ozzy110 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Teraz, ignazz napisał(a): @karpik proszę o to głosowanie nad OG A wysłałeś ofertę extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): czy w następnym okienku można jeszcze proponować extension? @karpik @Szulim @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 43 minuty temu, ignazz napisał(a): @karpik proszę o to głosowanie nad OG Dostałeś wtedy 2 odpowiedzi, że żadne głosowanie nie jest potrzebne. 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): czy w następnym okienku można jeszcze proponować extension? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Miles Bridges jest eligible for extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): @karpik @Szulim @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Miles Bridges jest eligible for extension? nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Miles Bridges jest eligible for extension? Nie sądzę, pewnie podobnie jak u mnie Oubre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Btw kessler Edwards jest Stashed w nets i na twowayu w raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Btw kessler Edwards jest Stashed w nets i na twowayu w raptors. tyle zamieszania z tym kesslerem, najpierw dymy wokół wymiany do wizards a teraz jeszcze to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): @karpik @Szulim @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 19 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Btw kessler Edwards jest Stashed w nets i na twowayu w raptors. Lista stashed jest chyba nieaktualna. W dniu 21.07.2023 o 14:11, kolader napisał(a): Kessler Edwards - nie oferuje QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Wnoszę oficjalne stanowisko do rady o odrzucanie skrajnych bilansów podczas głosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Popieram ten wniosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 rowniez popieram. ja składam wstępny wniosek, tak żeby zdążyć przed latem, o mozliwość złożenia przez macierzysty klub na koniec tożsamej kwotowo oferty do najwyższej złożonej przez inny klub. kwestia na jakich zasadach, jakie widełki, do dyskusji większy realizm. mniej loterii. mniej głupich steali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 ja jestem przeciw - w poprzednim sezonie jak o to walczyłem wszyscy to mieli w d.. Rada jednoznacznie opowiedziała się wtedy przeciw. @Szulim potwierdzi. 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): ja składam wstępny wniosek, tak żeby zdążyć przed latem, o mozliwość złożenia przez macierzysty klub na koniec tożsamej kwotowo oferty do najwyższej złożonej przez inny klub. kwestia na jakich zasadach, jakie widełki, do dyskusji większy realizm. mniej loterii. mniej głupich steali. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): ja składam wstępny wniosek, tak żeby zdążyć przed latem, o mozliwość złożenia przez macierzysty klub na koniec tożsamej kwotowo oferty do najwyższej złożonej przez inny klub. kwestia na jakich zasadach, jakie widełki, do dyskusji większy realizm. mniej loterii. mniej głupich steali. Coś takiego mogłoby być, tylko powiedzmy na jakieś 5% więcej, żeby nie robić z UFA nagle RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) @karpik @Szulim mozecie przerzucić temat fa - argumenty bez komentarzy z archiwum do działu głównego? 32 minuty temu, fluber napisał(a): Coś takiego mogłoby być, tylko powiedzmy na jakieś 5% więcej, żeby nie robić z UFA nagle RFA. możliwe, ze tak. myślałem też np. nad rozwiązaniem w którym macierzysty klub może złożyć taką samą ofertę, a ten który pierwotnie złożył najwyższą może wówczas podbić o 5 %. bardziej realne z perspektywy zawodnika. jeszcze większe ograniczenie bezzasadnego przystealowania jako liga powinniśmy iśc w kierunku promowania utrzymywania swoich składów. Edytowane 10 Stycznia 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 składam wniosek do rady o stworzenie dodatkowego terminu możliwości składania extension dla graczach na rookie umowach na dzień 1 listopada. imo będzie to odwzorowywac realia. w realu umowy mogą być podpisywane mniej więcej do końca paździenrika. zatem na dzień 1 listopada będziemy mieli wiedzę czy a jeśli tak, to jakie umowy otrzymali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 24 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): składam wniosek do rady o stworzenie dodatkowego terminu możliwości składania extension dla graczach na rookie umowach na dzień 1 listopada. imo będzie to odwzorowywac realia. w realu umowy mogą być podpisywane mniej więcej do końca paździenrika. zatem na dzień 1 listopada będziemy mieli wiedzę czy a jeśli tak, to jakie umowy otrzymali. Czemu wszystko musimy zgapiać z RL ? To duże ułatwienie dla takich skautów jak Ty, jestem przeciwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 W dniu 25.12.2023 o 12:32, january napisał(a): Wolę się upewnić (Julian Strawther ofk): dla własnych 2nd rounderów wersja pod tytułem - podpis na two-way (po 1T) -> umowa 3+1 TO z wyjątku na 2nd roundery po 2T jest u nas ok? W dniu 25.12.2023 o 13:15, MarcusCamby napisał(a): Tegoroczny wybór z draftu, tak? Jeśli tak to ok. Po trzech latach RFA. Po czwartym UFA. W dniu 11.01.2024 o 13:28, karpik napisał(a): Camara też oferta o jeden rok za długa @człowiek...morza, może być max 2+1. Dodatkowo złożyłeś o jedną ofertę za dużo. Komisja śledcza już się zebrała, decyzja wkrótce. To jak to wygląda w końcu? Bo ja chcę Strawthera podpisać po 2T na 3+1 TO, mogę już teraz dać mu two-way, w związku z potwierdzeniem jakie otrzymałem, ale jak niby tak nie można to poczekam z jego podpisem do końca 2T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi