mac Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 A ile mniej dostają u nas inni gracze jak np ten Duncan Robinson ? W przypadku Gordona może być imo spokojnie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Dostanie i PO i TK 15% i NTC Lekki problem z tym, że chyba jego kontrakt nie może się zaczynać od niższej kwoty niż ten który się kończy. Zatem myślałem nad malejącym, ale też nie wiem czy może od 22mln czy musi być nieco wyższy oraz czy może maleć o 5% czy o 8%. Osobom oburzonym od razu chcę wyjaśnić, że PO w 4tym roku byłoby najniższe a nie najwyższe. @karpik @january wiecie jak ten mechanizm działa w rl? Pamiętam że były u nas z tym problemy swojego czasu przy extension Drummonda w Socie. Nie jesteś zbyt rozrzutny z tym TK? U Ciebie zaraz cała s5 bedzie mieć TK. Cytując klasyka: byle leszcz w Orlando może dostać TK…:D ps. Wiem ze kultura organizacji etc. ale ten mechanizm może dobrze Ciebie zastopować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 11 minut temu, shevcu napisał: Nie jesteś zbyt rozrzutny z tym TK? U Ciebie zaraz cała s5 bedzie mieć TK. Cytując klasyka: byle leszcz w Orlando może dostać TK…:D ps. Wiem ze kultura organizacji etc. ale ten mechanizm może dobrze Ciebie zastopować Tak, całe s5 a jeszcze dziś poszukam czy mogę dać NTC Udonisowi Trochę przy Boucherze się tylko obawiam, ale pozostała 4 s5 to Magic Lifers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 A po co NTC Udonisowi, myślisz ze jakis contender się po niego w końcu zgłosi wariacik ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: A po co NTC Udonisowi, myślisz ze jakis contender się po niego w końcu zgłosi wariacik ? ;] Właśnie dbałość o takie detale buduje charakter organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: Właśnie dbałość o takie detale buduje charakter organizacji Chyba Tylko w twojej głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Chyba Tylko w twojej głowie Możliwe bo ja w BeGM nie rozpatruję tego pod kątem roto. W roto masz rację - to nie ma znaczenia. Godzinę temu, january napisał: Ktoś mnie coś oznaczał- jak coś to Gordon może klepnac 88/3+1 PO. Trade kicker w takich Magic to jest negatyw a nie zaleta. Ciężej uciec xd. A z Lakers wydostać - Russell, Ingram czy s&t Butlera za McColluma. Odnieś się lepiej do możliwości malejącego kontraktu Gordona i opcji - bo przyszłościowo możemy mieć częściej tego rodzaju sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Chyba Tylko w twojej głowie To po prostu populizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) 45 minut temu, ignazz napisał: To po prostu populizm. Poczytaj sobie o Udonis Haslem rule zamiast pisać o populiźmie Edytowane 15 Września 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @Ashigaru jak uda ci się wstawić reoferty zaraz po północy to od razu wrzucę szablon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: @Ashigaru jak uda ci się wstawić reoferty zaraz po północy to od razu wrzucę szablon Słodki jeżu już? Kurdę czy ja wysłałem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 25 minut temu, Eld napisał: Słodki jeżu już? Kurdę czy ja wysłałem?! Uznałem, że zrobię szablon wcześniej zamiast siedzieć do 2 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @karpik w 3 turze nie ma jeszcze niegwarantowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 11 minut temu, january napisał: Jeszcze się po opublikowaniu szablonu przyjrzę i opiszę, ale wstępnie to 8/8 wszyscy do Lakers;) Na Theisa z tego co widzę - masz mój głos, ale z Aldridgem, Monkiem i Bazemorem widzę 4 a nie 8. Zresztą wg Twojej narracji, to Rudy Gay idzie grać do Mitchella. Nie wiem jak tam Hill, ale Batum i zwłaszcza Porter dostali dobre oferty od innych klubów i tu też może być różnie, bo przykładowo Mavs to contender i Porter weźmie to pewnie pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Wstępnie to Noel do mnie a resztę wpierdalam bez walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 2 godziny temu, january napisał: Jeszcze się po opublikowaniu szablonu przyjrzę i opiszę, ale wstępnie to 8/8 wszyscy do Lakers;) Monk w rl NBA chciał grać za minimum z westbrookiem więc żadne 8/8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 14 minut temu, cvbe napisał: Wstępnie to Noel do mnie a resztę wpierdalam bez walki Do suns na luzie a nie cofam zle spojrzałem na ofertę Edytowane 16 Września 2021 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dobra bo w nocy wymiękłem. Szablon najpóźniej dzisiaj po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Santi to właśnie pewniak u mnie bo LBS mnie przebił z Caruso a Otto raczej nie wygram. Więc oferta na Aldame i Banton jak najbardziej są realne. Santi u mnie ma taką samą kasę w Cavs a do tego elitarnego PG w postaci Ja i również mocnego PG w osobie D'Angelo A, no to jeśli nie wygrasz tej dwójki, to chyba faktycznie Santi do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 26 minut temu, MMM2121 napisał: Do suns na luzie a nie cofam zle spojrzałem na ofertę Do mnie JaMychal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi