PH#1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 jest niższy od turka to fakt natomiast chodzi mi o styl gry wlasnie turek tez kreował. Miał swoje wady ale w swoim prime to był naprawdę dobry grajek... ogólnie chodziło mi że jak ogladam Doncica to widze tą najlepszą wersje hedo która ma gałe w łapach rozgrywa rzuca. Tyle że ma dopiero 19 lat oczywiście musi to jeszcze udowodnić na parkietach Nba.Ogólnie to bardzo chetnie widziałbym go w Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 BMF zbiera dane, wiec na przeczekanie Mock2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Niezłe jaja z tą aferą w NCAA. ESPN wypuściło info, że trener Arizony, Sean Miller, oferował kasę Aytonowi podczas rekrutacji, w efekcie sam zainteresowany nie prowadził drużyny w ostatnim meczu, zaczęto mówić o końcu kariery itp., a czołowi rekruci wycofali się z deklaracji przyjścia na uniwerek. Tymczasem okazuje się, że ESPN miało jakieś niepotwierdzone info z trzeciej ręki i gościu prawdopodobnie jest czysty. Także tego, sorry, że ujebaliśmy Was na lata. Jason Scheer@JasonScheer Let's sum this up:ESPN trusted @Mark_Schlabach to report a story he allegedly heard from someone who allegedly heard an alleged wiretap about an alleged payment to a player that was already signed. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Zabawny jest ten moment rano gdzie odpalam tankatlon Bardzo ciasno się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Fakt, dzis 8 zespolow to realna 1 ka draftu. Tankowanie w tym roku to moda jak chodzenie bez skarpet w za krotkich spodniach zima - to juz choroba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Suns na ten moment poza swoim pickiem mają pick Heat z numerem 15 ( ten już praktycznie zapewniony) oraz niespodziewanie pick Bucks z numerem 16, który jest zastrzeżony 1-10 i 17-30. Mogą z tego coś fajnego wykombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ostatni taki sezon gdzie najgorsze miejsca będą tak mocno premiowane. Nic dziwnego, że tak się rzucono na tanking jak na crocsy w lidlu. Jak dla mnie to mogliby pójść krok dalej i dać równe szanse nie trzem a siedmiu najgorszym drużynom. Do tego jakieś dodatki w stylu nie możesz mieć picku top 3 dwa lata z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jak dla mnie to mogliby pójść krok dalej i dać równe szanse nie trzem a siedmiu najgorszym drużynom. A dlaczego nie 14? Taki eksperyment byłby interesujący. Ciekawe, jak mocno spłaszczyłaby się tabela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A dlaczego nie 14? Taki eksperyment byłby interesujący. Ciekawe, jak mocno spłaszczyłaby się tabela. Już sobie wyobrażam tę walkę o 8 seed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) A dlaczego nie 14? Taki eksperyment byłby interesujący. Ciekawe, jak mocno spłaszczyłaby się tabela. Za duża pokusa czy wybrać prawdopodobną przegraną w pierwszej rundzie playoffs czy 7% szans na top pick (ok. 20-kilka% na pick w top 3) Ja bym dał 7 najgorszym drużynom 10% szans i potem stopniowo zmniejszał do 1% dla drużyny która była najbliżej playoffs. Edytowane 2 Marca 2018 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Tylko ostatnio (nie licząc kapitalnego Booker) coś im średnio te drafty wychodzą Cierpliwości, w lutym Josh Jackson robił 18-7, jeszcze mogą być z niego ludzie:) Edytowane 2 Marca 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Tankowanie tankowaniem, a Kings zamiast walczyć o jedynkę w drafcie cisnęli dziś jak mogli z Nets i wygrali po dogrywce. Za to Memphis bezwzględnie tankują, ach trzeba to ukrócić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Też bym jeszcze nie skreślał Jacksona, zaczyna wreszcie wyglądać tak jak oczekiwano. Początek miał trudny, ale rozwija się prawidłowo, choć nie jestem pewny czy Suns to właściwa organizacja dla niego. Z jednej strony ma minuty, nie skreślają go po błędach, dają możliwości, ale z drugiej strony tankowanie i właśnie za bardzo luźne podejście do błędów, też nie jest dobre. Niestety nie każdy charakter potrafi się przez to przebić, choć wydaje mi się, że Jakson ma odpowiedni charakter i będzie jeszcze z niego bardzo dobry grajek. Zobaczymy. Piątka Payton, Booker, Jackson, Bender/Chriss, Ayton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Bardziej chodziło mi o ich kombinowanie z Chrissami, Lenami i Benderami Jasne, że Dragana i Jacksona nie można skreślać, ale raczej to żadni potencjalni game-changerzy, a byli tacy dostępni. Przeciez draft 2016 to potencjalnie draft 3-4 znaczacych gosci, gdzie Murray kiepsko fitowal sie z Bookerem a reszta poszla z pierwszymi trzema wyborami. Co do JJ na uczelni wygladal dobrze i tutaj dalej dochodzi fit graczy z Bookerem bo nie wiemy jak wygladalby z Smithem Jr czy Tatumem czy Mitchellem. W tym sezonie Ayton powinien byc im pisany. Chlopak z Arizony, wysoki potrzebny jest w Suns. Uklad idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 bardzo śmiesznie wysszło mi dzis porównanie draftów NBa i NHL w top#3 jest ekipa Arizony i Suns na #8 miejscu obie ekipy z chicago a ekipy z NY mają #7&10 oraz #7&9 ekipa z Detroit #9 i 12 też blisko no i na ko ncu stawki koniec loterii ta druga " gorsza" ekipa La ( clipp Anahaim) 11 Charlotte i Carolina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Brakuje jeszcze expansion teamu z Vegas złożonego z niechcianych gdzie indziej graczy, który w pierwszym sezonie staje się contenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No w szoku byłem po sprawdzeniu tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Tak z ciekawości bo widziałem ostatnio kilka opinii że nadchodzący draft jest bardzo mocny w TOP8 przyzwoity do mniej więcej 16-18 a potem to już jest jak spadnięcie z klifu i poniżej 18 miejsca już bardzo przeciętnie lub słabo i żadnego Kuzmy czy Balla się tam nie znajdzie Podobno strasznie płytki jest ten draft - mocny mega w czubie ale płytki ( choć np jak obejrzałem sobie 3 mecze Trae Younga to ja nie wiem czy Thomas nie będzie miał konkurencji w temacie najgorszy obrońca w lidze- Young jest bardzo słaby w obronie) Czy ktoś kto regularnie ogląda NCAA mógłby coś skrobnąć w temacie głębi tego draftu? No w szoku byłem po sprawdzeniu tabeli. Tylko to jest skutek dziwacznej decyzji Florydy która oddała dwóch graczy . A oni w Vegas zrobili 120 pkt plus zobacz kogo oni mają na bramce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Da radę wyciągnąć go do LAL z pickiem Cavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Porter, Alkins, Shamet, Diop, Musa, Thomas, Walker, Hutchinson tak z głowy. Trochę mimo wszystko tych nazwisk spoza loterii ciekawych jest. Tylko, że najczęściej są już wiekowi. Edytowane 4 Marca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi