ale zrobiłem specjalnie 2 ruchy na FA, żeby uwolnić się psychicznie. Bo do tego czasu staszowałem strasznie swoich ludzi. A tak skład się trochę przewietrzy. Zobaczę z jakim skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Oglądam ten mecz Nets-Blazers i tylko patrze jak te kołki Jendrasa co akcję - co rzucą to wpada. Ja jebe, kompletnie na straty ten tydzień. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chytry, osobiście wcale Ci nie współczuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja współczuję Shavlikowi, że Harden gra tylko 2 razy w tym tygodniu. Marnuje topowych wykurwiaczy w tym składzie, jakby urwał chociaż z 4-5 to byłby z niego jakiś pożytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi