Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Qcin_69 Może byś tak zwolnił Hezonję w imieniu elwariato? ElWariato jest w pełni niezależna jednostka, a jakbyście dali normalne okienko to Quin Cook był już w Bux, mniej roboty dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: ElWariato jest w pełni niezależna jednostka, a jakbyście dali normalne okienko to Quin Cook był już w Bux, mniej roboty dla wszystkich Okienko się zamknęło, a Jazz mają nadkomplet. Zaraz wpadnie Eld i zacznie rzucać karami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Okienko się zamknęło, a Jazz mają nadkomplet. Zaraz wpadnie Eld i zacznie rzucać karami Okienko w wigilie i 1 dzień świat nie macie serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Zaraz wpadnie Eld i zacznie rzucać karami Wujek Eld wychodzi na tego złego. W sumie fajnie . Ale kary dla Jazz nie wymyśliłem ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza masz nawet punkt w regulaminie jasno sprecyzowany, by unikać takich sytuacji. Sam go tworzyłem skandal widze stales sie podnóżkiem lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 8 minut temu, człowiek...morza napisał: skandal widze stales sie podnóżkiem lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Josh Hall ma kontrakt w Wizards @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 4 minuty temu, karpik napisał: Josh Hall ma kontrakt w Wizards @Ashigaru Jestem tak zmęczony beGM, że w pierwszej kolejności przeczytałem, iż John Wall wrócił do Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: Jestem tak zmęczony beGM, że w pierwszej kolejności przeczytałem, iż John Wall wrócił do Wizards. Przyznaj lepiej, że John Wall wyrzucający Cię z PO śni Ci się po nocach, bo regularnie o Nim wspominasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Przyznaj lepiej, że John Wall wyrzucający Cię z PO śni Ci się po nocach, bo regularnie o Nim wspominasz Szczerze to ja na nic więcej nie liczę w tym roku niż I runda playoff. Mało istotne jest dla mnie kto by mnie miał wysadzić z playoffs. Ale od razu uprzedzam. Tanio skóry nie sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 @karpik Poszła druga opcja. Przeoczyłem jego umowę z Wizz. @cvbe lecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 16 minut temu, Eld napisał: Szczerze to ja na nic więcej nie liczę w tym roku niż I runda playoff. Mało istotne jest dla mnie kto by mnie miał wysadzić z playoffs. Ale od razu uprzedzam. Tanio skóry nie sprzedam. No ale Marcusowi chodzilo chyba o brak wejscia do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 7 minut temu, Lucas napisał: No ale Marcusowi chodzilo chyba o brak wejscia do PO No ktoś z tieru 2 Januarego będzie niepocieszony. Nie śmiem nawet obstawiać kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 9 minut temu, january napisał: Taka luźna propozycja - może ten temat i temat powerranking powoli podzielić? Bo do tysiąca stron się zbliża, chyba lepiej będzie dawać po jednym temacie FA i powerranging na sezon? Raczej połączyć jeden z drugim. Mam ambicję pobić w ilości postów temat "polska scena polityczna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @człowiek...morza Vasilije Micic: “It’s not a dream to go to the NBA. I want to be on a team with a good system” *(wywiad gdzieś z przed miesiąca) Też nad nim myślałem, ale wątpliwe, że mu zależy na przyjeździe za Ocean. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @człowiek...morza Vasilije Micic: “It’s not a dream to go to the NBA. I want to be on a team with a good system” *(wywiad gdzieś z przed miesiąca) Też nad nim myślałem, ale wątpliwe, że mu zależy na przyjeździe za Ocean. no to lepszego systemu jak u mnie nie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no to lepszego systemu jak u mnie nie znajdzie W Lakers by mu było lepiej. Dłuższy kontrakt by dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 20 minut temu, człowiek...morza napisał: Knicks Vasilije Micic @Tecu oddawałeś gdzieś do niego prawa? Bo to gracz, którego 76ers wybrali w drafcie w 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: @Tecu oddawałeś gdzieś do niego prawa? Bo to gracz, którego 76ers wybrali w drafcie w 2014. chyba nie oddawal, ale to musi podjac decyzje czy go bierze czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: chyba nie oddawal, ale to musi podjac decyzje czy go bierze czy nie Dokładnie. Może się do niego zrzec praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi